Adidas Rugby

Adidas Rugby

Adidas Rugby - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det er umuligt at overse dem, Lisbeth Østergaards tatoveringer, Godt nok er det ikke alle seks, der er frit udsyn til, men Andersine-tushen på indersiden af venstre overarm er der ikke mange TV-seere, der har undgået at få øje på, når hun har optrådt i All Stars, Og hun er ret adidas rugby vild med sine tatoveringer, men ved også, at de kan gå hen og blive en hæmsko for hendes videre karriere, - Jeg har allerede bestilt tid til en på ryggen, Det er en venindetatovering, fortæller den snart arbejdsløse tv-vært til bt.dk, som dog også har gjort sig nogle overvejelser i forhold til sit ret farverige udseende, - Jeg skal lige passe på, at det ikke bliver en hindring for at blive tv-vært igen fremover, siger hun, Alligevel synes hun, at en tatovering er det samme som et smykke, - Jeg bruger tatoveringer i stedet for at gå med ringe og armbånd, Lisbeth Østergaards kontrakt med TV 2 slutter om to måneder, Derefter ved hun endnu ikke, hvad hun skal..

Lars Løkke Rasmussen har mistet sin elskede hun Bella, Det afslører han selv på Facebook.  - I dag mistede vi vores elskede hund, Bella, til kræften, På mandag ville hun blive 8 år, skriver Lars Løkke til et billede af sin hund.  Læs også Lars Løkke til Breinholt: Beklager smitte Tabet har ramt hele familien, adidas rugby der nu skal leve uden deres firbenede ven, - Før jeg fik hund, ville jeg nok have sagt, at "det er bare en hund", men i dag græder jeg og hele familien, skriver Lars om tabet..

Statsministeren skriver også, at han kommer til at savne Bella enormt, Den adidas rugby næsten otte år gamle hund har boet sammen med familien i deres lejlighed i Nyhavn, mens den selvfølgelig også har været forbi statsministerboligen Marienborg, Læs også Lars Løkke delte foto af sig selv i fint tøj – noget stjæler dog fokus Du kan se Lars Løkkes triste opslag herunder  Læs mere om Lars Løkke Rasmussen.

Sandheden er derude! Journalister fra TMZ har gravet i sagen om Taylor Swift og Calvin Harris' meget spontane og overraskende brud i foråret. Og nu viser det sig, at sagen er langt mere speget end først antaget. Faktisk handler bruddet om sangen, 'This is what you came for (Calvin Harris feat. Rihanna)', som lige nu bliver spillet på radioer i hele verden. Det var faktisk Taylor, 26, der skrev den - sammen med Calvin, 32. Først indspillede Taylor sangen på sin iPhone - og bagefter indspillede de sammen hitsangen i et pladestudie.

Men fordi Taylor og Calvin var et par og ikke ønskede opmærksomhed om deres forhold, blev rettighederne Taylors - dog under pseudonymet, Nils Sjoberg, Helvede brød først løs, da Calvin begyndte at promovere sangen i radioen, Da han besøgte Ryan Seacrest blev han spurgt, om han nogensinde kunne samarbejde med sin daværende kæreste, Taylor, Calvin svarede: - Det har vi aldrig talt om, Det ser jeg ikke som en mulighed, Og det svar fornærmede Taylor voldsomt, Hun følte, at Calvin gik for vidt, og allerede det gjorde, at hun smækkede med døren - hun var færdig med den skotske DJ, Kort efter mødte hun Tom Hiddleston til Met Gala i New York - og allerede her var hun blevet single, Resten er historie, og nu er Taylor altså adidas rugby rasende forelsket i den 35-årige britiske hunk, Tom..

Spalterne har været fulde af spekulationer om, hvor mange millioner kroner Madonna må slippe, når der skal indgås skilsmisseforlig imellem hende og instruktørmanden Guy Ritchie. Men nu er der også penge at hente i den celebre skilsmisse for spillelystne danskere. Du kan nemlig satse på, hvor mange penge Guy Ritchie flår Madonna for. Hvis han får mindre end 10 millioner pund, hvilket svarer til 95 millioner danske kroner, giver bettingfirmaet Ladbrokes dig pengene tilbage to gange igen.

Svømmedarling Jeanette Ottesen Grat åndede lettet op, da hun og partner Marc Christensen slap videre uden omdans i fredagens "Vild med dans"-show, Her stod til gengæld Joakim og Claudia samt Monica og Thomas tilbage, Vild med Dans: Exit Lars Rasmussen Men det var langtfra fortjent, adidas rugby hvis det stod til Ottesen, - Jeg synes, det var de to helt forkerte, der måtte i omdans, afslørede Jeanette efterfølgende over for seoghør.dk, Hvem der i stedet burde have haft kniven, ville hun dog ikke ud med..

- Aaarh, det siger jeg ikke, smilede svømmedronningen, som dog altså mener, at et par konkurrenter adidas rugby indtil videre er kommet for let igennem de tre første shows, Saseline: Ruller måtten ud Thomas Evers Poulsen og golfer Monica Vestergaard Christiansen måtte til sidst lade livet, Læs mere om Jeanette Ottesen Thomas Evers Poulsen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *