Adidas Originals Børn

Adidas Originals Børn

Adidas Originals Børn - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Kira Eggers blev landskendt først som lækker sild i radioprogrammet "Tæskeholdet" og senere som fodboldspilleren Thomas Gravesens kæreste, som hun netop har offentliggjort, at hun er gået fra, Forinden har hun haft en karriere som både nøgenmodel og stripper, Nu bruger Kira Eggers så alle sine personlige erfaringer fra sin tid foran kameraet til selv bag linsen at instruere nøgne piger, Sidste weekend knoklede hun for at få adidas originals børn en flok søde SE og HØR-piger "i kassen", De yngre modeller følte sig godt tilpas med at arbejde sammen med erfarne Kira, som har prøvet at posere nøgen adskillige gange, Kira har fast job som digital assistent i Aller-koncernen, hvor hun bl.a, arbejder for blade som Bazar og Tidens Kvinder, men indimellem bliver der altså også tid til at arbejde som fotograf..

Hun var hele Danmarks Luna i "Bamses Billedbog", Med sit blå telt og sin blide sangstemme tryllebandt hun børn i alle aldre, Ida Corr har også en yngre kæreste Men Alberte Winding formåede adidas originals børn også at charme sig ind på en 15 år yngre mand, der i dag har slået sit navn fast som en af Danmarks lækreste skuespillere, - Vi har kendt hinanden et lille års tid nu og er rigtig glade for hinanden, lød det dengang fra den mandlige part, da forholdet blev kendt af offentligheden, Parret havde talt om at få børn sammen, men det blev aldrig til noget, I dag har stjernen fra "Borgen" kastet sin kærlighed på en kvinde, der er 20 år yngre end Alberte, Det er der til gengæld foreløbig kommet et barn ud af, Læs alt om forholdet mellem Alberte og den unge mand i denne uges SE og HØR, der er på gaden i dag, Fik du set billederne fra Sarah Zobel og Burhan Gs hede kærlighedsferie?.

Vi kender alle sammen historien om Madeleine ”Maddie” McCann – den britiske pige, der på mystisk vis forsvandt under en ferie med sine forældre i 2007, Historien om Maddie er én af dem, der med det samme blev genstand for stor medieomtale og stadig er det den dag i dag – og dét til trods for, at man aldrig har fundet klare spor i den 11 år gamle sag, Men mysteriet om Maddie er faktisk ikke den første sag, der jævnligt rydder adidas originals børn forsider over hele verden, Der findes en anden skræmmende sag fra England, der tog sin begyndelse i 1991..

Læs også Otte år siden: Her er HELE mysteriet om Maddie Lille Ben Needham. Se flere billeder fra sagen øverst i artiklen. Foto: AOP Historien handler om lille Ben Needham fra Sheffield. Han befandt sig i juli 1991 på den græske ferieø Kos sammen med sin mor og sine bedsteforældre. Men 24. juli forsvandt den lille dreng, blot halvandet år gammel, ud af det blå. Siden har hverken familie eller myndigheder set skyggen af ham. Og ligesom det er tilfældet med Maddie-sagen, dukker der jævnligt ”nye” oplysninger frem i sagen - dog uden, at de har lyst gåden om den Ben.

SE og HØR genfortæller her historien om drengen, der forsvandt sporløst, I foråret 1991 har det britiske ægtepar Chris og Eddie Needham fået nok, De bryder sig ikke længere om hverdagen i hjembyen Sheffield i England, og derfor pakker de alle deres ejendele ned, sælger huset og sætter kursen mod den idylliske græske ferieø adidas originals børn Kos, Med sig tager de deres to børn, Stephen og Danny på henholdsvis 17 og 11 år, Den britiske familie nyder fra dag ét deres nye tilværelse i Grækenland, Chris har fået arbejde og bruger hverdagene på at renovere en gammel gård ved landsbyen Iraklise, der ligger et stykke fra Kos by – imens går børnene hjemme sammen med Eddie og nyder de sidste dage af sommerferien..

Hjemme i England bor Chris og Eddies eneste datter, Kerry, endnu. Men heller ikke hun er glad for livet i Englands fjerdestørste by. Hun føler sig ensom og savner sin familie i Grækenland. Artiklen fortsætter under billedet... Lille Ben. Se flere billeder fra sagen øverst i artiklen. Foto: AOP Derfor vælger Kerry, på det tidspunkt 19 år gammel, også at rykke til Kos. Med sig tager hun sin lille søn, som snart fyldet halvandet år. Han hedder Ben og er Kerrys et og alt. Som sine forældre og søskende finder Kerry sig hurtigt til rette på Kos. Hun får arbejde på et hotel, og fremtiden tegner på alle punkter mere lys, end den gjort i mange år.

Men en onsdag eftermiddag ændres alt med ét, Den 24, juli 1991 spiser Eddie, Chris, Stephen, Danny og lille Ben frokost på den afsidesliggende gård, som Chris arbejder med at renovere, Kerry er på arbejde på hotellet, Efter frokost leger børnene i området, Lille Ben løber med familiens ord ”ud og ind af huset”, På et tidspunkt beslutter 17-årige Stephen sig for at køre en tur på sin knallert, Lille Ben vil med, - Nej, udbryder Stephen, - Gå inden for, Dette bliver sidste gang, at adidas originals børn familien ser noget til lille Ben..

Artiklen fortsætter under billedet.., 19-årige Kerry med et avisudklip om sin forsvundne søn, Se flere billeder fra sagen øverst i artiklen, Foto: AOP Kort tid efter, adidas originals børn omkring klokken 14:30 om eftermiddagen, opdager Bens bedsteforældre, Chris og Eddie, at drengen er væk, Først tror de, at han må være løbet efter Stephen og er faret vild, De leder allevegne, men drengen er som sunket i jorden, Politiet på Kos bliver alarmeret, og familien giver flere billeder af Ben, som politiet kan bruge i deres efterlysning..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *