Adidas Kollektioner

Adidas Kollektioner

Adidas Kollektioner - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Niall Horan har adidas kollektioner farvet de blonde lokker, Foto: All Over 17 / 22 Niall Horan har farvet de blonde lokker, Foto: All Over 18 / 22 Niall Horan har farvet de blonde lokker, Foto: All Over 19 / 22 20 / 22 Niall Horan har farvet de blonde lokker, Foto: All Over 21 / 22 Niall Horan har farvet de blonde lokker, Foto: All Over 22 / 22 Niall Horan Læs mere om Niall Horan.

Mens britiske David Beckham sidste år tjente 205 millioner kroner på sit berømte adidas kollektioner navn, er det ikke ligefrem lyden af knitrende sedler, Laudrup-navnet fremkalder, Ifølge Ekstra Bladet bliver danskeren nemlig nødt til at poste millioner af kroner i sit firma Michael Laudrup Holding A/S, der står for markedsføringen af brandet Michael Laudrup, Firmaets seneste regnskab viser nemlig et underskud på 471.611 kroner i 2010, Det slår dog ikke fodboldtræneren ud af kurs, Han har nemlig tænkt sig fortsat at spytte i kassen, så selskabet kan køre..

Der bliver lige dele tyl, tårer og forløsende øjeblikke, når den danske version af det populære program "Say Yes to the Dress" får premiere.  I efteråret meldte Kanal 4 ud, at de ville lave en dansk version af det populære program, og nu har Kanal 4 så sat en dato for premieren.  adidas kollektioner "Say Yes to the Dress"-fans kan sætte kryds i kalenderen mandag den 5, februar kl, 21 på Kanal 4 og DPlay, hvor den danske udgave af "Say Yes to the Dress" får premiere.  Læs også Kendt dansk kjoledesigner i front for "Say Yes to the Dress".

Når danske kvinder skal vælge brudekjoler i den danske udgave af "Say Yes to the Dress", bliver det med eksperthjælp ved hånden.  Det er nemlig den danske kjoledesigner Jesper Høvring, der kommer til at stå i front, når den danske udgave af "Say Yes to the Dress" løber over skærmen på Kanal 4.  I efteråret søgte Kanal 4 efter kommende brude, der gerne ville være med i det populære TV-format, og kort efter blev frontfiguren, der skal hjælpe kvinderne på deres kjolejagt, fundet. Det skrev Discovery Networks Danmark, der står bag Kanal 4, i en pressemeddelelse, og Høvring selv bekræftede det på sin Instagram-profil. 

Artiklen fortsætter under billedet.  Glæder mig...., #sayyestothedress #jesperhovringcouture #sayyestothedressdk Et opslag delt af Jesper Høvring (@jesperhovring) den 27, Okt, 2017 kl, 5.58 PDT Jesper Høvring er en af Danmarks mest prominente kjoledesignere, og han har celebre navne som kronprinsesse Mary, Christiane Schaumburg-Müller, Andrea Elisabeth Rudolph og Sarah Grünewald på kundelisten.  - "Say Yes to the Dress" er et virkelig fint og sjovt format, og jeg glæder mig til at møde en masse skønne og forventningsfulde brude fra hele landet, Et bryllup er en fantastisk beguvenhed, og næst efter "JA'et" og en dato, så er den perfekte kjole noget af det, de fleste brude går allermest op i, Og liiger utrolig mange følelser adidas kollektioner i, fortæller Jesper Høvring i pressemeddelelsen..

- Jeg har lavet kjoler i 20 år og elsker at guide og udfordre mine kunder, så de kommer afsted med den der wauw-følelse, tilføjer Høvring.  Siden Kanal 4 søgte efter deltagere til programmet, er det væltet ind med hundredvis af ansøgninger fra kvinder, der vil på jagt efter drømmekjolen på nationalt TV. Den danske udgave af "Say Yes to the Dress" skal optages i Vejle i butikken Panayotis, der altså skal være den danske pendant til Kleinfeld Bridal. - Det er et kæmpe skulderklap, at "Say Yes to the Dress - Danmark" skal optages hos Panayotis i Vejle. Og vi glæder os helt vildt! Faktisk har vi lige siden 2011 været bidt af programmet. Der var vi nemlig i New York, hvor vi besøgte Kleinfelds, hvor den amerikanske version af formatet bliver optaget, og ejeren gav os den store rundvisning, fortæller butiksejer Michael Panayotis. 

Der er nok de "Twilight"-fans, som bliver skuffede, når de googler sig frem til og falder over den trailer til filmen "The Eclipse", som du kan se herunder, For den har intet med den amerikanske ungdomskultfilm at gøre, Derimod er den engelsk og har danske Iben Hjejle i den kvindelige hovedrolle, Lidt spooky er det dog, Iben Hjejle spiller den unge forfatter Lena, der skriver bøger og holder foredrag om spøgelser, Hun møder enkemanden Michael Farr (Ciarán Hinds), som er overbevist om, at han bliver hjemsøgt, og at der bor et spøgelse i hans hjem, Han hører og ser uforklarlige ting, som kun forfatteren Lena kan forstå, Mødet bliver starten på et højspændt kærlighedsdrama mellem de to, Iben Hjejle har tidligere spillet adidas kollektioner hovedrollen i den engelske film "High Fidelity", hvor hun spillede over for verdensstjernen John Cusack..

Jetsetteren Mads Holger er godt på vej til at blive sparket ud af Det Konservative Folkeparti, som han stillede op for i gårsdagens Folketingsvalg, Det skyldes ifølge partisekretær Søren Vandsø, at Mads Holger adidas kollektioner har bedrevet "partiskadelig virksomhed", Læs også Mads Holger: Nu skal der cowboystøvler i Folketinget - Det handler om, at han ikke er loyal nok og ikke bakker partiet op, Han har stået for en generel kritik af partiet i medierne midt i en valgkamp, og det har ikke ligefrem hjulpet, siger partisekretæren til TV 2 News..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *