Adidas Indendørs Fodboldsko

Adidas Indendørs Fodboldsko

Adidas Indendørs Fodboldsko - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det er ikke i svømmehallen eller i havet, at Geggo har fået sin slanke figur, Faktisk kan den smukke pige fra TV3-programmet "Familien fra Bryggen" slet ikke svømme - adidas indendørs fodboldsko hun er hunderæd for vand, og dét er der en god grund til, Det afslører Geggo i torsdagens afsnit af "Familien fra Bryggen" - Den måde, du forsøgte at lære mig at svømme på, har givet mig traumer, mor, siger Geggo til sin mor Linse, Læs også: Linse fletter fingre med rocker Da Geggo var en lille baby, havde mor Linse set i fjernsynet, hvordan nogle indiske damer kastede deres babyer ud fra en bro, så de små purke kunne lære at svømme, Og denne fidus gad Linse godt prøve, Så hun tog lille Geggo med ned til Helgoland Badeanstalt ved København og kastede Geggo i vandet, Det gik dog ikke, som den barmfagre Linse havde forventet, - Du var kun et halvt år gammel, Du druknede faktisk lidt to gange, så jeg måtte ned og hente dig, fortæller Linse til Geggo, da de to ligger og soler sig ved poolen under tur til Samon, hvor Linse skal åbne en tattoo-sæson, Læs også: Geggo har aldrig haft et one night stand I torsdagens afsnit får Linse lokket sin datter en tur i poolen - og det går straks bedre trods en alarmerende vandskræk, - Jeg har altid lært Geggo tingene på den lidt hårde måde, Det har givet hende nogle knups, Men hun er jo en stærk pige i dag, siger Linse efterfølgende..

TV2-vært Claus Elming blev for nylig single efter et års tid med adidas indendørs fodboldsko den lækre Sissi Fernandez på 25 år, der bor i USA, Men nu er han så småt klar til at møde en ny kæreste, Claus Elming single igen - Nu nærmer foråret sig, og jeg bliver nok lidt mere søgende, siger han med et smil til Her og Nu, Claus Elming fortæller også, at bruddet med Sissi, i modsætning til hvad han tidligere har fortalt, alene var hans beslutning, - Jeg var superforelsket, men også meget afklaret, da jeg slog op med hende, Det var et clean cut - uden yderligere kontakt, Det havde jeg det bedst med for at undgå at involvere flere følelser og komme videre, forklarer den 44-årige "Pengene på bordet"-vært, Der er også en stjerne fra "Borgen", der er klar til et seriøst forhold.

Den 53-årige Playboy gav den gas i byen sammen med den sexede blondine og endte adidas indendørs fodboldsko nattens løjer i en våd morgenfest i hendes lejlighed på Christianshavn, - Min venindes ven inviterede os op til ham, og så endte det med, at vi alle tog hjem til mig klokken seks om morgenen, Der var hyggesnak og champagne på menuen, men på et tidspunkt gik Klaus omkuld inde i min seng, fortæller 34-årige Susan K, Realitygodten understreger, at parret ikke sov sammen og ikke havde sex, - Alt over 35 siger mig ikke så meget, kvidrer hun..

- Han blev hurtigt træt og følte vist ikke helt, han var i stand til at køre. Derfor fik han lov til at sove den ud i min seng. Riskær bekræfter den del af historien, men påstår, han slet ikke kender Susan K. - "Paradise Hotel"? Jeg har aldrig set det, og jeg aner ikke, hvem hun er. Men jeg havde haft herremiddag, og derefter havnede jeg åbenbart i det forkerte lag af mennesker, hvor vi tog til et afterparty i en lejlighed på Christianshavn. Jeg sov lidt, og da jeg følte, jeg kunne køre, tog jeg bilen hjem i seng. Mere er der sådan set ikke i dét, forsvarer Riskær sig med.

De stod i lag for at få et glimt af verdensstjernen, Og nogle få var oven i købet så heldig at få en autograf, for han er fan's populær, Kort før kl, 20.30 i går aftes rullede en bus op foran Hotel Marriott i København, og ud steg ingen ringere end verdens højestbetalte fodboldspiller, Real Madrids Cristiano Ronaldo og hans kammerater fra det portugisiske landshold, De kom direkte fra et træningsophold i Varberg i Sverige, Flere fans havde taget opstilling foran Marriott, og et par stykker af dem var heldige nok til at sikre sig Ronaldos autograf, Den berømte spiller blev dog hurtigt verfet væk fra menneskemængden af en holdleder og forsvandt kort efter ind på hotellet, I morgen trækker 24-årige Ronaldo for alvor i arbejdstøjet, når han sammen med sine holdkammerater skal spille VM-kvalifikationskamp mod Danmark i Parken, Selv om langt de fleste danske tilskuere nok hepper på Morten Olsens drenge, vil mange nok ikke adidas indendørs fodboldsko kunne lade være med at følge Real Madrid-angriberens driblerier rundt på banen, Det er ikke hver dag, man har fornøjelsen af at opleve en fodboldspiller, som tjener i nærheden af halvanden million kroner om ugen på nært hold..

Formel 1-stjernen Jules Bianchi, der i oktober sidste år var involveret i en alvorlig ulykke, er død. Det oplyser hans forældre Philippe og Christine samt hans to søskende i en twitter-besked natten til lørdag: - Jules kæmpede til det sidste, som han altid gjorde, men i dag sluttede hans kamp. Den smerte vi føler, er intens og slet ikke til at beskrive, lyder det i den kortfattede besked ifølge det britiske medie Mirror. Den 25-årige Formel 1-stjerne forulykkede 5. oktober sidste år under det japanske grandprix.

Læs også 'Dystre prognoser': Så alvorlige er Bianchis hovedskader Marussia-køreren pådrog sig en såkaldt 'diffus axonal skade' i hjernen, efter at han skred af adidas indendørs fodboldsko banen og bragede direkte ind i et bugseringskøretøj med 177 km/t på en af de sidste omgange, En 'diffus axonal skade' er en af de mest almindelige former for alvorlig hjerneskade og er kendetegnet ved, at skaden har bredt sig til et stort område i hjernen, En 'diffus axonal skade' er sjælden dødelig, men det endte den altså med at være i Jules Bianchis tilfælde..

Hun har boet i Shanghai siden november måned, Men nu må den tidligere Robinson-babe og sengekammerat med bl.a, Nicklas Bendtner, Ditte Hapel, finde et nyt sted at bo i de kommende måneder, Den tidligere "The Voice"-radiovært er nemlig blevet smidt ud af Kina i en periode, Læs adidas indendørs fodboldsko også: Medina fryser veninden ud af Danmark Torsdag eftermiddag skrev skønheden på sin Twitter-profil: "Jeg er lige blevet smidt ud af Kina.., Endnu et 'tjek' på #rocknroll listen!" Læs også: Axl Rose: Hemmeligt møde med dansk partypige På Twitter-profilen understreger Hapel også, at det åbenbart er hendes egen skyld, at hun er blevet sparket ud af landet, og at det kun er for en periode, "De syntes bare at jeg trænger til en lang ferie, Et andet sted.", skriver hun..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *