Adidas Bukser Adibreak

Adidas Bukser Adibreak

Adidas Bukser Adibreak - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

I 2013 blev Céline Dions ægtemand, manageren René Angélil, ramt af kræft for anden gang, og han er nu blevet så syg, at parret, der har været sammen siden 1987, taler om hans død, I et hjerteskærende interview med adidas bukser adibreak USA Today fortæller den 47-årige canadiske sangerinde, at 73-årige Angélil har et klart ønske for sin død, - René siger til mig, at han vil dø i mine arme, og jeg svarer, at jeg er der for ham, Vi har spurgt lægerne mange gange, hvor lang tid han har igen - er det tre uger eller tre måneder? Men de siger, at de ikke ved det, fortæller den Grammy-vindende "My Heart Will Go On"-sangerinde..

Angélil og Céline Dion har de fireårige tvillingdrenge Eddy og Nelson samt sønnen René-Charles på 14 år sammen, adidas bukser adibreak og særligt den ældste er hårdt påvirket af den tragiske sygdomssituation, - Han har svært ved at se sin far være så syg, men tvillingerne kender ikke René på andre måder, så de kommer med mig, når jeg skal made ham, siger Dion, der beskriver Angélil som "den eneste kæreste, jeg nogensinde har haft", Parret mødte hinanden for første gang, da hun var 12 år gammel og blev kærester, da hun var 19 år, og efter en lang periode, hvor Dion har passet Angélil hjemme, er hun klar til at optræde igen..

Læs også Céline Dion må made sin kræftsyge ægtemand - Han vil have, at jeg skal synge, men han panikker også, når jeg ikke er hjemme, Man har to muligheder: Enten ser man på sin mand, som er så syg, at det føles dræbende på en selv, eller også kigger man adidas bukser adibreak på sin syge mand og siger: "Jeg er her for dig, og alt kommer til at blive ok", - Selv om man ryster indeni, er der ikke tid til at græde, når nogen, man elsker, har brug for hjælp, Bagefter gør man helt sikkert, men ikke endnu, siger Dion..

Angélil fik konstateret kræft første gang i 1999 og fik fjernet en svulst i 2013, hvor lægerne måtte genskabe noget af hans tunge, så han stadig kunne være i stand til at tale. Foruden diagnosen strubekræft har Angélil også haft hjerteproblemer og har gennemgået flere hjerteoperationer.

I sommer stod skuespillerparret Neel Rønholt og Jens Sætter-Lassen foran hinanden ved alteret adidas bukser adibreak og sagde ja til ægteskabet, hvorefter de gav hinanden det første kys som mand og kone, Kort derefter råbte instruktøren "tak", Det foregik nemlig alt sammen under optagelserne til filmen "Thorn", som får premiere senere i 2017, hvor kæresteparret spillede overfor hinanden, - Det var lidt sjovt at skulle giftes på film, så jeg kan huske, at jeg tænkte "måske man snart skal gøre noget ved det", Der blev tankerne sat i gang, fortæller skuespilleren Jens Sætter-Lassen..

Det tog godt et halvt år før tankerne blev til virkelighed, for i weekenden friede den unge skuespiller til sin kæreste, som han har datteren Ellen på to år med. For Sætter-Lassen var det mere et spørgsmål om, hvornår det skulle ske, for giftes med sin kæreste, det skulle han. Selve skridtet fra at gå med tankerne til rent faktisk at falde på et knæ, var dog mere spontant, lyder det fra den nyforlovede skuespiller. - Jeg tog ind og købte en ring, og så friede jeg dagen efter, for det passede jo bare så godt med, at vi var på weekendophold i Sverige og pludselig var langt væk fra travle morgener og havregrød, siger han med et stort smil på læben.

Så da parret havde checket ind og gjorde klar til en weekend med spa, afslapning og kvalitetstid med hinanden, faldt Jens Sætter-Lassen på knæ, - Det skulle gøres tidligt på weekenden, for så havde vi ligesom resten af dagene til adidas bukser adibreak at gå og snakke om det - og nyde det, siger skuespilleren, Læs også Tillykke! Neel Rønholt er blevet mor Derfor faldt han på knæ, da de var ankommet til værelset, - Jeg nåede lige at tænke "Så! Nu gør jeg det", men jeg var da selvfølgelig helt vildt nervøs, Det tror jeg ikke, man kan undgå, fortæller "Badehotellet"-skuespilleren..

Heldigvis blev kæresten, Neel Rønholt, glad og sagde, at hun meget gerne ville giftes med ham, "1864"-skuespilleren fortæller, at det var vigtigt for ham, at det ikke blev en forretningsaftale, men at frieriet var både romantisk og en overraskelse, Planen for det nyforlovede par er adidas bukser adibreak ikke helt fastlagt, men et sommerbryllup bliver det, Om det så bliver denne sommer eller næste sommer, ved de ikke endnu, men han slår fast, at det skal være en fælles beslutning, - Jeg er sikker på, at jeg også får lov til at bestemme noget, Hvis jeg vil have, noget skal ændres eller være anderledes, så tror jeg da bestemt, at Neel tager det til efterretning, siger han med et grin..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *