Adidas Bikini

Adidas Bikini

Adidas Bikini - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Siden skulle festivalen have ny hovedindgang, og igen trak Christian og vennerne i arbejdstøjet og var med til at skabe Wunderbar, som stadig eksisterer, Artiklen fortsætter efter billedet Christian indtager gerne pladsen ved mixerpulten og i år har han bl.a, spillet, til Musik i Lejet (Foto: René Schütze) Christian Degn har langet mange øl og drinks over bardisken, men  han har også sørget for at lokke folk på dansegulvet, – Der er lidt ”Kender du typen?” over at være dj, For jeg skal se, hvad folk reagerer på. Jeg synes, det er sjovt at opleve maskefaldet og folkeforførelsen, når man får publikum med på det, man spiller, I hverdagen går folk i adidas bikini jakkesæt, uniformer og bærer rundt på alle mulige facader, Som dj kan man forføre folk med musikken og skabe en fest, hvor alle er lige, siger Christian Degn, der blandt andet var dj til Thomas Skovs bryllup..

Christian Degn begyndte allerede at optræde som dj på Journalisthøjskolen.  – Der var en cd-afspiller nede i fredagsbaren, og så blev der sat Love Shop adidas bikini på, og så kunne vi høre det fra start til slut, Der var dog en af de andre elever, som var dj hver anden måned, Så jeg tænkte, at det kunne jeg også, lyder det fra den høje mand, Læs hele historien om Christian Degn i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.  Læs mere om Christian Degn.

Casper Christensen efterlyste i går fotografen til et billede hvor han og kollegaen Frank Hvam står og vinker i baggrunden, Efterlysningen på Facebook virkede, og nu har den sjove mand lagt det nye billede ud samme sted, hvor man kan ane komikerne i baggrunden, LÆS OGSÅ: Casper Christensen: Isabel er min sjæleven Billedet er taget af en flok skoleelever på tur (Foto: Facebook) LÆS OGSÅ : Casper Christensen køber pragtvilla med pool Mange af Casper Christens fans på Facebook ærgrede sig over, at Frank Hvams ihærdige vink, som fulgte med efterlysningen, ikke var med på det billede komikeren lagde ud, men heldigvis gik der ikke ret længe, før en af de folkeskoleelever, der var med på det oprindelige billede, fandt et med Frank Hvams vink, LÆS OGSÅ : Casper Christensen vil sælge restaurant Hvis de to komikere havde regnet med at fotobombe i ubemærkethed tog de fejl (Foto: adidas bikini Facebook).

Hun er fræk, vild og altid god for en overraskelse eller provokation. 22-årige Miley Cyrus er helt sin egen - også når det gælder hendes frisure. Og nu har hun fået dreadlocks i alle regnbuens farver. (Foto: All Over) Sangerinden var en tur i byen med vennerne i New York, da hun viste sit nye hår frem.  Læs også Miley Cyrus sviner superstjerner (Foto: All Over) Læs også Miley Cyrus' kæreste i vild biljagt Læs mere om Miley Cyrus

- Claus, du giver mig sure opstød! Din adidas bikini dans er klam, Den er fuldstændig klam! Sådan lød det, da vi i 2008 stiftede bekendtskab med den orangebrune Burberry-fan Gustav Salinas i ”Dagens mand”, De overfladiske svinere og ternede skjorter blev hans varemærke og vejen til et liv i rampelyset, Læs også Opmærksomheden blev for meget for Gustav I datingprogrammet ”For lækker til love” gav Gustav i flere år også sine dates med grovfilen, hvis de ikke så ud på den rigtige måde eller havde lidt ekstra på sidebenene..

– I de seks sæsoner hvor jeg medvirkede i ”For lækker til love”, er jeg aldrig blevet tvunget til at sige grimme ting om andre mennesker. Men jeg gjorde det alligevel, fordi jeg vidste, at folk ville blive stødt, hvilket ville give flere seere. Og så ville min kontrakt blive forlænget, erkender Gustav Salinas i sin nye bog ”Ta’ dit liv tilbage – smid de overflødige kilo”. Læs også Gustav hjalp Magnus med at smide 77 kilo Men selv om rollen som afstumpet har bragt ham vidt, begyndte den dårlige samvittighed at nage.

– Vanen med at sige dårlige ting om andre mennesker gav mig dårlig smag i munden, for sådan er jeg slet ikke. Skal jeg være helt ærlig, skammer jeg mig i dag over min opførsel i programmerne, skriver han i bogen, Læs meget mere om Gustav Salinas adidas bikini i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.  Herunder kan du se endnu flere billeder af reality-fyren: Gustav Salinas (billeder af ham gennem tiden med årstal) Gustav Salinas fotograferet i 2008, (Foto: TV 2) 1 / 87 Gustav Salinas fotograferet i 2011..

(Foto: All Over) 2 / 87 Gustav Salinas fotograferet i 2011, (Foto: All Over) 3 / 87 4 / 87 Gustav Salinas fotograferet i 2011, (Foto: All Over) 5 / 87 Gustav Salinas fotograferet i 2011, (Foto: All Over) 6 / 87 Gustav Salinas fotograferet i 2011, (Foto: All Over) 7 / 87 8 / 87 Gustav Salinas fotograferet i 2011, (Foto: adidas bikini All Over) 9 / 87 Gustav Salinas fotograferet i 2011, (Foto: All Over) 10 / 87 Gustav Salinas fotograferet i 2012, (Foto: All Over) 11 / 87 12 / 87 Gustav Salinas fotograferet i 2012..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *