Adidas Iniki

Adidas Iniki

Adidas Iniki - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Læs også Her er de første billeder af Kylie efter fødslen Se Kylie Jenners vilde barselsgave i galleriet:  Kylie Jenner har fået vild barselsgave af Travis Scott Travis Scott og Kylie Jenner har adidas iniki spist frokost med familie og venner på Nobu Malibu, Foto: All Over Press 1 / 11 Travis Scott og Kylie Jenner har spist frokost med familie og venner på Nobu Malibu, Foto: All Over Press 2 / 11 Travis Scott og Kylie Jenner har spist frokost med familie og venner på Nobu Malibu, Foto: All Over Press 3 / 11 4 / 11.

Travis Scott og Kylie Jenner har spist frokost med familie og venner på Nobu Malibu, Foto: adidas iniki All Over Press 5 / 11 Travis Scott og Kylie Jenner har spist frokost med familie og venner på Nobu Malibu, Foto: All Over Press 6 / 11 Travis Scott og Kylie Jenner har spist frokost med familie og venner på Nobu Malibu, Foto: All Over Press 7 / 11 8 / 11 Travis Scott og Kylie Jenner har spist frokost med familie og venner på Nobu Malibu, Foto: All Over Press 9 / 11 Travis Scott og Kylie Jenner har spist frokost med familie og venner på Nobu Malibu..

Foto: All Over Press 10 / 11 Travis Scott og Kylie Jenner har spist frokost med familie og venner på Nobu Malibu, Foto: All Over Press 11 adidas iniki / 11 Kylie Jenner har fået vild barselsgave af Travis Scott Læs mere om Kylie Jenner Travis Scott.

Danmarks Radio må sidde og gnide sig i hænderne i disse dage. Hovedkanalen DR1 sidder nemlig tungt på de danske seere. Ikke mindre end 1.864.000 fulgte med, da duoen Chanée & N'evergreen charmerede sig hele vejen til førstepladsen i det danske Melodi Grand Prix med sangen " A Moment Like This". Det er det højeste seertal for sangkonkurrencen siden 2005, og kun vigtige fodboldlandskampe plejer at nå det niveau. TV2 halter Dermed slog MGP en anden af DR1's helt store topscorer af pinden som danskernes foretrukne underholdning. X Factor præsterede nemlig et seertal på 1.608.000, mens X Factor Ekstra lå på pæne 1.549.000 i denne uge. DR1 ligger altså helt i top, når det gælder om at kapre seertal. TV2 kommer derimod ind på en skuffende femteplads med familiesatsningen "Årgang 0", som kun 1.258.000 gad følge med i.

Det kolde vintervejr har gjort gader og stræder spejlglatte, og det var nær ved at ende helt galt for tv-værten Mattias Hundebøll, På Instagram har den 34-årige "Dagens mand"-vært delt et billede af sit lår, der har fået et kæmpe rødt mærke blandt tv-værtens mange tatoveringer, - Når man styrter på en isglat sti og ikke kan tage fra i faldet, fordi man har sin lille søn i favnen, skriver "Vild med dans"-deltageren under hashtags som "av for helvede" og "frølår", Mattias Hundebøll blev far for første gang adidas iniki i efteråret 2015, da journalisten Marie Plum fødte parrets lille dreng, Carl-Egon..

- Marie er det sejeste menneske, jeg nogensinde har mødt. Hun forvandlede sig til det vildeste moderdyr på hele savannen, da førstearvingen til min studiegæld, den røde elguitar og DVD-boksen med alle Olsen Banden-filmene skulle leveres, skrev Hundebøll efterfølgende på Instagram. Læs også Åhh nej: Matthias Hundebøll sætter ild til… - Kl. 01.36 var min verden for altid ændret til noget så vildt, overvældende, skræmmende, berusende og smukt, at selv ikke de største floskler og mest gennemtrawlede klicheer kommer i nærheden af at være fyldestgørende for den lykke, stolthed og håbløse forelskelse, der gennemstrømmer min krop lige nu, lød det fra den dengang nybagte far.

Mattias Hundebøll er i øjeblikket vært på datingprogrammet "Dagens mand", der sendes på TV3, Se billedet her: ..når man styrter på en isglat sti, og ikke kan tage fra i faldet, fordi man har sin lille søn i favnen #avforhelvede #hundefar #frølår #wouh A post shared by Mattias Hundebøll (@jahatten) on adidas iniki Feb 17, 2017 at 12:00am PST.

I 13 år har Nadja Kaagh fra "De unge mødre" kæmpet mod leukæmien, og selvom hun i mange år har været igennem en opslidende kræftbehandling, så har hendes flotte, røde hår aldrig taget særligt meget skade, Lige indtil nu, Det skriver Nadja i et rørende Facebook-opslag.  - Næste gang du ser mig, er jeg skaldet. Jeg ville ønske at jeg kunne sige at det var et valg jeg selv havde taget, men det er det ikke, Det er resultatet af 13 års kræftbehandling med bl.a kemo-tabletter, nogle måneders hårtab og to døgn med gråd, tårer og sorg, skriver Nadja i opslaget, der lynhurtigt har fået flere tusinde likes og kommentarer.  Selvom det nu er blevet meget synligt, at Nadja Kaagh er syg, så pointerer hun, at hun ikke er mere syg, end hun har været tidligere, Det er bare blevet mere synligt, at hun er syg.  - Jeg er ikke mere syg end jeg var for en måned siden, leukæmien er stadig under kontrol, kemoen er hård ved min krop og er bl.a skyld i at jeg i sidste måned måtte indlægges med betændelse i bugspytkirtlen, Lige nu modtager jeg ingen behandling, min krop skal lige samle kræfter, men som alle ved er det ikke en holdbar løsning at give leukæmien frit spil, Både indlæggelsen og hårtabet er en påmindelse om at det ér en alvorlig sygdom jeg adidas iniki lever med og at jeg ér ramt af kræft, Nu skal jeg "bare" lære at acceptere den virkelighed der pludselig er blevet ekstremt synlig, skriver Nadja i opslaget.  Artiklen fortsætter under Nadja Kaaghs opslag Gennem sit lange kræftforløb har Nadja været meget åben om, hvordan hun har det, og hvordan hun kæmper med kræften.  Det har hun været både i "De unge mødre", men også på de sociale medier og i ugebladene.  Tidligere i år fortalte hun, hvordan hendes seneste kræftprøver så ud.  - 0,00071 - Det er godt nok et meget, meget lille tal..! Men et tal med en gigantisk betydning, Det er nemlig svaret på min følsomme prøve, der beskriver hvor "meget" leukæmi de kloge laboranter har brugt de sidste 14 dage på at tælle op i min seneste blodprøve, skrev Nadja i maj på Facebook.  Nadja Kaagh har sønnerne Sakarias og Sebastian, og så er hun gift med René, som hun blev gift med tilbage i 2014.  - Jeg har aldrig været i tvivl om, at det skulle være os to resten af livet, har Nadja tidligere fortalt om René til SE og HØR.  Du kan se billeder af Nadja og hendes lille familie i galleriet herunder Nadja Kaagh fra De Unge Mødre (billeder fra hendes liv og af hendes familie).


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *