Adidas Mand

Adidas Mand

Adidas Mand - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

I hvert fald var Burhan G's ni år ældre kæreste meget begejstret efter sit møde med Anja Andersen, "Hvem er bedre til at undervise i high performance end en high performance kvinde", skrev Sarah Zobel således på Instagram, Sarah Zobel: Offentlig kærlighedserklæring til Burhan adidas mand Læs mere om Sarah Zobel Anja Andersen.

Mariah Carey, 48, har taget kampen mod de overflødige kilo op og er gået til ekstremer for at komme det ekstra fedt på sidebenene til livs, Ifølge Page Six har sangdivaen, der er mor til tvillinger, fået en fedmeoperation, Carey har fået en såkaldt gastric sleeve, Ifølge privathospitalet Aleris-Hamlets hjemmeside fjerner man ved en gastric sleeve 85 procent af mavesækken, og indgrebet medfører et vægttab ved at begrænse indtaget af mad og mindske sultfølelsen.  - Mariah har altid været stolt af sine kurver, men denne sommer, da hendes show på Caesars Palace nåede til sin ende, og da hun startede på sin turné med Lionel Richie, lagde hun mærke til, at det adidas mand var sværere for hende at danse, og hun fik meget mere kritik online fra body shamers, fortæller en kilde til Page Six..

Insideren tilføjer, at sangeren er gået ombord på cocktails og middage med kæresten Bryan Tanaka, og det er det, der er skyld i de ekstra kilo på sangstjernens krop.  - Mariah blev opereret for omkring en måned siden, og hun ser allerede gode resultater, og hun har det meget bedre, afslører kilden.  Artiklen fortsætter under billedet.  Mariah Carey på turné med Lionel Richie i august 2017, Foto: All Over Press Carey har tidligere adidas mand tabt over 30 kg, efter hun i 2011 fødte tvillinger, Dengang forklarede hun, at hun fulgte en streng diæt og træningsplan. .

- Jeg vejede aldrig mig selv. Folk vil tro, at jeg er en løgner, men det er sandheden... Jeg har kraftige knogler, jeg er høj, så jeg vil altid veje meget, fortalte Carey, da hun var gæst i The Rosie Show.  - Jeg har i stedet sagt: "Passer den her kjole, som jeg havde på for tre år siden, stadig?"... Jeg er gået efter, hvordan jeg har set ud, hvordan jeg har det.   I sommer gik en video viralt af Mariah Carey, hvor der ikke var megen dans fra hendes side, da hun stod på scenen. I videoklippet, der senere hen er blevet fjernet, formår den amerikanske sanger at slippe afsted med at lave absolut ingenting, selv om det faktisk er hende, der optræder foran et stort publikum.

I den et minut lange video ser man moren til to omgivet af mænd, der skiftevis udfører deres dansetrin eller bærer sangeren rundt på scenen, Videoen gik viralt på internettet, hvor den blev lystigt delt og kommenteret, Og meningerne om Mariah Careys evner som danser var delte, I galleriet kan du komme hjem til Mariah Carey.  Hjemme hos Mariah Carey adidas mand Mariah Carey er flyttet ind i et hjem, der er en diva værdig, (Foto: All Over) 1 / 38 Der er nok med aktiviteter at tage sig til i det hvide luksushus, som sangerinden har lejet til sin lille familie..

(Foto: All Over) 2 / 38 Beverly Hills-villaen tager sig også godt ud om aftenen. (Foto: All Over) 3 / 38 4 / 38 Med zebraskind på pufferne,lysekrone i loftet og et flygel i hjørnet passer stuen til en ægte sangdiva. (Foto: All Over) 5 / 38 Mon ikke stjernen og hendes to børn kommer til at tilbringe mange timer ved den store pool til sommer? (Foto: All Over) 6 / 38 Fra balkonen har sangerinden bl.a. udsigt over poolområdet. (Foto: All Over) 7 / 38 8 / 38 Under de store palmer kan Mariah Carey nyde en lækker drink.

(Foto: All Over) 9 / 38 Indkørslen til millionvillaen emmer af luksus, Hvis stjernen beslutter sig for at købe huset, skal hun punge ud med 23 mio, dollars, svarende til cirka 160 mio, kr, (Foto: All Over) 10 / 38 Her kan sangerinden få sin skønhedssøvn, (Foto: All Over) 11 / 38 12 / 38 Med egen bowlinghal bliver Mariah Careys hus formentlig et populært samlingssted for børnenes klassekammerater, (Foto: All Over) 13 / 38 (Foto: All Over) 14 / 38 (Foto: adidas mand All Over) 15 / 38 16 / 38.

Indkørslen til millionvillaen, (Foto: All Over) 17 / 38 Stuen passer til en ægte sangdiva, (Foto: All Over) 18 / 38 Villaen har egen tennisbane, (Foto: All Over) 19 / 38 20 / 38 (Foto: All Over) 21 / 38 (Foto: All Over) 22 / 38 (Foto: All Over) 23 / 38 24 / 38 (Foto: adidas mand All Over) 25 / 38 (Foto: All Over) 26 / 38 Mon ikke stjernen og hendes to børn kommer til at tilbringe mange timer ved den store pool til sommer? (Foto: All Over) 27 / 38 28 / 38 (Foto: All Over) 29 / 38 Villaen har egen tennisbane..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *