Adidas Kjole

Adidas Kjole

Adidas Kjole - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Cremen af dansk mode var samlet til Elle Style Awards, Eva Kruse, (Foto: Mikael Rieck) 31 / 46 32 / 46 Cremen af dansk mode var samlet til Elle Style Awards, Szhirley, (Foto: Mikael Rieck) 33 / 46 adidas kjole Cremen af dansk mode var samlet til Elle Style Awards, Saszeline, (Foto: Mikael Rieck) 34 / 46 Cremen af dansk mode var samlet til Elle Style Awards, Iben Hjejle og Ulrik Wivel, (Foto: Mikael Rieck) 35 / 46 36 / 46 Cremen af dansk mode var samlet til Elle Style Awards, Birgitte Hjort Sørensen..

(Foto: Mikael Rieck) 37 / 46 Cremen af dansk mode var samlet til Elle Style Awards, Sarah Grünewald, (Foto: Mikael Rieck) 38 / 46 Cremen af dansk mode var samlet til Elle Style Awards, Mads Langer og Julie Lillelund, (Foto: Mikael Rieck) 39 / 46 40 / 46 Cremen af dansk mode var samlet til Elle Style Awards, Aura, (Foto: Mikael Rieck) 41 / 46 Cremen af dansk mode var samlet til Elle Style Awards, Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen, (Foto: Mikael Rieck) 42 / 46 adidas kjole Cremen af dansk mode var samlet til Elle Style Awards..

(Foto: Mikael Rieck) 43 / 46 44 / 46 Cremen af dansk mode var samlet til Elle Style Awards, Mette Lindberg og Aura, (Foto: Mikael Rieck) 45 / 46 Cremen af dansk mode var samlet til Elle adidas kjole Style Awards, Julie Zangenberg, (Foto: Mikael Rieck) 46 / 46 Elle Style Awards 2017 Læs også Se alle billederne fra ELLE Style Awards Læs mere om Christiane Schaumburg-Müller L.O.C..

Værsgo. En fuckfinger til folket. Superstjernerne får nogle gange nok af nysgerrige fotografer og påtrængende fans. Langemanden flagrer i hvert fald lystigt på de feterede millionærer, når de filmes i hverdagen, på TV-skærmen eller til interviews. Selv de kongelige holder sig ikke for gode til at ønske undersåtterne langt væk, men også musikere og skuespillere gør flittigt brug af den pøbelagtige gestus. SE og HØR har samlet beviserne her:

- Det er ret usædvanligt.  Sådan siger kongehusekspert Lars Hovbakke Sørensen om prins Joachims optræden direkte i TV2-programmet Go' aften Danmark torsdag aften, hvor prinsen var inde for at fortælle om sin rejse til Nepal som protektor for organisationen Care.  - Man må se det som et udtryk for en ny stil, Det er endnu et skridt i retningen af en modernisering af kongehuset, at kongelige begynder at stille adidas kjole op til den slags, Normalt bliver de interviewet i egne, vante omgivelser, på pressemøder eller efter aftale med et blad eller en avis, Men det er usædvanligt at gå ind i et fast koncept som "Go' aften Danmark", fortæller Lars Hovbakke Sørensen. .

Læs også Prins Joachim gæster "Go'aften Danmark" Ifølge ham er det nemlig ikke noget, som de kongelige normalt gør. - Og slet ikke en, der er så højt placeret i kongehuset, som prins Joachim er, lyder det.  Læs også Prins Joachim: Farverigt besøg i Nepal Kan øge popularitet Det er ifølge eksperten også overraskende, at det lige netop er prins Joachim, som stiller op til interviewet.  - Han er jo ellers en, der holder meget på formerne - i modsætning til sin bror, kronprins Frederik, som i virkeligheden er lidt mindre formel. Når prins Joachim gør det her, er det et udryk for, at selv de mest royale af de royale også hele tiden fornyer og moderniserer sig. 

Eksperten påpeger samtidig, at det kan være noget, prins Joachim gør for at gavne sit image.  - Han adidas kjole er jo ikke det mest populære medlem af kongehuset, så det kunne måske være med til at øge hans popularitet, at han stiller op til sådan noget som det her, siger han.  Læs også Prins Joachim scorer 22 millioner Lars Hovbakke Sørensen mindes ikke, at det nogensinde er sket før, at en fra kernen af kongefamilien har været inde i "Go' aften Danmark"-studiet.  Læs mere om Prins Joachim.

I tv-serien kan Frank Hvam nærmest ikke svinge benene ud af sengen, før noget går helt galt, SE og HØR fulgte komikeren en dag for at se, om han er lige så uheldig i virkeligheden, og hvor glamourøst hans liv egentlig er, Læs også: For tynd til at spille Frank Det er der kommet et spændende galleri ud af, hvor adidas kjole man blandt andet kan se skuespilleren aflevere sin søn og være på café, Læs mere om Frank Hvam.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *