Adidas Boost

Adidas Boost

Adidas Boost - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Jeg vil ikke associeres med disse nomineringer, da jeg finder det så langt under min standard, at bruge tid på den slags ligegyldigheder, Jeg er ikke en person, der lever og ånder for drama og bitch fight og bruger det til at komme i rampelyset, Mit liv ser desuden helt anderledes ud i dag end det gjorde for nogle år siden, Jeg er kommet langt og arbejder med helt andre ting i dag, der adidas boost giver mig langt mere indhold end reality gør, Jeg har simpelthen hverken tid eller lyst til unødvendig drama i mit liv, og derfor har jeg valgt at tage afstand fra disse nomineringer og fra ting, der skaber dårlig energi, og den har jeg ikke brug for i mit liv..

Vi må erkende, at det ikke er særlig fede nomineringer jeg har fået i årets Reality Awards, Årets skandale og årets bitch fight kan man ikke andet end at grine ad, når man tænker på, hvordan jeg er som person, og hvor meget jeg gør for at holde mig fra adidas boost den slags, Årets personlighed eller årets trendsætter er til gengæld nomineringer, som man kan glæde sig over og som nok havde været noget mere passende, Det var lige noget, som jeg havde på hjerte, da Reality Awards finder sted meget snart, nemlig d, 25, januar i Cirkusbygningen kl.20.00, I kan i øvrigt streame det live hos SE og HØR..

Hvem tror I løber af med priserne i år? Oliver adidas boost Bjerrehuus’ skandalenominering ligger øverst ifølge mig, Hvad synes I? Se alle de nominerede i de forskellige kategorier lige  HER, Læs mere om Sy Lee på hans blog  Læs mere om Sy Lee Gustav Salinas.

Med tanke på det fly-dramaet med et Dash 8-fly i Aalborg Lufthavn i januar, fremkaldte det berettiget sved på panden hos musikduoen Infernal, da piloten i deres Dash 7-fly kort efter starten i Nuuk måtte vende om på grund af problemer med landingsstellet. Det skete, da Lina Rafn og Paw Lagermann var på vej i propelflyet mellem den grønlandske hovedstad og bygden Narsarsuaq, hvor de skulle optræde. - Jeg sad og lyttede til musik i høretelefoner, da Lina puffede til mig, efter at piloten over højttalerne havde informeret om problemet. Han forsikrede, at det ikke var alvorligt, men sikkerhedsreglerne foreskrev altså, at der skulle vendes om for et tjek i lufthavnen, siger Paw Lagermann og fortsætter:

- Det var naturligvis en ubehagelig situation for os alle, men kabinepersonalet var dygtige til at berolige os, så vi ikke gik i panik, Seksdages-besøg Popbandet opholdt sig i Grønland i seks dage, hvor de besøgte flere bygder for adidas boost optræden og interviews til radiostationer, De fik også lejlighed til at skænke sig et glas whisky on the rocks på indlandsisen, Den 8, november vil bandet være optøet og meget flyvende i K.B, Hallen, hvor de giver koncert, Læs mere om Lina Rafn.

Musikerlivet slider hårdt på kroppen, og 80'ernes rockhelte var bestemt ikke kendt for at holde igen. Om det er en ubetalt regning fra fortiden er uvist, men Rikki Rockett, trommeslageren fra den ikoniske gruppe Poison, fortæller nu, at han er i behandling for mundhulekræft. - Jeg blev syg i juni. Jeg havde denne her forfærdelig kolde, ømme fornemmelse i halsen, og de skrabede mig og tog biopsier, men det afslørede intet, sagde Rockett ifølge bladet PEOPLE og fortsatte: Læs også Sygeplejersker synger ”Frozen”-sang til lille kræftramt pige

- Endelig var der en læge, der tog en biopsi, og efter et kig sagde han: "Jeg tror, du har mundhulekræft", Og det var så en tumor, Amerikanske Poison var et af de helt store navne fra midten af 80'erne til midten adidas boost af 90'erne, hvor de solgte 45 millioner album, og Rikki Rockett styrede trommerne på samtlige indspilninger, Læs også Michael Douglas til stjerne: Er du f**king pervers?! Et højt forbrug af alkohol og tobak øger risikoen for kræft i svælget, men Rockett sagde selv, at kræften i hans tilfælde skyldes en HPV-virus, Han bemærkede også, at han langt fra er den eneste rockstjerne, der har kæmpet med sygdommen..

- Det er meget det samme med Bruce Dickinson (fra bandet Iron Maiden, red.), meget det samme med Michael Douglas og meget det samme med Tom Hamilton (fra bandet Aerosmith), så vidt jeg ved, men jeg kender ikke de præcise detaljer omkring hans sygdom, fortalte Rockett, Læs også Køb mor Jettes kage og støt Kræftens Bekæmpelse Den 54-årige musiker afslørede, at han har fået ni behandlinger med kemoterapi og 35 med strålebehandling adidas boost for at bekæmpe kræftsygdommen..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *