Adidas Samba

Adidas Samba

Adidas Samba - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

I videoen kan man se, hvordan "Can't Stop The Feeling"-sangeren iført golftøj går i gennem en passage af fans efterfulgt af en række af sikkerhedsfolk, Pludseligt får stjernen en lussing på højre side af hovedet, hvilket får Justin Timberlake til at stoppe forundret op, Der går dog ikke adidas samba lang tid, før at det tidligere N*SYNC-medlem konfronterer den fan, som netop har slået ham, Læs også Justin Timberlake overrasker: Synger i grandprix - Hvorfor gjorde du dog det? spørger en undrende Justin Timberlake den aggressive fan..

Til trods for den ubehagelige hændelse har sangstjernen efterfølgende uploadet flere videoer på de sociale medier, hvor han fornøjet nyder sin adidas samba deltagelse i turneringen, Justin Timberlake har blandt andet lagt et klip ud på sin Twitter-profil, hvor han danser rundt på golfbanen og morer sig sammen med de andre deltagere, Se videoen, hvor Justin Timberlake bliver slået her  Læs også Se Justin Timberlakes baby Se videoen fra Justin Timberlakes Twitter: These guys.., #ACCGolf @ACChampionship @GolfChannel @StephenCurry30 @alfonso_ribeiro #thecarlton pic.twitter.com/aFAlvs9Fi6.

Den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein burde muligvis overveje ikke at se med, når første afsnit af "Familien fra Bryggen" får premiere den 14, februar, Her bliver hans diller nemlig taget op til diskussion, og som sædvanlig bliver der ikke lagt fingre imellem, Drama i "divaer": Fetterlein indlagt i Equador I første afsnit er Geggo lige kommet hjem fra at have deltaget i "Divaer i Junglen 2" sammen med bl.a, Frederik Fetterlein, Linse, veninden Didde og Geggo sidder og spiser pandekager hjemme hos Mobber, mens de kigger på et billede af diva-holdet iført shorts og bikini, Pludselig udbryder Didde: "Han ligner en med en lille diller", Og heller ikke Linse er synderlig imponeret over adidas samba playboyens bule, - Det kan godt være, at det er de dér spandex-shorts, der gør det, Jeg undrede mig bare over, hvor dilleren var, Måske har han den, men han har stået og gemt den, I de shorts manglede der noget, siger Didde til SE og HØR, Og nu, hvor emnet er bragt på banen, kan vi da ligeså godt komme til bunds i det, Derfor spørger vi Geggo, der som bekendt netop har tilbragt en hel del tid med charmøren i junglen, - Aner det ikke, Jeg så den ikke, De andre var heldige, griner Geggo, - Jeg tror, jeg var den eneste i hele junglen, der ikke så hans diller, og så er det sjovt, at jeg får skylden for at have været sammen med ham, Men så vidt jeg hørte fra de andre piger, skulle han vist være rimelig veludrustet, Geggo: Se hendes nye navn Den tidligere ketchersvinger i junglen, (Foto: Kaspar Wenstrup).

De to sangere fra bandet Aqua nød deres morgenmad på den celebre café "Victor", men de ville ikke gå glip af Obamas tale under IOC topmødet. Derfor havde de bænket sig foran stedets TV, så de kunne følge godt med i udviklingen. De var begge meget imponerede over præsidenten, især bemærkede de hans hjertelige professionalisme. Jeg synes, at han er fantastisk - med samme varme og charme som den tidligere præsident Clinton. Det er stort, at han overhovedet er i København. Efter morgenmaden skulle de to superstjerner videre, de havde begge travlt med møder hele dagen.

Stemningen, stoltheden og sejrsrusen var ikke til at tage fejl af, da de danske fodbolddrenge sikrede sig VM-billetten efter en sikker og sensationel 5-1-sejr over Irland, Det betyder, at Danmark nu er klar til første VM-slutrunde siden 2010, Og hvordan kommer det så til at gå de danske drenge i Rusland? Det har vi fået nogle danske kendisser til at spå om.  Læs også Felix Smith: Det tænder jeg på Felix Smidt satser på semifinalen (Foto: All Over) – Jeg har sjældent set så velspillende et dansk landshold. Det var jo helt vildt, Hvis de bare bliver ved adidas samba på den måde, satser jeg i hvert fald på, at vi skal i semifinalen, siger 41-årige Felix Smith, som har mere end én favorit på landsholdet..

– Det er jo så nemt bare at sige Christian Eriksen. Men Christian Eriksen er jo ikke Christian Eriksen uden de andre – og jeg synes, Sisto var lovende. – Så jeg vil sige Christian Eriksen og ham – og så var det dejligt at se ”lord Bendtner” inde til sidst! Læs også Cecilie Hothers datter er bare FOR hurtig Cecilie Hother tror, det bliver Mexico om igen (Foto: All Over) Den 39-årige vejrsild har altid været en fodboldpige, og hun satser på, at de danske drenge gentager bedriften fra 1986.

– Jeg håber, at vi kommer lige så langt, som adidas samba vi gjorde i 1986 (ottendedelsfinalen, red.), Jeg har ikke en favoritspiller lige nu – det må VM afgøre.  Læs også Ærlig Christian Bitz: Jeg drak for meget Christian Bitz er imponeret over Schmeichel (Foto: All Over) Den 40-årige sundhedsguru er imponeret over de danske drenges mentalitet.  – Det har set godt ud de seneste par måneder, og de har lavet en flot slutspurt, som viser vindermentalitet.  Og Bitz’ favorit står mellem stængerne..

– Det er jo svært ikke at pege på Eriksen efter den pragtkamp, men jeg bliver også mere og mere begejstret for Schmeichel, Han minder mere og mere om sin far, lyder det, Læs også "Blå øjne"-Julie har født Eriksen er Julie Rugaards favorit (Foto: adidas samba All Over) Selv om hun med egne ord ikke ved særlig meget om fodbold, er 39-årige Julie ”Blå Øjne” Rugaard også klar med et bud på VM-chancerne, – Jeg ved, at Christian Eriksen scorede hattrick, så hvis han bliver ved med det, kan vi vel godt komme til en kvart- eller semifinale, lyder det fra sangerinden om hendes personlige favorit..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *