Adidas Weekday

Adidas Weekday

Adidas Weekday - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Læs også Joakim Ingversen om Sofie Linde: Hun er mit et og alt For trejde gang skal Sofie Linde være vært på fredagsprogrammet, der kører for sidste gang i de danske stuer.  - Vi er gået i gang, og det er noget lidt særligt, fordi det er sidste sæson, så stemningen er ret intens, og folk er vildt glade, siger tv-værtinden, Læs også Kom hjem til Sofie Linde og Joakim Ingversen Udover at Sofie Linde og Joakim Ingversen skal være forældre, så skal de også giftes, Tidligere på året friede Joakim til Sofie, men bryllupsplanerne må adidas weekday nok vente lidt, mens parret forbereder sig på, at der kommer en lille ny inden længe. .

De har kæmpet med meget i årenes løb, men på mærkværdig vis, har det virket til, at intet kunne komme imellem Sharon og Ozzy Osbourne, Men nu har Sharon altså smidt Ozzy, 67, ud af deres fælles hjem, Det sker efter, at Sharon fandt ud af, at Ozzy angiveligt har været hende utro med en 22 år adidas weekday yngre frisør og stylist Michelle Pugh, Det skriver The Sun, Sharon fandt ud af det, og smed allerede rocksangeren ud i sidste uge, og han har ikke fået lov at komme hjem siden, Efterfølgende har flere venner tæt på parret frygtet, at han har kastet sig over alkohol og stoffer, da ingen har kunnet få fat i ham, Han har dog kontaktet sine børn og ladet dem vide, at han er tjekket ind på et hotel i Los Angeles..

Læs også Ozzy Osbourne donerer kæmpebeløb til børn Læs også Sharon Osbourne: Ozzys druk var min skyld Osbourne-parrets PR-folk har desuden bekræftet, at Ozzy ikke er I huset - og at der er sendt blomster adidas weekday til 63-årige Sharon Osbourne, - Sharon gik amok, og anklagede Ozzy for at have en affære, Hun sagde, hun kunne mærke, at der var foregåret noget - og nu har hun beviserne, siger The Suns kilde, og der spekuleres i, at hun har kigget i Ozzys telefon, og han skulle angiveligt have indrømmet at have et nært forhold til Michelle..

Den seneste tids medieståhej omkring ordet perle og dets sammenhæng til det mere skidne perker, får nu de kendte danskere op af stolene. På Amager ligger for eksempel musikeren Ole Kibsgaards café, Øens Perle. - Nej, det var aldrig meningen, at cafeen skulle hedde Amagers Andengenerationsindvandrer. Dels var navnet alt for langt, og dels havde det ikke den rigtige Morten Korch-klang, vi søgte, forklarer en hundeluftende Ole Kibsgaard, da SE og HØR fanger ham. Guitaristen skynder sig at understrege, at alle og enhver er velkomne på Øens Perle. - Vi har mange perler ansat. Både Nawra fra Irak og Vicky, som er afrikaner - det er vel også en slags perler, anfører Ole Kibsgaard. Han bryder endnu en gang grinende sammen over Hanne Bech Hansens håndtering af perlesagen. Politidirektøren forsvarede den betjent, som angiveligt råbte perker under en masseanholdelse og hævdede, at betjenten sagde perle. En sag, der straks bjergtog danskernes hjerter og har afstedkommet bugnende Facebook-grupper og T-shirts med påskriften Fat det, Perle! - Hanne Bech Hansen er også velkommen på cafeen. Vi kunne sikkert blive perlevenner, begynder Ole Kibsgaard. - Aj, måske ikke, konkluderer cafeejeren.

Selv om man er verdenskendt politiker, er der ting, som man ikke slipper for, Det måtte den amerikanske udenrigsminister Hillery Clinton for nylig sande, da hun i en TV-transmitteret debat slap en ganske anseelig prut - ikke smart, når man er overplastret med følsomme mikrofoner, Se også: Tjek lige trussen, søster Til gengæld viste episoden sig at have en utilsigtet dæmpende reaktion på kritiske spørgsmål fra både interviewer og opposition, Godt træk, og nu venter vi spændt på, at folketinget får øjnene op for denne type ildelugtende TV-spin, Se denne og flere top-pinlige pruttevideoer her og døm selv adidas weekday om de er ægte eller ej: En uheldig X Factor-deltager: Pinlig svensk studievært:.

Der er fyldt med fede parker med fantastiske forlystelser rundt om på kloden. Og man har vel hver især sin egen favorit - og drømmer om at komme til en af de parker, som man endnu ikke har besøgt. Men hvor skal man tage hen for at finde de allerbedste forlystelsesparker i verden? Det må vist siges at være Florida, der er himlen, hvis man er til parker med alverdens fede ting, for den amerikanske stat indtager med tre parker de tre første pladser på listen - og hele syv pladser af de første 13. Og man må sige, at Disneys mange parker også er meget populære. Se hele listen her.

Læs også Se videoen: Verdens højeste rutsjebane - Tør du? Læs også Tør du? Her er de vildeste bjergrutsjebaner Men det betyder altså ikke, at man behøver at rejse meget langt for at komme i en af verdens bedste parker, Danmarks gamle have - Tivoli - i København er nemlig også stemt ind blandt de allerbedste i verden, Klik igennem galleriet og se, hvilke parker, der er de bedste - og hvilken placering Tivoli har fået, 13 bedste forlystelsesparker 2016 1, adidas weekday Universal's Islands of Adventure Parken i Florida er den mest populære hos brugerne på TripAdvisor..

Foto: All Over 1 / 17 2, Discovery Cove Parken i Orlando i Florida tager andenpladsen hos TripAdvisors brugere, Foto: All Over 2 / 17 adidas weekday 3, Magic Kingdom Disneys Magic Kingdom i Orlando i Florida er nummer tre på listen over de mest populære parker i verden, Foto: All Over 3 / 17 4 / 17 4, Europa-Park Vi skal helt til en fjerdeplads, før der dukker en europæisk park op, Til gengæld er den ikke så langt fra det danske, da det er den tyske forlystelsespark, der snupper pladsen som nummer fire..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *