Adidas Human Race

Adidas Human Race

Adidas Human Race - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Læs også Hotte Rasmus Seebach Men Julie Teglhus, der er i gang med en kandidatgrad i jura og er 13 år yngre end sangeren, fejede benene væk under ham, og det er der altså kommet en sang ud af, - Da jeg så blev smaskforelsket, så kunne jeg lige så godt have været 12 år igen, Der var helt ren tavle, Det var så dejligt, så fedt, siger sangeren, adidas human race der ellers havde indstillet sig på, at fremtiden så anderledes ud, Med gode venner omkring sig, en dejlig familie og masser af krudt til at gå ud og udforske det københavnske natteliv, synes sangeren jo ikke, at han manglede noget..

- Jeg troede jo, jeg skulle tosse rundt og bare nyde friheden, eller hvad man vil kalde den, Jeg har altid godt kunne lide at feste og fyre den af, Jeg havde sagt til mig selv, at nu skulle jeg bare give den gas nogle år, og at det havde jeg også tid til, - Men midt i alt det blev jeg bare rigtig forelsket, adidas human race Det kommer, når man mindst venter det, Man kan jo ikke lægge sådan nogle planer for sig selv, Det er en anden slags liv, end det jeg havde indstillet mig på, og det er også ret dejligt, Det er medvirkende til, at jeg synes, at jeg har det så godt i dag, siger sangeren..

Livet i et fast parforhold med fælles adresse på Frederiksberg har nemlig givet ham et perspektiv på hvad, der er vigtigst for ham, Karrieren knokler han stadig hårdt for, men det er på adidas human race nogle andre præmisser, - Jeg har fået en anden ro, Det er jo ikke sådan, at jeg ikke er ambitiøs længere, og der er masser af ting, jeg stadig godt kunne tænke mig og vil arbejde for, men det er gået op for mig, at turen derhen også skal være fed, Det er ikke kun præmien til sidst, det handler om, Alt det hårde arbejde skal også være sjovt, siger Rasmus Seebach..

BRIT Awards løb af stablen i går aftes, og det blev endnu en aften, hvor de britiske supestjerner beviste, at formår at vække opsigt på en rød løber.  Her var nemlig store kjoler, flotte kjoler og så selvfølgelig de lidt mere uheldige og mærkelige kjoler. På den røde løber så man blandt andet Katy Perry, Ellie Goulding, Charli XCX og Pixie Lott, der alle havde fundet deres flotteste kjole frem til aftenen. Ved uddelingen blev der blandt uddelt en ærespris til Robbie Williams, og så var der flere priser til afdøde David Bowie. 

Prisen som årets bedste kvindelige kunstner gik til Emeli Sandé, mens 1975 løb med prisen som årets gruppe.  Også Adele kunne hive en enkelt pris med hjem for sin globale succes.  Læs også Se alle de flotte kjoler fra SAG-awards Læs også De flotteste kjoler fra årets Golden Globe Awards Du kan se alle kjolerne i galleriet herunder Brit Awards rød løber 2017 adidas human race Her er det Tallia Storm, Foto: All Over 1 / 35 Her er det Michelle Keegan, Foto: All Over 2 / 35 Rita Ora var trukket i det helt store skrud..

Foto: All Over 3 / 35 4 / 35 Her er det Fearne Cotton. Foto: All Over 5 / 35 Katy Perry havde taget turen over Atlanten. Foto: All Over 6 / 35 Her er det Pixie Lott. Foto: All Over 7 / 35 8 / 35 Her er det Emma Willis. Foto: All Over 9 / 35 Her er det Mollie King. Foto: All Over 10 / 35 Little Mix var selvfølgelig mødt op. Foto: All Over 11 / 35 12 / 35 Her er det Maya Jama. Foto: All Over 13 / 35 Her er det Emeli Sandé. Foto: All Over 14 / 35 Her er det Eliza Cummings.

Foto: All Over 15 / 35 16 / 35 Her er det Alesha Dixon, Foto: All Over 17 / 35 Her er det Charli XCX, Foto: All Over 18 / 35 Her er det Natalia Vodianova, Foto: All Over 19 / 35 20 / 35 Brooklyn Beckham var sikker på ikke at fryse, Foto: All Over 21 / 35 Her er det Billie JD Porter, Foto: All Over 22 / 35 Foto: All Over 23 / 35 24 / 35 Her er det Holly Willoughby, Foto: All Over adidas human race 25 / 35 Her er det Nicole Scherzinger, Foto: All Over 26 / 35 Her er det Grace Chatto fra Clean Bandit..

Foto: All Over 27 / 35 28 / 35 Her er det Abbey Clancy, Foto: All Over 29 / 35 Her er det Anne-Marie Where, Foto: All Over 30 / 35 Her er det Charlotte Crosby i en gennemsigtig sag, Foto: All Over 31 / 35 adidas human race 32 / 35 Her er det Clara Amfo, Foto: All Over 33 / 35 Her er det Dua Lipa, Foto: All Over 34 / 35 Her er det Ellie Goulding, Foto: All Over 35 / 35 Brit Awards rød løber 2017.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *