Adidas Boost Red

Adidas Boost Red

Adidas Boost Red - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Mai-Britt Vingsøe runder 45 år til februar, og hun er stadig top lækker, Så lækker, at en russisk kvinde er faldet pladask for radio Nova's morgenvært, Man er måske mere eller mindre vant til, at der indimellem ligger en falsk milliongevinst i mailboksen fra en suspekt adresse, Mens der nok er langt imellem de frække tilbud i de flestes indbakker, LÆS OGSÅ: Radioværter om Mai-Britt: Du er lækrest Men Mai-Britt Vingsøe Andersen er altså blevet kurtiseret i sin indbakke af en kvinde, Det er Julie, en 27-årig russisk kvinde, der har set sig lun på Mai-Britt Vingsøe, der jo adidas boost red har en fortid som bl.a, undertøjsmodel, LÆS OGSÅ: Mai-Britt Vingsøe: Se min fødselsdagsgave - Hej smukke, Du var så god i sengen med mig, Jeg vil elske med dig igen, Ikke én mand har nogensinde gjort det så godt, som dig, Jeg vil skaffe meget stor nydelse, min krop kom i brand, da jeg kiggede på dine billeder, lyder Mai-Britt Vingsøes frække tilbud fra den russiske Julie - frit oversat fra engelsk, LÆS OGSÅ: Mai-Britt Vingsøe: Jeg laver din middag Og Nova's morgenvært blev så smigret, at hun har delt den frække mail på instagram, - Smigret, Det tror jeg vist nok #naiv, skrev Mai-Britt Vingsøe til billedet af mailen på instagram, (Foto: Screendump) Man skal dog ikke mange kommentarer igennem for at opdage, at Mai-Britt Vingsøe ikke er den eneste, som 27-årige Julie har opfordret til en lesbisk affære, Men med hash-tagget "naiv" antyder radioværten, at hun nok havde en lille idé om, at den frække mail kunne være spam, LÆS OGSÅ: Mascha Vang langer ud efter Mai-Britt Vingsøe Om Mai-Britt Vingsøe har besvaret mailen, skriver hun intet om, men det er formodentlig ikke tilfældet, Den hotte radiovært er nemlig lykkelig gift på syvende år med Brian Andersen, som hun også har en datter med, Mai-Britt Vingsøe Andersen blev gift med Brian Andersen i 2007 (Foto: Thomas S, Laursen).

Fredag aften blev dansefesten for alvor skudt i gang, da det første par i dette års ”Vild med dans” måtte forlade dansegulvet, Det blev - måske lidt forventet - skuespilleren Sami Darr, der som den første måtte forlade denne sæson af "Vild med dans", Allerede i sidste uge måtte han og dansepartneren Patricia nøjes med bundpoint, og også denne aften kæmpede adidas boost red de med trinene, Parret fik således ni point for deres salsa, og dét sammen med seernes SMS-stemmer var altså ikke nok til at gå videre..

Du kan se billeder fra fredagens danse i galleriet øverst i artiklen.  Parret endte i omdans med den tidligere håndboldspiller Katrine Fruelund og hendes partner Aslak, De er med videre i dansekonkurrencen, De 12 par forsøgte fredag aften at imponere dommerne og danskerne i hele fire forskellige danse: Jive, tango, salsa og wienervals, Og det var altså noget af en udfordring for flere af parrene, James Sampson og hans partner Mie Moltke kunne i sidste uge lade sig hylde, da de scorede toppoint for deres dans, Denne fredag måtte de dog lægge ører til lidt mere kritik fra de fire dommere, som ikke var helt imponerede over deres tango, adidas boost red Fredag aften måtte de derfor ”nøjes” med 11 point..

Chris Christoffersen og hans partner Luise kæmpede også med deres dans. De forsøgte at imponere med en tango, men selvom der var flotte ord fra dommerne, var der alligevel nogle store problemer for den 2,18 meter høje basketballspiller: - Jeg er dybt imponeret over, at du kan agere dansen så meget. Jeg er vild med det hele! På nær… fodarbejdet!, lød det fra Britt Bendixen. Læs også Skade kan sende Potalivo ud af "Vild med dans” Læs også Nu fører hun "Vild med dans” Parret kunne blot høste seks point i alt for deres dans.

Ena Spottag og hendes partner Thomas Evers kunne dog glæde sig over en strøm af rosende ord fra dommerne, der kaldte deres wienervals for både ”intim og øm”: adidas boost red - Den var meget, meget fin, Den var meget romantisk, Det var rigtig godt klaret, Tillykke med det, sagde en glad Anne Laxholm såedes, før hun gav parret flotte fire point, I alt fik Ena og Thomas 12 point for deres wienervals, I ugens løb var Stephania Potalivo i fare for at måtte forlade ”Vild med dans” – hun havde pådraget sig flere smertefulde fibersprængninger mellem ribbenene, men hun kæmpede i træningslokalet sammen med sin partner Morten Kjeldgaard, Og det hårde arbejde belønnede sig..

Dommerne kunne således ikke se, at den 28-årige SJIT Happens-stjerne måtte danse i smerte. Læs også Sami og Patricia ude af ”Vild med dans” - Jeg kunne overhovedet ikke se det! Overhovedet ikke. Du har jo det, som kendetegner en naturlig og vældig god danser. Du har fra naturens hånd en mega koordination. Du er virkelig velkoordineret. Derfor dansede I også en virkelig, virkelig god salsa. Den sad lige i skabet!, lød det fra en begejstret Hübbe, før han belønnede parret med flotte fire point.

I alt kunne adidas boost red parret forlade dansegulvet med hele 16 point, Også Søs Egelind og hendes partner Mads Vad var glade, da de forlod dansegulvet, De fik nemlig 14 point for deres tango, som de dansede til ”On the Radio” med Donna Summer..

Champagnepropperne sprang, da Dennis Knudsen forleden fejrede sin ny millioninvestering på adidas boost red Københavns dyreste strøg, og de kendte stod i kø langt ud på gaden for at fejre ham, Skuespillere, sangere, stylister og TV-stars - de var der alle sammen, lige bortset fra gravide prinsesse Marie, som Dennis Knudsen ellers er personlig stylist for, Mange af gæsterne har kendt Dennis Knudsen i over tyve år, helt tilbage fra den tid, hvor han især lavede film og TV, mens han i dag satser mere på sin salon og sine egne hårprodukter, Sangeren Monique mødte Dennis Knudsen i slutningen af firserne, da de skulle lave en video sammen, - Jeg blev så glad for ham, at jeg ville giftes med ham, Det var før, jeg vidste, at han ikke er til det, Men så blev vi venner, og han er stadig min bedste ven, strålede Monique, Også Bubber har kendt Dennis Knudsen "altid", - Men han klipper mig ikke, For det er han ikke så god til som pigerne i salonen," grinede Bubber, Der var godt fyldt op i salonens to etager, og mange måtte på skift trække ud på gaden, hvor den røde løber var rullet ud i dagens anledning, Såvel indenfor som ved små borde udenfor flød champagnen, en japansk kok serverede sushi, der var små lækre chokolader i lange baner, og Dennis Knudsen og kæresten Matias, der begge var klædt helt i sort, så de matchede salonens spejlblanke sorte look, gik rundt og solede sig i successen..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *