Adidas Yeezy

Adidas Yeezy

Adidas Yeezy - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Fem dage efter de blev forældre til en lille adidas yeezy prinsesse, løftede Kim Kardashian og gemalen Kanye West fredag langt om længe sløret for, hvad deres nyfødte datter skal hedde, Fredag kunne kendisparret således fortælle, at den lille pige har fået navnet Chicago West, De nybagte forældre, der i forvejen har datteren North og sønnen Saint, er endnu ikke kommet med en begrundelse for det unikke navnevalg, men et stort fingerpeg er, at Kanye West er opvokset i Chicago, der er USA's tredjestørste by..

Det stolte forældrepar er langt fra adidas yeezy de første stjerner, der har søgt navne-inspiration i bynavne.  SE og HØR har herunder samlet et galleri med kendte, der alle har opkaldt deres guldklumper efter enten en by, et land eller et sted, Kendte der har opkaldt børn efter steder Remee og Mathilde Gøhler har opkaldt deres datter efter det sted, hvor hun blev undfanget: Kenya, Foto: Dan Mariegaard 1 / 15 Alec Baldwin og Kim Basingers datter hedder Ireland Baldwin, (Foto: All Over) 2 / 15.

Burhan G og Sarah Zobels adidas yeezy søn hedder Dallas, (Foto: Dan Mariegaard) 3 / 15 4 / 15 Victoria og David Beckhams søn hedder Brooklyn, (Foto: All Over) 5 / 15 Jimmy Fallons datter hedder Winnie Fallon, og hun er ifølge talkshow-værten opkaldt efter New Hampshires Lake Winnipesaukee, (Foto: All Over) 6 / 15 Ethan Hawke og hustru Ryan Shawhughes har en datter, der hedder Indiana Hawke, (Foto: All Over) 7 / 15 8 / 15 Chris Hemsworth og hustru Elsa Pataky har en datter, der hedder India Hemsworth..

(Foto: All Over) 9 / 15 Michael Jacksons datter hedder som bekendt det samme som den franske hovedstad: Paris Jackson. (Foto: All Over) 10 / 15 Alicia Keys' søn er døbt Egypt Dean. (Foto: All Over) 11 / 15 12 / 15 Reese Witherspoons søn, som hun har med Jim Toth, er døbt Tennesse Toth. (Foto: All Over) 13 / 15 Kim Kardashian og Kanye Wests datter hedder Chicago West. (Foto: All Over) 14 / 15 Casey Affleck har en søn, der heddr Indiana. (Foto: All Over) 15 / 15 Kendte der har opkaldt børn efter steder

Det var mandag, at Kim Kardashian og Kanye West blev forældre til lille Chicago – efter en noget usædvanlig graviditet adidas yeezy for parret, Parret havde nemlig valgt at bruge en rugemor i forbindelse med tredje graviditet, efter at hun oplevede komplikationer i forbindelse med sine to første, Under graviditeten med  North West, som blev født i juni 2013, udviklede hun svangerskabsforgiftning, mens hun oplevede problemer under fødslen af sønnen Saint West to år senere, Derfor besluttede kendisparret at benytte sig af en rugemor i forbindelse med tredje graviditet.  Sidste sommer kom det frem, at rugemoren fik 45.000 dollars fordelt over 10 måneder for at have båret den lille prinsesse, Det svarer til en "månedsløn" på 30.000 kroner..

- Jeg er taknemmelig for moderne teknologi og for, at noget som dette overhoved kan lade sig gøre. Det er ikke for alle, men jeg ovenud elsker min rugemor, og det her var det bedste oplevelse, jeg nogensinde har haft. Vores rugemor gav os den største gave, man kunne ønske sig, fortæller Kim Kardashian og tilføjer: - Vi følte også knyttet til vores barn med det samme, og det er som om, at hun har været hos os hele tiden. Vi er så begejstrede over langt om længe at byde hende velkommen hjem, tilføjer det stolte, nybagte mor.

Kim Kardashian og Kanye West har endnu ikke givet deres nysgerrige fans et glimt af den lille prinsesse endnu.  Til gengæld kunne de mandag afsløre, at det var en sund og velskabt prinsesse, der kom til verden med en kampvægt på omkring 3.300 gram, Og fredag kom så endnu en afsløring, da parret løftede sløret for, at den lille ny skal hedde Chicago West, Selv om Kim Kardashian og Kanye West formentlig har masser af babyudstyr derhjemme, har de alligevel haft pengepungen fremme forud for familieforøgelsen, Ifølge Daily Mail har parret den seneste tid brugt millioner af adidas yeezy kroner på babyudstyr til den lille prinsesse..

Kim Kardashian med sønnen Saint West på armen og datteren North West ved sin side, Foto: All Over Kim Kardashian og Kanye West har angiveligt shoppet for 3,3 mio, kr, til babyen, inklusiv en gyngehest dækket i Swarovski-krystaller og en Louis Vuitton-bamse til 1 mio, kr, Blandt har forældreparret købt verdens dyreste sut, der med en pris på svimlende 583.000 kroner kunne få de fleste nybagte forældre til at dejse om, Den er naturligvis håndlavet i 18 karat guld - og navnet på den lille guldklump adidas yeezy kan selvfølgelig blive indgraveret i sutten. .


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *