3 virksomheder der vækster i Aarhus

Aarhus er en by i vækst, og det kan godt mærkes hos mange virksomheder, der ligger placeret i Aarhus. Der er mange forskellige virksomheder, som oplever en stor vækst i Aarhus lige nu. Nedenfor kan du se 3 virksomheder som vækster i Aarhus lige nu.

Salling

Salling er navnet på to stormagasiner der ligger i Aahus og Aalborg. Salling blev startet som en manufakturforretning i 1906 af Ferdinand Salling og er den i dag i dag to stormagasiner. Salling har lige siden den lille manufakturforretning åbnet vækstede og den i dag vækster Salling stadig.

I dag ejes selskabet Salling stormagasin af Dansk Supermarked, som ejes af Salling-gruppen.

Udviklingen for Salling stormagasiner kunne blandt andet ses d. 25. august 2017 da Salling slog dørene op hvor en stor bypark på taget af Salling stormagasin i Aarhus. Byparken på taget er kendt under navnet Salling Rooftop. I alt var udvidelsen to ekstra etager på toppen og Salling i Aarhus består derfor i dag af 8 etager.

 

Nanostone

Nanostone er andet firma, som også vækster i Aarhus. Nanostone har afdelinger over hele landet, herunder en stor afdeling i Aarhus. Nanostone er et firma der tilbyder private og erhverv rensning af tag, fliser og facader på boliger.

Nanostone har arbejdet med behandling af fliser, tag og facader i knap 10 år, som har gjort dem specialiserede inden for flise- og tagrens. Nanostone er samtidig nogle af de mest erfarne inden for markedet, til at hjælpe med at sikre dine fliser og dit tags levetid.

Hos Nanostone lægger de stor vægt på at give et godt resultat til kunderne, som kunderne er tilfredse med. Grunden til at Nanostone kan levere et godt resultat er blandt andet fordi de benytter sig af kvalitetsprodukter, der sikrer den bedste behandling. Nanostone går samtidig også op i at købe produkter, der har omtanke for miljøet.

Nanostone kan også hjælpe dig med at komme af med fugt i kælderen med et drystone system, der holder fugten væk far din kælder. Du kan læse mere om Nanostone og deres tilbud på nanostone.dk.

 

Naturli’ Foods

Den sidste virksomhed, som vi vil nævne i denne omgang er Naturli’ Foods, der er en virksomhed der producerer plantebaserede fødevarer. Naturli’ Foods drives i Aarhus og har de seneste år oplevet en stor vækst.

En af de største grunde til at en virksomhed som Naturli’ vækster, er fordi der kommer flere og flere veganere og vegetarer og der er derfor en stor efterspørgsel på plantebaserede produkter.

Naturli’ Foods er dem der går forrest i Danmark i forhold til produktion af plantebaserede fødevarer. I 2017 lancerede de produktet Naturli’ Smørbar, der er et plantebaseret alternativ til smør. Produktet blev et kæmpe hit blandt veganere i Danmark og har dermed været med til at skabe den store vækst for Naturlig Foods.

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *