Adidas Sko Lyserød

Adidas Sko Lyserød

Adidas Sko Lyserød - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Læs også En scene ændrede ALT i 'Venner' Læs også 25 års jubilæum: Sådan ser ’Pretty Woman’-holdet ud i dag En intim scene fra 1990-filmen, Foto: AOP Men slutscenen var langt fra den eneste, der blev ændret, I manuskriptforfatterens oprindelige udkast var Vivian – spillet af Julia Roberts – en hårdkogt kokainmisbruger, der hele tiden var på udkig efter sit næste fix og som langt fra havde den glød eller det glimt i øjet, adidas sko lyserød som vi nok husker Vivian for, Julia Roberts indtryk af det første manuskriptudkast var da også, at hun skulle spille hovedrollen i en film, der var både ”dyster, deprimerende” og ikke mindst en ”forfærdelig historie om to forfærdelige mennesker”..

For heller ikke Edward – spillet af Richard Gere – skulle være den godhjertede gentleman, som han endte med at blive portrætteret som, Han skulle oprindeligt være meget mere kold og kynisk – og adidas sko lyserød hele filmens romance mellem det umage par var slet ikke nesskrevet i J.F, Lawtons manuskript, Edward og Vivian - alias Richard Gere og Julia Roberts, Foto: AOP I manuskriptforfatterens hoved mødte parret ikke hinanden, fordi en lettere forvirret Edward fór vild og derfor ”ved et tilfælde” stødte ind i Vivian – i stedet var han oprigtigt på udkig efter et billigt knald og stoppede ved et tilfælde foran Vivian, som han samlede op..

Han skulle heller ikke have forsvaret Vivian over for sin ven Stucky – i stedet skulle han have gjort grin af Vivian og sagt til vennen, ”at du kan da bare tage hende, Vil du have hende? Jeg er ligeglad”, … og den ikoniske shoppescene – med Roy Orbisons hit ’Pretty Woman’ spillende i baggrunden – manglede også i det oprindelige manuskript, Filmen endte med at blive en ganske anden, end manuskriptforfatteren havde planlagt, Foto: AOP Men 1990-filmen endte altså med at blive en ganske anden – og langt mere adidas sko lyserød romantisk kærlighedshistorie – og de mange ændringer i manuskriptet skyldtes, ifølge forfatteren, at filmselskabet have fået Julia Roberts og Richard Gere til at spille de to altoverskyggende hovedroller..

- De havde også haft Al Pacino og Michelle Pfeiffer til casting, og var det blevet dem, var filmen blevet en helt anden, fortalte manuskriptforfatteren. - Filmen havde måske været tættere på det originale manuskript og var nok ikke endt så lykkeligt. Men mon ikke der er mange fans, der er glade for, at filmen blev, som den blev? I hvert fald blev den et kæmpe succes. Læs mere om Julia Roberts Richard Gere

I morgen tidlig skrives der dansk rumhistorie, når Andreas Mogensen som den første dansker nogensinde begiver sig ud i rummet, SE og HØR har her samlet 19 vilde og vanvittige facts om den historiske tur, Du kan se billeder af Andreas Mogensen og de andre astronauter i galleriet øverst i denne artikel.  Læs også Så vild er Andreas Mogensens rumraket Læs også Kanye West og Kim Kardashian vil adidas sko lyserød giftes i rummet 1) Andreas Mogensen er den første dansker i rummet, Hans afsendelse finder sted fra en kasakhstansk platform, som ligger i byen Baikonur i Kasakhstan, Andreas Mogensens afsending fra platformen er nummer 500..

2) Navnet på danskerens rummission er IRISS, som er en kombination af det græske ord Iris (som er de græske guders sendebud) og den internationale rumstation ISS. 3) Hovedformålet med IRISS-missionen er at flyve et nyt Sojuz-fartøj til rumstationen og flyve hjem i et gammelt. Det skyldes, at rumfartøjer har en maksimal levetid, og da nogle af astronauterne skal blive på ISS i en længere periode, er det nødvendigt at bytte fartøj. 4) Der er dog flere andre formål med missionen. Blandt andet at gennemføre en række videnskabelige undersøgelser ombord på ISS. 

5) Derudover har Andreas Mogensen sagt ja til at lægge krop til videnskaben, Det skal således undersøges, hvordan vægtløshed påvirker kroppen - i dette adidas sko lyserød tilfælde Andreas Mogensens krop, 6) Rumstationen ISS kredser om Jorden i knapt 400 kilometers højde, Den flyver med svimlende 27.700 kilometer i timen, og hvert døgn fuldfører den 16 kredsløb om Jorden, 7) Sojuz-rumskibet, som Andreas Mogensen skal rejse med, er en gammel sovjetisk model fra 1960'erne, Rumskibet er naturligvis blevet opdateret siden, men designet er grundlæggende det samme..

8) Sojuz er en serie af adidas sko lyserød flere sovjetisk/russiske rumfartøjer, og flere har en trist fortid med dødsulykker, Den første Sojuz-ulykke skete allerede under den første bemandede opsendelse i 1967, Her foldede faldskærmen sig ikke ordentligt ud under landing, og Sojuz-kapslen ramte derfor Jorden med alt for høj fart, Dét kostede kosmonauten Vladimir Komarov livet, 9) Fire år senere, 1971, omkom tre kosmonauter ombord på Sojuz 11, Ved et uheld åbnede en luftventil sig under frakoblingen fra rumstationen Saljut, Alt luften forsvandt ud i rummet, og besætningen blev kvalt ihjel..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *