Adidas Pod-s3.1

Adidas Pod-s3.1

Adidas Pod-s3.1 - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Nu er hun så på vej tilbage på job, Det afslører hun selv på Twitter. Den kønne TV-vært skal nemlig være med til at dække OL for P3.  - Er en glad gris fordi jeg må lege med på OL holdet på P3, skriver Ibi til sit opslag.  Du kan se opslaget lige her Er en glad gris fordi jeg må lege med på OL holdet på P3, Lyt med fra på mandag - hver dag mellem 14 adidas pod-s3.1 og 18 #Rio pic.twitter.com/BfWxxbWwpw — Ibi Makienok (@Ibisplanet) August 4, 2016 Se billeder af Ibi Makienok og gemalen Simon Makienok i galleriet herunder.

Ibi Støving og Simon Makienok: Smaskforelskede 1 / 11 2 / 11 3 / 11 4 / 11 5 / 11 adidas pod-s3.1 6 / 11 7 / 11 8 / 11 9 / 11 10 / 11 11 / 11 Ibi Støving og Simon Makienok: Smaskforelskede Læs mere om Ibi Makienok.

Efter de populære DR3-programmer ”Jeg er ambassadøren fra Amerika” er hele Danmark kommet på fornavn med Rufus Gifford, der er Obama-administrationens mand i Danmark, Som det ofte er, når præsidenten træder tilbage skal Gifford snart tilbage adidas pod-s3.1 til USA, Her kan han måske overtales til at stille op til præsidentvalget, Den sympatiske ambassadør svarede for nogle dage siden på spørgsmål fra brugerne af det sociale medie Reddit, En bruger ville vide, om Gifford ville stille op til præsidentvalget..

- Vi får at se :), var det diplomatiske svar. Superdiplomaten bliver ofte omtalt som ”den homoseksuelle ambassadør”. Det kan være trættende, men gør også en forskel, forklarede Gifford. - Nogle gange synes jeg, det er for meget. Men hver gang, jeg får en Facebook-besked fra en ung, homoseksuel jyde, der fortæller mig, hvor meget min åbenhed har betydet… Det betyder alverden for mig, og det går op for mig, at jeg ikke kan stoppe. Jeg har ikke noget imod at være kendt som ”den homoseksuelle ambassadør”, men jeg vil hellere være kendt som Rufus. Det synes jeg også, jeg er blevet i løbet af mine år i Danmark, skrev han.

Læs også Rufus Gifford: Sådan sprang jeg ud adidas pod-s3.1 Rufus Gifford ved mere om hvordan man vinder amerikanske præsidentvalg end de fleste, Han var ansvarlig for økonomien, da Barack Obama stillede op i 2008 og indsamlede næsten syv milliarder kroner til Obamas valgkamp, Du kan læse alle spørgsmålene og Rufus Giffords svar her .

Medina er ikke kun dronningen af dansk pop. Hun er også de sociale mediers. Sangeren lægger ofte fotos op på Instagram og Facebook, så nysgerrige fans kan følge med i hendes liv. Og det var da også tilfældet i denne weekend, hvor Medina og kæresten Christopher tog en smuttur til Barcelona. Parret har fodret fansene med diverse opdateringer fra deres hotel samt fodboldkampen mellem Barcalona og Malaga på Camp Nou, som de overværede begge to. Christopher: Se hans kæmpe kølle Medina var dog garant for det mest afslørende foto, da hun uploadede billedet herunder med følgende tekst:

"At it again.., Getting my D vitamins u know!!! Can't wait to get back for rehearsals for this adidas pod-s3.1 years festivals.., Counting hours can't wait to see my fans again" Medina: Amok i lufthavnen Læs mere om Christopher Medina.

En adidas pod-s3.1 sød barbiedukke og en god veninde, Så fromt lyder ønskerne på Nicole Brøgglers liste til juleaften, Men det er ikke det hele, Den flotte reality-pige, som både er model, stripper og pornoskuespiller har også helt andre ønsker, Læs også Nicole Brøggler laver fræk julekalender: Se billederne Og de er selvfølgelig i den frækkere afdeling, Tjek videoen nederst - hvis du tør - for at høre hele Nicoles liste til julemanden, Filmen er lavet af elvirafriis.dk, hvor du iøvrigt kan møde Nicole Brøggler endnu frækkere..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *