Adidas Nyheder

Adidas Nyheder

Adidas Nyheder - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Flere end 20.000 danskere har klikket på Jes Dorph-Petersens adidas nyheder boligannonce på Boliga, men ingen af dem har været villige til at betale de knap syv mio, kr., som TV-værten kræver for sin villalejlighed, Og det tager han nu konsekvensen af, Jan Fog: Sælger privat penthouse TV-værten og hans ekskone Lena har skåret en halv million kroner af udbudsprisen for boligen, der breder sig ud over to etager og ligger på en af landets dyreste veje, Jacobsens Allé, i Hellerup, Jes Dorph og hans ekskone gav selv 1.526.759 kr, for villalejligheden i midten af halvfemserne, Det skriver Boliga Kendte..

Ifølge ejendomsmæglerkæden Home, der står for salget af de 199 kvadratmeter bolig, ligger lejligheden få hundrede meter fra Øresund og Strandvejen og byder blandt andet på en stor solrig grund, adidas nyheder privat terrasse og herreværelse/børneværelse, Jes Dorph-Petersen er efter sin skilsmisse flyttet sammen med Louise Lehrmann, der også bor i Hellerup, Se Jes Dorphs luksuslejlighed her: http://www.boliga.dk/map.aspx?id=884809 Læs mere om Jes Dorph-Petersen.

Han taler flydende fransk, er en ivrig jazzpianist og altid så nydelig at se på, 39-årige Johannes Langkilde er et klassisk eksempel på svigermors drøm, adidas nyheder Men det glitrende glansbillede er imidlertid blevet krøllet i kanten, efter at det forleden kom frem, at DR betalte for transporten af hans kones hest til Washington, Nu må udenrigskorrespondenten selv til lommerne, når Jazz til sommer skal med den flyvende hestetransport hjem til Danmark.  Efter knap fire år som DR’s mand i USA annoncerede Johannes Langkilde nemlig forleden, at han og familien til sommer bytter Washington ud med ny hjemmebane i Hørsholm..

Læs også Johannes Langkilde vender hjem – Både for mig professionelt og for min kone og mine børn er alle brikkerne faldet på plads nu. Jeg kan komme hjem til det job, jeg allerhelst vil, og tilbage til de kolleger, jeg allerhelst vil arbejde sammen med, sagde Johannes forleden til SE og HØR og forklarede, at ungernes danskhed er ved at falme. – Og mine unger kan komme hjem på et tidspunkt, hvor de lige nu er på nippet til at blive mere amerikanske end danske, fortalte han.

Mens familien Langkilde har boet ”over there”, har boligsituationen herhjemme dog ændret sig, Læs også Johannes Langkilde køber villa til godt 7 millioner Sidste år skiftede TV-manden det 136 kvadratmeter store hus i adidas nyheder Lyngby ud med en 38 kvadratmeter større og dyrere villa i nordsjællandske Hørsholm, Så når Sisse og Johannes til sommer lander i Københavns Lufthavn med ungerne Andreas Emil på otte og Emilie Andrea på seks, starter familien atter forfra i nye omgivelser..

Får vi en lille pige? Eller er det en lille dreng, vi venter? Sådan har tusindvis af kommende forældre spurgt sig selv, men for en par fra Florida, USA er svaret dog noget ganske anderledes. Den gravide kvinde har nemlig fundet ud af, at hun venter noget så særpræget som en kanin – eller det ligner det hvert fald på hendes ultralydsscanning. Den 33-årige blev – naturligvis – en smule overrasket, da hun opdagede den lille Ninus inde i sin mave. Hun gik dog heldigvis ikke helt i panik. I stedet for kunne hun grine en hel del af det hele – og hun valgte efterfølgende at dele det særprægede scanningsbillede på det sociale medie Reddit, hvor hun blandt andet skrev, at "jeg venter en kanin!".

Læs også Gravid kvinde finder ”dinosaur” på ultralydsbillede Læs også Gravid i adidas nyheder 15, måned eller har hun overspist? Åhh, sødt! En lille kanin! Foto: Reddit - Jeg syntes, at det var sjovt, Jeg var en smule nervøs (inden scanningen, red.), fordi vi har mistet to ufødte børn tidligere, så jeg blev meget lettet, da jeg hørte hjertet slå, og så grinede vi af det, fortæller den kommende ”kanin-mor”, Efter planen ser Ninus dagens lys til april, Forældreparret ved endnu ikke, om det bliver en pige eller en dreng..

Fie Laursen er ikke længere single, Det har hun selv proklameret på sin facebook-profil her til aften, Og forholdet er såmænd sandt nok, for den udkårne har samtidig skrevet nøjagtig det samme på sin profil, Kæresten er Adam Wichmann, der for alvor blev kendt i programmet "De 3 Wichmanns", der fulgte hans bestræbelser på at slå igennem som tøjdesigner i Los adidas nyheder Angeles sammen med bror og søster, Læs også Galleri: Labre Amalie Wichmann i bikini I den forbindelse afslørede de tre Wichmanns overfor SE og HØR, hvordan deres tætte forhold faktisk var med til at besværliggøre kærester..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *