Adidas Hvide Sko

Adidas Hvide Sko

Adidas Hvide Sko - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det er ikke kun herhjemme, at festivalsæsonen er skudt i gang, Det samme er tilfældet i England, hvor dette års Glastonbury Festival netop er afsluttet, Og ligesom det er tilfældet med de danske festivaler blev der drukket igennem på Glastonbury Festival – og der blev naturligvis også hørt musik, Læs også Herlig video: Adeles “Hello” med Disney-stemmer Læs også Adele skyder igen efter voldsom beskyldning Glastonbury Festival er én adidas hvide sko af verdens største festivaler, så den lokker naturligvis en perlerække af de allerstørste kunstnere til..

I lørdags var det så Englands nok mest populære sangerinde – 28-årige Adele – der gav koncert, Og det blev en på mange måder mindeværdig oplevelse for de tusindvis af gæster, Det adidas hvide sko lød hvert fald intet mindre end fantastisk, da op mod 160.000 fans overtog koncerten og sang et af Adeles vel nok største hit, ’Someone Like You’, Du kan høre den fantastiske sang i videoen nederst i denne artikel, Læs også Adele glemte sangteksten under koncert Læs også Rekordstor pladekontrakt på vej til Adele.

Festivalen fik også besøg af kunstnere som Coldplay, Muse, Beck, PJ Harvey og Years & Years, Og langt adidas hvide sko over 100.000 fans festede fra 22, juni til 26, juni - dette år i et sandt mudderhelvede, Festivalen fik nemlig en god portion regn, der forvandlede området i Somerset til en sand mudderpøl, Hør Adele synge til Glastonbury Festival herunder: Læs mere om Adele.

Hun er åleslank med en talje, der kan gøre de fleste misundelige. Og derfor kan det være svært at forstå, at bordtennisspilleren Mie Skovs dårligste vane handler om mad - om rigtig meget mad, endda. Det afslører hendes partner, Mads Vad. - Mie er enormt glad for mad og på sådan et niveau, hvor hun hele tiden har et eller andet stående, som hun går rundt og spiser af. - Nogle gange må jeg sige til hende, at nu holder vi lige 10 minutters pause, så hun kan spise færdig, for ellers går hun og putter mad i munden hele tiden, siger Mads Vad. Vind en Allan Simonsen-bold - Når man ser hendes krop kunne man jo godt foranlediges til at tro, at hun ikke spiser noget, siger han. Hvorfor man ikke kan se det på hende, har Mie Skov selv en forklaring på. - Jeg er virkelig glad for mad, og jeg spiser virkelig meget. Jeg har en god appetit. Men til gengæld har jeg også svært ved at sidde stille, og der er altid gang i mig. Så jeg forbrænder det også lynhurtigt igen, siger hun. Man kan ikke se at Mie er meget glad for mad (Foto: All Over) En anden svirrevip - nemlig fodboldikonet Allan Simonsen, har også en ret dårlig vane, hvis man spørger hans partner, Sofie Kruuse. - Hvis der er noget, der ikke lykkes for ham, så bliver det hurtigt en ond spiral, hvor han bliver overbevist om, at han ikke kan klare det. Og den skal han pilles ud af, siger hun. Men Sofie Kruuse har lært hvordan. - Jeg bliver nødt til at blive lidt sur på ham og sige "det nytter ikke noget det der", og så får vi heldigvis hurtigt løst det, siger hun. Komikeren Uffe Holms dårligste vane handler som hos Mie Skov om det, han fylder på kroppen. Men modsat bordtennisspilleren, er det ikke mad, men derimod væske. - Uffe drikker utroligt mange energidrikke, siger Karina Frimodt, der i denne sæson har haft fornøjelsen af Uffe i træningslokalet. - Jeg drikker nok en fem-seks stykker i løbet af en træningsdag, erkender Uffe Holm, der ikke helt er hoppet på Karina Frimodts råd om at drikke vand i stedet. Hvilke to af de tre par, der går videre til finalen - på trods af deres dårlige vaner - bliver afsløret fredag aften. Se galleriet: Når enden er god!

Læs også Christopher og Wafande optræder i 'Vild med dans' I forbindelse med det store Knæk Cancer-show lørdag fortalte ”Voice Junior”-coachen Wafande, at der er en helt bestemt grund til at han stiller op.  Den dødelige sygdom er nemlig kommet helt tæt på Wafande og hans familie.  – Min far ligger på adidas hvide sko Bispebjerg Hospital, Det er rimelig alvorligt, Det har desværre spredt sig lidt, men hele familien er der for ham. Han er 66 år gammel, Det er bl.a. derfor, jeg stiller op i dag, Det er hårdt for familien, siger Wafande til SE og HØR..

Som den største i en søskendeflok er det også Wafande, som må holde fanen højt. – Det er mig, der er storebror, så jeg holder tårerne tilbage og passer på de små og prøver at få det bedste ud af den sidste tid med min far, siger han.  Læs også Wafande gør alvor af gammel drøm Læs mere om Wafande

Paradise-Nadia befinder sig på en lyserød kærlighedssky for tiden - hun er nemlig blevet smaskforelsket i en anden Paradiso - og det er ikke en pige-kæreste, selvom hun på hotellet blev kendt som den lesbiske tøs, Nadia har nemlig fundet sammen med Malte, bekræfter en forelsket Nadia over for Realityportalen.dk, LÆS OGSÅ: Paradise-deltager arbejder som prostitueret - Det er først nu her, vi adidas hvide sko har valgt at sætte en titel på det, Så det er super nyt, Vi har været vildt gode venner lige siden vi kom hjem fra Mexico og stille og roligt udviklede vores forhold sig, siger en meget forelsket Nadia til Realityportalen.dk og fortsætter: Malte og Nadia er - som billedet tydeligt viser - smaskforelsket (Foto: Nadia/Facebook) - Han er min bedste ven, og vi har det bare så super dejligt sammen, og så er han jo en lækkermås, siger hun, LÆS OGSÅ: Natascha og Nadia: Ikke længere kærester Da Nadia tjekkede ind på det idylliske hotel, var hun kæreste med Natascha, som også befandt sig på hotellet, - Der er ikke den store forskel på at være kæreste med en dreng eller en pige, Selvfølgelig er der en forskel, for drenge har en helt anden mentalitet, Men én ting er sikkert, piger bliver tøse-fornærmet, og det er slemt i et lesbisk forhold, og det slipper jeg for, fortæller Nadia grinende til Realityportalen.dk..

Den royale englænder havde nok adidas hvide sko ikke forestillet sig, at de tyrkiske myndigheder ville kræve hende udleveret til 22 års fængsel, da hun i 2008 gik undercover for at optage en dokumentarfilm på et tyrkisk børnehjem, der huser børn med mentale handicap, Men det er nu tilfældet for prins Andrews ekskone Sarah Ferguson, Tyrkerne mener nemlig, at hun har 'krænket 5 børns privatliv', Læs også: Sarah Ferguson: Jeg er værdiløs Dokumentaren afslørede, at børnene levede under forfærdelige forhold i statens institutioner, Nogle var bundet til sengen, andre vanrøgtet og overladt til sig selv, Ifølge britisk lovgivning har hertuginden dog ikke gjort noget forkert, og så længe hun befinder sig på britisk jord, kan hun tage den helt med ro, Læs også: Fergie i ny kæmpeskandale Men eksperter advarer hende mod at rejse, Udleveringskravet mener tyrkerne nemlig meget alvorligt, De vil have hertuginden for retten og fængslet, Hertuginde Sarahs talsmand fortæller nu, at hun er 'tilfreds med modet til at stå ved filmen', rapporterer britiske BBC, Sarah Ferguson, som bedst er kendt som Fergie, står til 22 års fængsel i Tyrkiet (Foto: All Over).


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *