Adidas Ultraboost

Adidas Ultraboost

Adidas Ultraboost - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Fynboer holder åbenbart sammen i en grad, så Lise-Lotte Lohmann nu har meldt sig under fanerne hos Bendt Bendtsen, Bakkesangerinden har meldt sig ind i Det Konservative Folkeparti på Frederiksberg og glæder sig allerede til julekomsammen for medlemmerne på restaurant Josty, - Jeg trængte lidt til at møde nogle andre mennesker end dem i showbiz, Og så kan jeg måske lave lidt lobbyisme og være med til at lave nogle ting om, siger Lise-Lotte Lohmann og understreger, at hun ikke skal stille op for partiet, - Nej, så skulle jeg have gjort det for 15 år siden, Når jeg ser den mølle, politikerne er igennem i dag, så ville jeg jo adidas ultraboost ikke længere kunne skeje ud i for eksempel Grøften i Tivoli, Jeg er en party-girl - og det vil jeg være til min dødsdag..

LOS ANGELES/SE og HØR: I en tid hvor 'Beverly Hills, 90210', kørte i prime-time hver torsdag og hvor mobiltelefoner var nogle kæmpe Motorola-klodser, der kun kunne ringe og lægge på, hang der store glittede plakater af af Cindy Crawford på tusinder af teenage-drenges værelser verden over, Sådan var 1990erne, Og nu slutter en adidas ultraboost æra endegyldigt, når supermodellen, Cindy Crawford, går på pension, - Jeg er sikker på, at jeg stadig vil blive fotograferet, men ikke længere som model, Hvad mere kan jeg byde på? Jeg kan jo ikke blive ved med at genopfinde mig selv, siger Cindy til United Airlines' magasin, 'Rhapsody'..

Cindy er dag 49 år gammel, og man kan ikke sige, at hun har ligget på den lade side, I hele 34 år har hun stået foran kamaraet som model, og i 1995 var hun den adidas ultraboost allerhøjest betalte model i hele verden, ifølge Forbes magazine, Pensionisttilværelsen bliver dog nok bingo-haller og rabatkuponer for Cindy, Hun anslås at have en formue (ifølge Forbes) på $100 MM - det er hele syv millioner danske kroner, Udover det har hun i årevis været bedste ven med George Clooney, og vennerne ferierer ofte sammen i deres lækre feriehuse i Mexico..

Peter A.G. Nielsen var i sit es, da han lørdag eftermiddag lagde turen forbi Skanderborg Festivalen for at hylde Otto Brandenburg. - Det er så fedt at være på Skanderborg. Her er så smukt og grønt. Og naturen er jo sexet, det er nok fordi det hele vokser og lever sit eget liv, lød det fra Gnags-forsangeren. Dermed er Skanderborg Festival ikke bare Danmarks smukkeste festival, men også den mest sexede. Og det kan være en trøst til mange af de kvindelig festivalgængere hvis forfængelighed har kæmpet en uvindelig kamp med vandpytter, mudder og alverdens insekter. - Mudder er også sexet - meget endda, lød det flitende fra Peter A.G., der dog aldrig selv har været den store festivalsgænger, men som heller aldrig har haft problemer med sexappealen.

Vi vidste godt, at Tobias Dybvad elsker sit Zulu-program "Dybvaaaaad", men at han er villig til at lade sig tatovere for at få lov til at vise klip fra "De unge mødre" igen, kommer alligevel som en overraskelse, Ikke desto mindre sidder der nu en smuk og rygende sexet Maiken Wexø på komikerens arm, Hun er nemlig ny programdirektør for SBS Discovery Media, der ejer Kanal4 og Kanal5, Og hun og SBS Discovery har netop givet Tobias Dybvad lov til igen at bruge klip fra deres programmer, Men selvom man kunne fristes til at tro det, er tatoveringen altså ikke en del af aftalen, - Jeg vil gerne understrege, at adidas ultraboost det ikke var et krav fra SBS' side, siger den evigt sjove herre i dag i "Go' Morgen P3", Tobias Dybvad: Vinder TV-krig - Men det gør det jo egentlig bare til en endnu mere dum tattoo, funderer han, mens han begejstret beskriver det evige blækbillede for lytterne, - Det er en lækker.., Øhh.., Altså, man har været gavmild med.., Hehe, forsøger han grinende, inden radioværten bryder ind: - Med udskæringen? - Haha, ja, er den ikke flot, spørger Tobias Dybvad, inden P3 pludselig hiver Maiken Wexø selv ind i studiet for at se nærmere på tatoveringen, - Det er den mest flatterende karikaturtegning, jeg nogensinde har set, udbryder hun til den noget storbarmede udgave af sig selv, - I wish I looked like that (Jeg ville ønske, jeg så sådan ud, red.), siger Maiken Wexø, Sådan ser tatoveringen af en noget vulgær Maiken Wexø ud (Foto: Facebook) Maiken Wexø og Henrik Boserup: Nu flytter vi sammen.

Selena Gomez har det med at fare lidt til og fra Justin Bieber. Sådan har det været i nogle år, og nu er det så sket igen. Ganske vist fandt 25-årige Selena sammen med popstjernen The Weeknd, 27, i foråret, og det var den store kærlighed i begyndelsen, hvor parret blev set give hinanden hede kys. Travlhed betød angivelig, at det ikke kunne holde, men Selena var ikke single i ret lang tid.  Artiklen fortsætter under billedet... Justin Bieber og Selena Gomez (Foto: All Over)

For få uger siden stod det klart, at 23-årige Justin Bieber og 25-årige Selena Gomez var blevet kærester igen – parret var senest on-/off-kærester fra 2011 til 2015, Selena har hele tiden haft visse følelser for Justin, og det fortælles, at han da også er lykkelig over at have fået hende tilbage i sin favn.  Se resten af årets udenlandske par i det store galleri herunder:  Stort galleri: Her er årets nye udenlandske par Selv om 18-årige Brooklyn Beckham og 20-årige Chloë Moretz gik fra hinanden sidste år, kunne de adidas ultraboost ikke undvære hinanden, Så i sommer var de sammen igen, Det var Brooklyn, som fortalte nyheden med et billede af hende og et hjerte på Instagram, Forelskelsen er så stor, at Beckham junior fløj til Dublin for at være mere sammen med Chloë, mens hun var i gang med filmoptagelser i Irland..

(Foto: All Over) 1 / 13 De har været venner i mere end 45 år, men efter at Tom Jones mistede sin kone sidste år, blev følelserne mellem ham og Priscilla Presley varmere, – Tom og Priscilla har forelsket sig i hinanden, sagde en kilde tæt på parret, Og 77-årige Tom Jones bekræftede da også næsten forholdet til den 72-årige Priscilla: – Hun er en dejlig dame, og vi nyder tiden, vi har sammen, Mere vil en gentleman ikke afsløre, adidas ultraboost (Foto: All Over) 2 / 13 Det var lidt af en tilfældighed, at Jennifer Lopez og Alex Rodriguez blev kærester, fortalte den 48-årige sangerinde selv, – Jeg spiste frokost et sted og så ham gå forbi, Så jeg gik udenfor, og af en eller anden grund prikkede jeg ham på skulderen og sagde hej, fortalte hun, Siden sendte han en besked og spurgte, om de skulle spise middag sammen, og da de samtidig boede tæt på hinanden, udviklede det sig til et kæresteforhold, ”A-Rod”, 42, har tidligere været kæreste med Kate Hudson og Cameron Diaz – og JLo har været gift med Marc Anthony og kæreste med såvel Ben Affleck som Casper Smart..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *