Adidas Solar

Adidas Solar

Adidas Solar - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Fantomtegning af en af de "interessante personer", som britisk og portugisisk politi gerne ville tale med omkring Maddie-sagen, (Foto: All Over) 37 adidas solar / 58 Fantomtegning af en af de "interessante personer", som britisk og portugisisk politi gerne ville tale med omkring Maddie-sagen, (Foto: All Over) 38 / 58 Fantomtegning af en af de "interessante personer", som britisk og portugisisk politi gerne ville tale med omkring Maddie-sagen, (Foto: All Over) 39 / 58 40 / 58.

En måned efter datterens forsvinden optrådte Kate og Gerry i et amerikansk TV-program, (Foto: All Over) 41 / 58 Mindehøjtidelighed i Bishop Eton-kirken i Liverpool i 2012, 42 / 58 Gangen op til lejligheden, hvor Maddie boede med sin familie, mens de var på ferie, adidas solar Foto: All Over 43 / 58 44 / 58 Kate fotograferet i maj 2007, (Foto: All Over) 45 / 58 Kate bliver krammet af et familiemedlem få dage efter, at datteren forsvandt, (Foto: All Over) 46 / 58 Kate fotograferet med en af datterens bamser i 2007..

(Foto: All Over) 47 / 58 48 / 58 Kate og Gerry deltog i et løb i Liverpool i forbindelse med femårs-dagen for datterens forsvinden, (Foto: All Over) 49 / 58 Et bedrøvet forældrepar få dage efter datterens forsvinden, (Foto: All Over) 50 / 58 Kate krammer sit barn, få dage efter Maddie forsvandt, (Foto: All Over) adidas solar 51 / 58 52 / 58 Kate løb 10 kilometer i Liverpool i forbindelse med femårsdagen for datterens forsvinden, (Foto: All Over) 53 / 58 Maddie forsvandt i en alder af blot tre år..

(Foto: All Over) 54 / 58 Trappen op til forældrenes ferielejlighed i Praia da Luz. (Foto: All Over) 55 / 58 56 / 58 Politi og efterforskere leder efter spor i ferieområdet i juni 2014. (Foto: All Over) 57 / 58 Politi og efterforskere leder efter spor i ferieområdet i juni 2014. (Foto: All Over) 58 / 58 Madeleine 'Maddie' McCann

Daniel Radcliffe var den udvalgte troldmand i Harry Potter-serien, men vidste du godt, at han også en en fænomenal rapper? - Jeg var oprindeligt fan af Eminen, sagde Daniel Radcliffe, da han var på besøg hos Jimmy Fallon i ”The Tonight Show” i oktober sidste adidas solar år, Læs også Daniel Radcliffe: Nøgen i næste Harry Potter-film - Jeg var nok den første i min klasse, der kunne rappe alle ordene i ”The Real Slim Shady”-sangen, sagde Harry Potter-stjernen, inden han i showet begav sig ud i at rappe den ordtunge og svære ”Alphabet Aerobics”..

Læs også Daniel Radcliffe: Glæder sig til, at sige farvel til Harry Du kan se en video af den optræden øverst i artiklen. Men nu er cirklen sluttet. Der er nemlig dukket et nyt klip af Daniel Radcliffe op, hvor han på fænomenal vis rapper ”The Real Slim Shady” – hele sangen, vel og mærke. I klippet rapper Daniel Radcliffe på Half Moon Bar i Californien, hvor han eftersigende arbejder på en ny film. Hans kæreste, Erin Drake, danser og synger ivrigt med. Det syn kan du nyde lige her.

Fredag blev Anne Linnet gift på Københavns Rådhus med sin 33 år yngre kæreste Tessa, som venter parrets barn til august, Læs også: Anne Linnet: Ny kæreste De to har dannet par i halvandet år, og indtil nu har Anne Linnet ønsket at holde sin kæreste for sig selv, 23-årige Tessa er ellers en rigtig flot pige, som det næppe er nødvendigt at skjule for offentligheden, Såda præsenterer Anne Linnets kone sig på facebook (Foto: facebook) Glæder sig til at blive mor Anne Linnet bekræfter både vielse og graviditet overfor BT, og den aldrende rockmama fortæller, at hun glæder sig til familieforøgelsen, Læs også: Anne Linnet: For fræk - Jeg glæder mig utrolig meget til at blive mor igen engang i august, At nye børn bliver født ind i familien, hvad enten det er børn eller børnebørn, er utroligt livsbekræftende, siger Anne Linnet som i forvejen er mor adidas solar til 5, Hun har datteren Evamaria på 36, Marcus 32, Alexander 23, og det rumænske søskendepar Maria og Peter på 16 og 11 år, som Anne Linnet adopterede i 2006, I øjeblikket er sangeren på bryllupsrejse med sin højgravide kone i Tyrkiet..

Amalie Szigethy er fuldstændig færdig med sin eksflamme Peter Birch, og det vil hun vise hele Danmark i aften på direkte tv, Det sker i programmet Bingo Banko, der bliver sendt på TV2 klokken 20.00, skriver Ekstra Bladet, Læs også: Amalie: Ikke et mediestunt Her vil Amalie smide ting ud af et vindue, der minder hende om Peter, De gamle minder lander så på en plade med tal, der skal afgøre det næste nummer i bingospillet, Hvilke ting Amalie har tænkt sig at smide ud adidas solar af vinduet, er endnu uvist..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *