Adidas Shorts Herre

Adidas Shorts Herre

Adidas Shorts Herre - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Han blev kendt under navnet "Swinger-Ole", da han sidste år deltog i TV2-programmet "Landmand søger kærlighed", hvor vi kunne følge, hvordan den glade landmand Ole Andersen godt kunne lide at gå på swingerklub, Men udover at få udstillet sit sexliv på nationalt TV, så fik Ole også noget andet med fra programmet, Han blev nemlig kæreste med Gitte, og nu skal de giftes, - Hun friede til mig på skuddag. Nu hvor jeg ikke kunne tage mig sammen, måtte hun jo gøre det, ellers ville der gå fire år, adidas shorts herre før hun kunne fri, fortæller Ole Andersen til TV2..

Læs også Nej til swingerklub med Swinger-Ole Og det var en nervøs Gitte, der faldt på knæ for Ole, Faktisk skulle hun bruge flere forsøg før det adidas shorts herre lykkedes for hende.  - Jeg kom til at grine, hver gang jeg gik i gang, og så grinede Ole også, Men da vi så nærmede os midnat, måtte jeg jo få det gjort, siger Gitte til TV2, Overfor TV2 fortæller Ole, at han var rigtigt glad for, at Gitte friede til ham, og nu er den helt store bryllupsplanlægning gået i gang for parret, der skal giftes den 10, december i år..

Læs også Landmand fik sin kærlighed: Det swinger stadig adidas shorts herre Brylluppet for de to landmands-turtelduer kommer til at stå i en kirke, Og grunden til, at det først bliver til december er, fordi Ole først skal have høsten i hus.  Når de lykkelige par siger "ja" til hinanden, så er det præcis 17 måneder siden de mødte hinanden for første gang, Se flere billeder af Swinger-Ole og Gitte i galleriet Swinger-Ole Mikael Rieck 1 / 22 TV2 2 / 22 TV2 3 / 22 4 / 22 Swinger-Ole og Gitte er blevet gift i dag den 10, december i Sønder Vilstrup Kirke ved Kolding..

Foto: Privat 5 / 22 Swinger-Ole og Gitte er blevet gift i dag den 10. december i Sønder Vilstrup Kirke ved Kolding. Foto: Privat 6 / 22 Swinger-Ole og Gitte er blevet gift i dag den 10. december i Sønder Vilstrup Kirke ved Kolding. Foto: Privat 7 / 22 8 / 22 Mikael Rieck 9 / 22 TV2/Anders Brohus 10 / 22 TV2 11 / 22 12 / 22 Mikael Rieck 13 / 22 Mikael Rieck 14 / 22 Mikael Rieck 15 / 22 16 / 22 Mikael Rieck 17 / 22 Mikael Rieck 18 / 22 Mikael Rieck 19 / 22 20 / 22 TV2 21 / 22 TV2 22 / 22 Swinger-Ole

Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen er denne sæsons vindere af Vild adidas shorts herre med dans, Men når der er en vinder, er der også en taber, Det blev Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard, Men trods nederlaget var smilene store hos de to, da afgørelsen faldt, - Selvfølgelig er vi da ærgerlige, Vi ville da vinde det, Men vi har gjort alt, hvad vi overhovedet kunne, så på den måde er det jo ikke sørgeligt, siger Morten Kjeldgaard, Det er hans dansepartner, skuespillerinden Stephania Potalivo enig i..

- Vi tænker ikke, der er noget, vi kunne have gjort, der så havde gjort, at vi havde vundet. Vi har gjort alt det, vi kunne og været os selv, siger hun. Læs også - Man kan danse ligemeget hvordan man ser ud Læs også Lykønskningerne vælter ind til Thomas De to har også kun ros tilovers for deres konkurrenter i finalen. - Vi har det personligt mega godt med Ena og Thomas, og de har gjort det så godt gennem denne her sæson. De fortjener det mere end nogen anden, siger Stephania Potalivo.

Havde det udelukkende været op til de fire dommere, så var Stephania Potalivo og Morten Kjeldgaard løbet med sejren, De fik topkarakterer i alle deres tre danse og mange rosende ord med på vejen, adidas shorts herre - Det er så overvældende, og man ved nærmest ikke, hvordan man skal reagere på det, for det er så stort, Det er meget vildt at få tre gange 10, siger den 29-årige skuespillerinde, Læs også - Nu skal jeg have en tatovering Parrene har nu danset den sidste dans i dette års Vild med dans, der gik i gang for lidt over to måneder siden, Det har ifølge de to dansere været en fantastisk tid, der nu er forbi..

- Lige nu er jeg rigtig glad, fordi jeg har haft verdens bedste dag, Det har bare været så fedt at være her, Jeg vil ikke være den her oplevelse foruden, - Jeg er helt rundt på gulvet af adrenalin af denne her kæmpe oplevelse, Det er svært at beskrive, hvordan jeg har det, udover at jeg bare er lykkelig og taknemmelig, Og det er samtidig også helt vildt sørgeligt, fordi det er vores sidste dans, adidas shorts herre siger Stephania Potalivo, Vild med dans blev i år sendt direkte fra Forum Horsens, Læs mere om Ena Spottag Thomas Evers Poulsen Stephania Potalivo Morten Kjeldgaard.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *