Adidas Ultra Boost

Adidas Ultra Boost

Adidas Ultra Boost - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Hvis du er én af dem, der får hjertestop bare ved tanken om højder, bør du ikke se denne video, For selvom videoen kun er 15 sekunder lang, vil den med garanti få dit hjerte til at slå lidt hurtigere, Videoen viser adidas ultra boost nemlig, hvordan en (heldigvis) yderst talentfuld parkour-udøver balancerer på kanten af en ualmindelig høj bygning, Puhaa… Parkour-løberen er en del af det såkaldte Bankai Organization, som er en gruppe yderst professionelle akrobater, der til daglig leger akrobatik og parkour i Dubai..

Er du én af dem, der elsker at se en god animationsfilm i biffen, og kunne du godt tænke dig at vinde en masse sjov merchandise fra en ny film? Ja, så er denne konkurrence noget adidas ultra boost for dig! SE og HØR har nemlig fået fingre i en vaskeægte godtepose fyldt med godter fra den kommende animationsfilm ’Den Gode Dinosaur’ – og er du den heldige vinder, får du naturligvis også to fribilletter til at se filmen i biografen sammen med én, du holder af, Det eneste, du skal gøre for at deltage er at svare rigtigt på spørgsmålet og udfylde felterne, Så deltager du automatisk i konkurrencen, der løber til og med den 10, januar..

Læs også Om lidt udkommer ny dino-film – se traileren her Filmen er den humoristiske historie om den godhjertede dinosaur Arlo, der efter en traumatisk oplevelse begiver sig ud på en bemærkelsesværdig rejse, hvor han får en noget usædvanlig rejsefælle: en lille dreng ved navn Spot, Animationsfilmen er instrueret af Peter Sohn og er den første Pixar-film, hvor der ikke er en skurk i traditionel forstand, I stedet er det naturen, der spiller den største modstander for Arlo og adidas ultra boost Spot..

Husker I Thomas Beatie? Den tidligere skønhedsdronning, som fik fjernet begge bryster og sprang ud som mand - hvorefter han blev gravid og fik datteren Susan. Det er nu ti måneder siden, og i et amerikansk TV-show afslørede den 34-årige m/k, at han venter sig igen. - Jeg har det godt - både hormonerne og hjertet har det godt. Jeg er klar, bedyrer Beatie og har ikke mange kommentarer til de nyfigne. - Vi er en mand, en kvinde og et barn i vores familie. Det er ironisk, at vi alligevel opfattes så anderledes, men vi er altså en familie som alle andre familier, slår den gravide mand fast. Thomas Beatie ventes at nedkomme til juni. Se de nye billeder af den gravide herre her.

Torsdag den 11, marts slog Valby-Hallen dørene op til sexmessen Erotic World, adidas ultra boost Stemningen er her så tyk, at man må skære sig igennem den, Kom i stemning til en weekend fuld af erotisk inspiration i "Det frække" -univers, Tag dig en rundtur i alle gallerierne, der byder på den ene labre babe efter den anden, Jessica Sky Jade-Laila Mirell Victoria Annet Linnea.

Pelle Hvenegaard spiller selv homoseksuel i TV3-serien "2900 Happiness", og i onsdags var han vært på en helt speciel udgave af datingprogrammet "Dagens mand" på TV2. Her var det 20 homoer, der skulle dyste om, hvem der kunne charmere dagens udvalgte bøsse. Nu gik det hverken værre eller bedre, end at en rapper ved navn Martin valgte at bruge det farverige forum på at få opmærksomhed og viste sig slet ikke at være til mænd. Både den falske bøsse og hans "offer" har udtalt sig om sagen, og nu gør Pelle også klart, at han ikke syntes at det var i orden. - Jeg glædede mig som sindssyg til onsdag, hvor vi havde bøsser i studiet …men det var ufedt med det mediestunt, udtaler han til B.T. På onsdag har han så endnu en homofest i "Dagens mand", og så går rejsen ellers til USA, hvor Pelle skal være tilrettelægger på et nyt program til TV2 Zulu, som han dog ikke må afsløre detaljerne om endnu.

Alle - især teenagere - er nok enige i, at mødre er pinlige, Medinas måske kommende svigermor er ingen undtagelse, Den sprøde sanger Christopher krummer i hvert fald tæer over hende engang i mellem, - Min mor er sindssygt pinlig, Jeg er helt sikker på, at hun er en af de pinligste mødre i hele verden, fortæller Christopher til drengebladet Streetboys, Læs også: Christopher: Medina er Danmarks smukkeste For nylig kom den unge sanger i en lidt akavet situation, da hans mor inviterede nogle fans indenfor, Efter at have fået taget billeder sammen med 10 piger, der havde slået lejr foran hans hus, smuttede Christopher ind ad hoveddøren og tænkte, at det var det, - Men min mor - pinlig som hun er - går ud til dem og falder sådan halvt i snak med dem, Jeg ved ikke, hvad hun siger til dem, men efter et kort øjeblik kommer hun ind igen og siger "vi er altså nødt til at invitere dem indenfor, Christopher", fortæller den flove frækkert, Læs også: Christopher: Se ham i bar overkrop Selv om Christopher var ked af situatione, var hans mor fast besluttet på at invitere pigerne ind, - Det er så typisk min mor, Hun har garanteret stået derude og sagt: "Ja ja, I kan da sagtens lige komme ind og få en kop the eller en kage", fortæller Christopher, - Så skal jeg være den onde bøddel, der giver dem dødsstødet og fortælle dem, at de skal tage hjem igen, Det så typisk af hende at sætte mig adidas ultra boost i sådan en forlegen situation, griner han..

Smukke Nikita Klæstrup er dårligt nok kommet ud af sit halloween-kostume, før hun gør sig klar til at pynte op igen, Denne gang bliver det til en vigtig begivenhed i hendes liv – nemlig fødselsdagen, - Til dem af jer der ikke ved det, så er min fødselsdag det vigtigste i adidas ultra boost hele verden for mig! Jeg fejrer altid min fødselsdag i en hel uge, skriver Nikita som indledning til sit nye blogindlæg, Der er endda hyret hjælp udefra til at stå for både hovedretten og desserten til hende og gæsterne..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *