Adidas Sweatshirts

Adidas Sweatshirts

Adidas Sweatshirts - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

I det engelske bøsseblad Gay Times(GT) smider vinderen af Eurovision Song Contest alt tøjet, Det er bladets årlige "Naked"-udgave, der får lov til at have den lækre svensker på forsiden.  Han vandt i foråret den legendariske sangkonkurrence med sangen "Heroes", der sidenhen blev lidt af en landeplage i hjemlandet Sverige, Læs også De skal være værter ved Dansk Melodi Grand Prix At Måns adidas sweatshirts nu optræder nøgen på forsiden er et bøsseblad kommer faktisk som lidt af en overraskelse..

Det har været en stor dag for Pia Kjærsgaard og gemalen adidas sweatshirts Henrik Thorup i dag.  Det er nemlig 50 år siden, at parret sagde ja til hinanden, Dermed kan de i dag fejre guldbryllup, Og det er i den grad blevet fejret, Allerede fra morgenstunden var venner, familie og kollegaer samlet for at vække guldbrudeparret med sang og hornmusik, og siden har festen ellers bare fortsat.  Det helt store højdepunkt kom så her til eftermiddag, da Pia og Henrik blev viet igen ved en smuk ceremoni i Hellerup Kirke, Her stod præsten Kathrine Lilleør for, at parret kunne forny deres ægteskabelige løfter til hinanden..

Læs også Pia K og gemalen blev taget på sengen Efter den flotte ceremoni i Hellerup Kirke fortsætter festlighederne ved en privat fest nord for København.  SE og HØR har været med lige fra morgenstunden og stod klar, da Pia adidas sweatshirts og Henrik blev vækket her til morgen, Og det var en spændt Pia, som vi mødte.  - Jeg tror, at det bliver en rigtig god dag, fortalte Pia Kjærsgaard til SE og HØR, Hun havde dog svært ved at holde tårerne tilbage i løbet af morgenen.  - Jeg bliver meget rørstrømsk, og det er klart, når det er en dag, hvor der står så mange mennesker og synger og er glade, Og 50 år er mange år, lød det med et stort smil fra Pia.  Læs også Pia Kjærsgaard klar til guldbryllup SE og HØR ønsker guldbrudeparret et stort tillykke med dagen.  Du kan se ALLE billederne fra parrets store dag i galleriet herunder Pia Kjærsgaard og Henrik Thorups guldbryllup.

Pia Kjærsgaard og gemalen Henrik Thorup kunne den 3. juni 2017 fejre, at de havde været gift i 50 år. Fejringen bestod blandt andet af den klassiske morgenvækning, og om eftermiddagen fornyede parret deres ægteskabelige løfte til hinanden. Foto: Dan Mariegaard 1 / 71 Pia Kjærsgaard og gemalen Henrik Thorup kunne den 3. juni 2017 fejre, at de havde været gift i 50 år. Fejringen bestod blandt andet af den klassiske morgenvækning, og om eftermiddagen fornyede parret deres ægteskabelige løfte til hinanden.

Foto: Dan Mariegaard 2 / adidas sweatshirts 71 Pia Kjærsgaard og gemalen Henrik Thorup kunne den 3, juni 2017 fejre, at de havde været gift i 50 år, Fejringen bestod blandt andet af den klassiske morgenvækning, og om eftermiddagen fornyede parret deres ægteskabelige løfte til hinanden, Foto: Dan Mariegaard 3 / 71 4 / 71 Pia Kjærsgaard og gemalen Henrik Thorup kunne den 3, juni 2017 fejre, at de havde været gift i 50 år, Fejringen bestod blandt andet af den klassiske morgenvækning, og om eftermiddagen fornyede parret deres ægteskabelige løfte til hinanden..

Foto: Dan Mariegaard 5 / 71 Pia Kjærsgaard og gemalen Henrik Thorup kunne den 3. juni 2017 fejre, at de havde været gift i 50 år. Fejringen bestod blandt andet af den klassiske morgenvækning, og om eftermiddagen fornyede parret deres ægteskabelige løfte til hinanden. Foto: Dan Mariegaard 6 / 71 Pia Kjærsgaard og gemalen Henrik Thorup kunne den 3. juni 2017 fejre, at de havde været gift i 50 år. Fejringen bestod blandt andet af den klassiske morgenvækning, og om eftermiddagen fornyede parret deres ægteskabelige løfte til hinanden.

Foto: Dan Mariegaard 7 / 71 8 / 71 Pia Kjærsgaard og gemalen Henrik Thorup kunne den 3, juni 2017 fejre, at de havde været gift i 50 år, Fejringen bestod blandt andet af den klassiske morgenvækning, og om eftermiddagen fornyede parret deres ægteskabelige løfte til hinanden, Foto: adidas sweatshirts Dan Mariegaard 9 / 71 Pia Kjærsgaard og gemalen Henrik Thorup kunne den 3, juni 2017 fejre, at de havde været gift i 50 år, Fejringen bestod blandt andet af den klassiske morgenvækning, og om eftermiddagen fornyede parret deres ægteskabelige løfte til hinanden..

Foto: Dan Mariegaard 10 / 71 Pia Kjærsgaard og gemalen Henrik Thorup kunne den 3, juni 2017 fejre, at de havde været gift i 50 år, Fejringen bestod blandt adidas sweatshirts andet af den klassiske morgenvækning, og om eftermiddagen fornyede parret deres ægteskabelige løfte til hinanden, Foto: Dan Mariegaard 11 / 71 12 / 71 Pia Kjærsgaard og gemalen Henrik Thorup kunne den 3, juni 2017 fejre, at de havde været gift i 50 år, Fejringen bestod blandt andet af den klassiske morgenvækning, og om eftermiddagen fornyede parret deres ægteskabelige løfte til hinanden..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *