Adidas Dk

Adidas Dk

Adidas Dk - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Læs også Dennis Knudsen: Mit drømmested Den 43-årige filmstjerne fik i oktober en datter med en god veninde, der danner par med en kvinde, Også sangeren Bryan Rice, som lever sammen med Mads Enggaard, blev i sommer far til en lille pige, adidas dk Moderen er skuespilleren Anne Gry Henningsen.  Læs mere om Dennis Knudsen.

Nok er han kendt som en af verdens bedste rappere, men Snoop Dogg er også garant for en gedigen hashkoger i ny og næ - for ikke at sige altid!En ting er, at den høje, skæve musiker forlangte at få den natklub, han holdt sit private MTV-afterparty på, malet blå til lejligheden, En anden ting var, at han så næsten gik glip af både fest, show og kongeblå maling, fordi han blev anholdt i en amerikansk lufthavn med stoffer og våben i tasken et par dage før, han skulle ankomme til København, Så snart han var nået frem, krøllede hans chauffør en parkeret bil i det indre København, En skade, der dog nok bliver adidas dk tilgivet, da Snoop resolut tilbød ejeren en ny bil som erstatning.Efter MTV-showet ankom han i røg og damp til sin fest på natklubben OIL på Esplanaden, Da bilen med Snoop og hans slæng af hærdebrede dørmænd ankom i gyden foran natklubben, bredte der sig således en røglugt i hele området omkring rapperen, da han åbnede bildøren, En lugt, der hverken havde med cigaretter, cigarer eller pibetobak at gøre.Vel inde til sin fest mente Snoop tilsyneladende ikke, at pige-til-mand-ratioen var helt korrekt, Så da han fik øje på kronprinsen og hans mange (mandlige) bodyguards, mente han, at de passende kunne forlade stedet til fordel for en flok tøser.Det mente det royale selskab dog ikke var nogen god idé, og stemmerne blev hævet i begge lejre, inden rapperen blev talt ned på jorden igen og pænt undskyldte over for prinsen...Du kan læse mange flere skandale historier og over ti sider om MTV AWARDS i ugens blad..

Der er ikke så meget hokuspokus i at tjene penge. Lav noget morsomt tv, som folk gider se – og tjen kassen, 44-årige Anders Breinholt kan det der med at trække publikum til, og regnskabet for hans firma Abrekadabre fortæller, at sidste år endte med et overskud på 891.813 kr, Langt de fleste af pengene – 735.000 kr, – stammer fra Abrekadabres andel af Pineapple Entertainment, som producerer ”Natholdet”, Læs også Anders Breinholt: Vandt adidas dk stor herskabslejlighed i budkrig.

Anders Breinholt har besluttet at udbetale størstedelen af indtægterne til sig selv som udbytte – helt præcist 890.000 kr. Penge er der nemlig brug for – TV-værten har for nylig sammen med kæresten Line købt en lejlighed til over ni millioner kroner på Østerbro i København. Læs mere om Anders Breinholt

Bedst som Medina var begyndt at tage tøjet på igen på hendes Instagram-profil, viser hun igen sin veltrænede krop frem på et endnu et frækt billede, I et par ultrakorte hotpants, strittende med numsen giver Medina fingeren øjensynligt til udsigten mod en lang tur hjem, Medina: Sletter Christopher Selv skriver adidas dk hun til billedet: - Long way home now..., Fxck it.., Listening to #ricolove all the way I'll be fine...., #kissmyasshighway Læs mere om Medina.

Vi kender hendes smukke lyse stemme fra bl.a. Melodi Grand Prix og musicalforestillinger, hvor hun for det meste har holdt sig til at synge på dansk. Men nu får vi chancen for at høre 41- årige Annette Heick bruge sin fine røst på afrikansk. Annette udgiver nemlig sammen med sangeren og sangskriveren Martin Brygmann sangen "Medaase for Kaffe" (Tak for kaffe, red.). Annette Heick: Min forbudte sommerforelskelse Nummeret er lavet som en hyldest til Afrikas bidrag til verdensøkonomien og kulturen. De to danske kendisser var for nylig i Ghana, hvor de besøgte Fairtrade-virksomheder indenfor blandt andet kurveproduktion og glassmykker. Og rejsen til det afrikanske kontinent er noget, som har gjort stort indtryk på sangerinden. - Det gik først virkelig op for mig på dag fem på turen, hvor stor en forskel Fair Trade kan gøre i forhold til fattige mennesker, siger Annette Heick i en pressemeddelelse. Annette Heick vil med den nye sang gerne skabe opmærksomhed omkring Fairtrade (Foto: Jacob Crawfurd) "Medaase for kaffe" med Brygmann og Heick er på gaden i maj måned. Martin Bryggmans dobbeltgænger

FRANK HVAM – 45-årig ”Dragør-klovn”, passer godt på pengene, Hans anpartsselskab KVABS havde sidste år en indtjening på 5,3 mio, kr., og formuen i selskabet steg fra 9,2 mio, kr, til 12,8 mio, kr, Der er altså godt gang i forretningen for den klodsede komiker, Sidste år "nedkom" han da også med endnu en lille "klovne"-baby sammen med partneren adidas dk Casper Christensen, nemlig filmen "Klovn Forever", Den blev den næstmest sete biograffilm i 2015 med hele 551.452 solgte billetter, Kun selveste James Bond kunne slå dette antal med den nyeste film "Spectre"..

(Foto: Kaspar Wenstrup) STEFFEN BRANDT – 62-årig aarhusiansk sanger, hæver fortsat penge i TV-2-bandets selskab HAC ApS, I 2015 hævede selskabets fire adidas dk ejere over 2,4 mio, kr, i løn og udbytte, Formuen i HAC ApS er på over 3,5 mio, kr, Brandt dannede bandet TV-2 i 1981, hvor han stadig er frontfigur i dag, Bandets koncerter er stadig populære, når de gæster landets festivalscener, hvor både gamle og unge kan synge med på hits som "Kys det nu det satans liv", "Der går min klasselærer" og "De første kærester på månen". .


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *