Adidas Junkyard

Adidas Junkyard

Adidas Junkyard - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Her blev den danske blondine fanget af fotograferne, da adidas junkyard hun ledsagede Scott Disick, Det fik mediet Daily Mail til at spekulere i, hvem den langbenede blondine var, da danske Louise endnu ikke er et internationalt kendt navn, Læs også Kourtney Kardashians skøre smørkur Scott Disick er kendt for sit store forbrug af smukke kvinder. Sidste uge var det danske Louise, der charmerede Hollywood-fyren (Foto: All Over Press) Den dengang 20-årige Louise og Caroline Fleming var lutter smil, da den unge pige løb med sejren i Kanal 4-programmet i 2013 (Foto: Kerstine Havemann).

Hygger sig bare Hverken Louise eller Scott er dog interesserede i et seriøst forhold, hvis man skal tro på en kilde adidas junkyard tæt på den danske topmodel, der vandt Caroline Flemings TV-show i 2013, – De hygger sig bare, siger kilden, Louises danske agent fra Unique Models, Jesper Thomsen, siger til SE og HØR, at Louise ikke har lyst til at udtale sig, Scott er kendt som Hollywoods skandalefyr, I realityserien ”Keeping Up with the Kardashians” kan seerne igen og igen følge ham gå amok i byen og hælde imponerende meget alkohol indenbords, hvilket har medført utallige familiekriser..

Sidste år fik Kourtney Kardashian nok og forlod sin bedre halvdel, Heldigvis har parret formået at holde en god tone, og Scott lever op til sit ansvar som far til tre, Torsdag efter en vild nat med Louise Mikkelsen blev han nemlig set hånd i hånd med sin søn Mason, da de forlod adidas junkyard den seksåriges karateklub, Scott Disick har tre børn med Kourtney Kardashian, der er søster til Kim Kardashian (Foto: All Over Press) Party i weekenden I weekenden stod der igen party i både Scott og Louises kalender..

Begge var nemlig på den amerikanske pendant til Roskilde Festival, Coachella. På sin Instagram-profil uploadede Louise et foto af sig selv iført blomster-hårbånd, korte shorts og mavekort bluse. Scott derimod blev fotograferet i tæt kontakt med en ny model. Amber Rose og Disick hang ud i VIP-baren på festivalen, men om han også havde tid til sin danske model, vides ikke. Kardashian-klanen, som Louise måske kan blive en del af, hvis hun bliver ved at hænge ud med Scott Disick, der også er en del af TV-serien ”Keeping Up with the Kardashians” (Foto: All Over Press)

Mascha Vang og datteren Hollie Nolia tager snart hul på et nyt kapitel i deres liv, Blogger-baben har købt hus og det kan hun til dels takke trofaste bloglæsere for, - Jeg skal i øvrigt lige love for der er et par læsere der kender deres blogger her ret godt, for der er et par stykker som har foreslået mig huset, som de mente var helt perfekt, og passede tillige det jeg søgte – og de har ganske ret, Det er første gang jeg køber bolig, og har altså ellers altid boet til leje, så det er en ret stor adidas junkyard ting for mig, som jeg har sparet op til i mange år, skriver Mascha Vang på sin blog..

Læs også Mascha Vang vil købe hus Den travle forretningskvinde skriver ikke noget om hvor huset ligger, men hun fortæller, at det er et træhus på næsten 150 kvadratmeter tæt på byen. Og så kender hun flere i området. På bloggen joker Mascha Vang med, at det vil være praktisk at finde en håndværker, men det er ikke aktuelt. Læs også Mascha Vang frygtede hun var syg - Jeg har lige været ude at se på hus, og jeg har slet ikke en kæreste i tankerne. Nu køber jeg noget selv, for jeg kan jo ikke blive ved med at vente på, at der kommer en mand, sagde Mascha Vang til SE og HØR for et par uger siden. 

Du kan se flere billeder af smukke Mascha Vang i galleriet herunder:  Mascha Vang: Fra singlesild til hot alenemor (Foto: All Over) 1 / 19 (Foto: All Over) 2 / 19 adidas junkyard (Foto: All Over) 3 / 19 4 / 19 (Foto: All Over) 5 / 19 (Foto: All Over/Rasmus Bentzon Matthiasen) 6 / 19 (Foto: All Over) 7 / 19 8 / 19 (Foto: All Over) 9 / 19 (Foto: All Over) 10 / 19 (Foto: All Over) 11 / 19 12 / 19 (Foto: All Over) 13 / 19 (Foto: All Over) 14 / 19 (Foto: All Over) 15 / 19 16 / 19.

Vi kan vist alle blive enige om, at sex er noget af det dejligste man kan foretage sig sammen, Og selvom det ikke  behøver ende med et kæmpe festfyrværkeri, så er det da absolut et plus, når akten slutter med at I helt og aldeles bliver overmandet af en skøn, tilfredsstillende orgasme, Men kvinder har nu engang ikke altid lige så nemt ved at komme, som (de fleste) mænd, Det er der heldigvis råd for: Med et par enkle redskaber kan adidas junkyard du nemt hjælpe naturen – og hende – lidt på vej, så I kan se sol, måne og stjerner sammen, Og måske endda lidt hurtigere, end I er vant til..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *