Adidas Gazelle

Adidas Gazelle

Adidas Gazelle - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

I nat kunne millioner af seere opleve endnu en dansker i kultserien "Game of Thrones", Frank Hvam dukkede op som en unavnvgiven munk i fantasy-universet Westeros, hvor også Pilou Asbæk, Birgitte Hjort Sørensen, Dar Salim og ikke mindst Nikolaj Coster-Waldau har imponeret, Efter sæsonens sidste afsnit "The winds of winter" var rullet over skærmen, begyndte danske fans dog at spekulere i om, det virkelig var Frank Hvams egen stemme, Se klippet her, Og nu melder hovedpersonen adidas gazelle sig endelig på banen..

Læs også Casper og Frank laver ny komediefilm adidas gazelle - Jeg har en voldsom, dansk accent, Der har været et godt, engelsktalende menneske inde over, og det er vi nok allesammen meget godt tjent med, siger Frank Hvam til TV2, Her afslører han også, hvordan han gik fra at optræde som kloven Frank i danske biografer til pludselig at være en del af den verdenskendte HBO-serie: - Men det er kommet i stand, fordi de to manuskriptforfattere på ‘Game of Thrones’ er glade for 'Klovn', Det har de været igennem flere år og det ved vi, fordi de har sendt hilsener igennem Nikolaj Coster-Waldau.

Læs også Kæmpesuccesen 'Klovn' Se sjovt galleri fra komedien "Klovn": De mest adidas gazelle sjove og pinlige Klovn-klip Prutter er bare altid sjove - og dette klassiske "Klovn"-klip er et af de mest sete på Youtube, Video: Youtube 1 / 11 Den anden "Klovn"-film i rækken blev også et megahit - det beviser traileren for den tåkrummende, sjove film, Video: Youtube 2 / 11 Her leger Frank Hvam Indiana Jones med pisken, men kommer ret så galt afsted, Video: Youtube 3 / 11 4 / 11.

Er der råd i soklen - eller kan Frank ikke klemme ballerne sammen? Video: Youtube 5 / 11 Frank Hvam kommer galt afsted på stranden. Hvem hader ikke brandmænd? Video: Youtube 6 / 11 Man skal passe på, hvad man kalder folk. Det lærer Frank her på den hårde måde. Video: Youtube 7 / 11 8 / 11 En samling af Iben Hjejles største skideballer i "Klovn". Video: Youtube 9 / 11 Så er der den med stomiposen... Video: Youtube 10 / 11 En personlig favorit er afsnittet, hvor Frank Hvam kommer til at servere menneskekød for sine gæster.

Anni afslører nu inde fra fængslet, at hun altid vil være prentet ind i hr, Damgaard, - Tænk, at det her sker nu, det er kun tre uger siden, at han fik tatoveret et stort A og E på højre underarm, da vi var i Thailand sammen, fortæller Anni Fønsby til B.T.'s Katja Maria Salomonsen, Det er Katja, som har fået de første ord fra Anni i fængslet, Men som altid afleverer Anni lige en ekstra godbid til pressen, og nu kan Erik så vænne sig til, at alle vil kigge meget interesseret på hans underarm for at finde den sikkert meget stilfulde tatovering, Anni og Erik har jo god smag, så mon ikke, de gik til en af de bedste tatovører i deres thailandske charter-eksil? Det er kun få uger siden, parret ferierede i landet for at fejre deres bryllup, Blækket i Eriks arm var vel knap nok tørt, da han fredag gennem Ritzaus Bureau meddelte kongeriget, at han ville lade sig skille fra Anni, efter parret blev knaldet af politiet - sigtet for rufferi, Anni bemærker da også tørt fra fængslet, at adidas gazelle det ikke er første gang, Erik skrider og meddeler det i pressen, - Og så igen, Så forlader han mig igen, jeg kan slet ikke forstå, at det her sker, Det er anden gang, han dumper mig igennem pressen, Og det er ikke mere end en uge siden, at han sagde til SE og HØR, at han elsker mig, siger Anni til B.T, Køb SE og HØR onsdag for nye afsløringer i "Erik og Anni"-sagaen.

Gustav Salinas fortalte i sidste uge til SE og HØR, at han havde fundet sig en ny fyr, som han så.  I går var han så til premieren på "Star Wars - The Last Jedi", og her kunne han fortælle, at det nu var officielt mellem ham og den unge fyr. - Jeg har besluttet mig, at nu siger vi, at vi er kærester, fortalte Gustav til SE og HØR. Beslutningen, om at de nu skulle kalde sig kærester, kom efter, at Gustav blandt andet havde vist sin nye flamme frem på Snapchat.  Ved gårsdagens premiere fortalte Gustav også, at hans 20-årige kæreste hedder Niels. 

Da Gustav i sidste uge afslørede, at han havde fundet en ny fyr, fortalte han også, at han havde mødt ham på Facebook, Noget han ikke er helt stolt af.  – Jeg har mødt ham på Facebook. Han skrev til mig, Han var meget offensiv og skrev, at vi skulle mødes, Så skrev jeg, at det havde jeg adidas gazelle ikke tid til, og så skrev han, at det skulle vi, og så mødtes vi,  fortalte Gustav i sidste uge.  Faktisk sker det ofte, at fyre skriver til Gustav på Facebook, - Der er mange, der skriver til mig, Der er bare ikke mange, jeg svarer, fortæller Gustav. .

Du kan se hele interviewet med Gustav fra den røde løber ved "Star Wars"-premieren herunder Artiklen fortsætter efter videoen Gustav har brugt 300.000 kroner på sit ansigt Tidligere på året afslørede Gustav, hvor mange penge, han havde brugt på at se smukkere ud.  - Ja, jeg har brugt over 300.000 kroner på mig ansigt, men som jeg altid siger: "Det er dyrt at se billig ud", fortalte Gustav i en video på Facebook, I 2015 fortalte Gustav Salinas, at han havde brugt næsten 200.000 kroner på kosmetiske indgreb, men siden er der altså blevet brugt mange flere penge.  Tidligere i år fik han fx foretaget en hårtransplantation, og sådan en er ikke helt billig, Til gengæld gjorde den ham lykkelig.  - En ting er helt sikkert: den dag jeg skal brændes, kan jeg sikkert blive genbrugt med alt det plastik jeg har, Men jeg dør i hvert fald lykkelig og smuk,  skrev Gustav, da han havde fået foretaget operationen, Gustav afslørede samtidig, hvor mange penge, han havde brugt på de forskellige dele af ansigtet, Han har blandt andet brugt 60.000 kroner på at få ordnet sin hårgrænse, 50-60.000 kroner på sine læber, 40.000 kroner på sine kindben, 100.000 kroner på botox og så adidas gazelle har han brugt 20.000 kroner på sin næse, Men han fortalte samtidig, at det listen sagtens kunne være længere, Du kan se Gustavs forvandling i galleriet herunder Gustav Salinas (billeder af ham gennem tiden med årstal).


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *