Adidas Yeezy 500

Adidas Yeezy 500

Adidas Yeezy 500 - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Foto: Dan Mariegaard 130 / 137 Peter Zobel blev bisat fra Sankt Pauls kirke i Nyboder d, 8, september, Foto: Dan Mariegaard 131 / 137 132 / 137 Peter Zobel blev bisat fra Sankt Pauls kirke i Nyboder d, 8, september, Foto: Dan Mariegaard 133 / 137 Peter Zobel blev bisat fra Sankt Pauls kirke i Nyboder d, 8, september, Foto: Dan Mariegaard 134 / 137 Peter Zobel blev bisat fra Sankt adidas yeezy 500 Pauls kirke i Nyboder d, 8, september, Foto: Dan Mariegaard 135 / 137 136 / 137 Peter Zobel blev bisat fra Sankt Pauls kirke i Nyboder d, 8, september..

Foto: Dan Mariegaard 137 / 137 Peter Zobels bisættelse - 8, september 2017 Peter Zobel var gift tre gange Livet har dog ikke altid været en dans på roser for Peter Zobel, I 1971 døde hans første adidas yeezy 500 kone, Annika Wicksell, der er mor til Rigmor Zobel, i en trafikulykke, der gjorde ham til enkemand i en alder af bare 35 år, Bare to år senere ramte tragedien endnu en gang, da hans multihandikappede datter Josephine døde bare seks år gammel.  Efterfølgende blev han gift med Anita Zobel, og derefter har han været gift to gange med Henriette Zobel, Peter Zobel og Henriette Zobel blev gift første gang i 1987, men blev skilt allerede året efter, I 1991 blev de dog gift igen, det ægteskab varede frem til 2004. .

Selvom Peter Zobel og Henriette Zobel blev skilt to gange, så døde kærligheden aldrig mellem dem.  adidas yeezy 500 - Jeg elsker ham højt, Han var mit livs kærlighed, fortalte hun forleden til Ekstra Bladet.  Læs mere om Peter Zobel.

Lægerne regnede ikke med, at Jaxon ville overleve mere end et par dage, da han blev født. Den lille dreng manglede nemlig det meste af sit kranium, men den lille fyr har trodset alle dårlige forventninger, og nu er han blevet et år gammel i august. Jaxon har en meget sjælden diagnose, der hedder Microhydranencephaly, men diagnosen har han først fået senere. I USA bliver en ud af 4859 babyer født med sygdommen, men næsten alle dør umiddelbart efter fødslen. Derfor var det også meget stort for fans forældre Brittany, 27, og Brandon Buell, 30, fra Florida, da de kunne fejre Jaxons etårs fødselsdag.

Det star også i stor kontrast til, at lægerne allerede under graviditeten opfordrede parret til at vælge en abort, Parret fik at vide, at Jaxon nok ikke en gang ville overleve graviditeten, for man kunne se på scanninger, at der var noget meget galt med ham, Men det gjorde han, Nu er han endda fyldt et år, og han har masser af støtte på de sociale medier – bl.a, på Facebook, hvor forældre deler hans historie, og hvor han har fået kælenavnet Jax Strong.  - Vi har gjort adidas yeezy 500 alt, vi kunne for at give ham en chance for at kæmpe, Og alt han har gjort, lige siden han blev født, er at kæmpe, siger forældrene til Daily Mail, der også har en video med Jaxon, der pludrer og går..

Selvom lægerne anbefalede en abort, var det ikke noget de som meget troende kristne ville overveje. De er imod abort, og de mente ikke, at det var deres beslutning at gøre en ende på deres babys liv. - Men jeg var ødelagt. Det gjorde så ondt, for det at få et barn er noget, jeg har villet hele livet, og så får jeg at vide, at det måske kan være, at jeg får et dødfødt barn, fortæller Brittany. - Det tog al glæden fra mig. Den glæde andre kvinder normalt har, når de er gravide. Den havde jeg set ikke.

Læs også Popmor: Et mirakel min datter er i live Men miraklet skete, og Jaxon blev født ved kejsersnit den 27, august 2014, De første tre uger var han på intensiv, og hjernekirurger undersøgte ham for at forstå mere om hans tilstand, - Det var meget overvældende, Jeg adidas yeezy 500 kan huske, at jeg holdt ham på dag to, og lægerne sagde, at min søn nok aldrig ville komme til at gå eller tale, Aldrig vide, hvornår han er sulten og aldrig høre eller se, De regnede ikke med, at han ville overleve, fortæller Brandon..

Da Jaxon endelig fik sin diagnose efter en række ture på hospitalet, skete der noget, Han har fået ny medicin, der har betydet utrolig meget, Men Brittany og Brandon lever med frygten for at vågne næste morgen og finde ud af, at deres søn ikke længere er hos dem, - Det er altid i baghovedet, At dette kan være hans sidste dag, Jeg ved godt, at det kan være, at han adidas yeezy 500 ikke er her i morgen, siger moderen, Brandons kolleger har startet en indsamling på GoFundMe, hvor der er samlet næsten 55.000 dollars ind til familien, og det falder på et tørt sted, da de lever af Brandons indkomst, mens Brittany går hjemme med Jaxon, der har brug for pleje 24 timer i døgnet. .


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *