Adidas Yung Series

Adidas Yung Series

Adidas Yung Series - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Læs også - Vi udlodder stor dusør adidas yung series Bandet takker venner, sociale medier og politiet blandt mange andre for, at guitarerne atter er tilbage, hvor de hører hjemme, En af de guitarer, som blev taget, var den, som sangen ”Let Your Fingers Do the Walking” blev lavet på, Sangen er formentlig bandets mest genkendelige, og sangen alene affødte endda en DR-dokumentar om landeplager, Læs også 80-årig bedstefar besøger guitarbutik – overrasker ALLE Guitarerne blev stjålet ude på Amager for to weekender siden, og bandet udlovede i den forbindelse en stor dusør til finderen..

LOS ANGELES/SE og HØR: Calvin Harris er en af de mest populære DJs i Los Angeles, og alle kender hans navn. Ikke mindst efter at han indlede en hed romance med en af USAs største pop-stjerner, Taylor Swift, - Taylor kalder ham altid hans rigtige navn, Adam, Aldrig Calvin når de er sammen privat, siger en kilde tæt på parret til US Weekly, Calvin Harris, 31, er adidas yung series nemlig skotte, og Calvin er simpelthen et kunstnernavn han tog, da karrieren tog fart, - Hun er meget, meget forelsket i ham, Det nok hendes største forelskelse, siger kilden..

Og det siger ikke så lidt. Taylors eks-kærester inkluderer Harry Styles, Jake Gyllenhaal og Joe Jonas, Læs også Gaga forudså Taylor Swifts nye romance Læs mere om Taylor Swift Calvin adidas yung series Harris.

Når den østrigske schlagerkonge Hansi Hinterseer går på scenen, bliver de modne og ældre damer som unge igen. Og specielt det danske publikum har gjort stort indtryk på den altid velfriserede og storsmilende kvindebedårer. – Jeg har et rigtig godt publikum i Danmark, og jeg er glad for deres opbakning, siger 63-årige Hansi Hinterseer, da SE og HØR møder ham i Herning til uddelingen af årets dansktoppriser. Nu har han fri i en længere periode, for han har ingen koncerter før til juni.

– Tiden skal selvfølgelig bruges til at hygge mig, men jeg skal også forberede en ny cd og et større TV-show, som jeg skal lave til efteråret, siger Hansi Hinterseer, Læs også Hansi Hinterseer: Nej tak til skønhedsoperationer Læs også Hansi Hinterseer: Jeg er aldrig blevet fristet af andre kvinder Schlagersangeren kommer tilbage til Danmark den 2, september, hvor han skal optræde i Lunden i Horsens, Og det ser han frem til.  - Det glæder jeg mig til, for adidas yung series det danske publikum har en stor plads i mit hjerte, Ja, de fleste er måske modne damer, men de er nogle søde mennesker, siger han og fortsætter: .

- Jeg ved ikke, hvorfor jeg er så populær blandt de danske damer, men jeg er glad for, at de kan lide mig, siger Hansi Hinterseer med et lidt beskedent smil. Læs hele interviewet med Hansi Hinterseer i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.  Læs mere om Hansi Hinterseer

Supermodellen Bella Hadid er lige nu på ferie i Sydfrankrig, adidas yung series hvor hun i den grad får vist verden, at hun er en godt skåret kvinde, Mens hun opholder sig i filmbyen Cannes, har hun nemlig indlogeret sig selv på en yacht i havet ud for byen, så hun kan nemt og bekvemt hoppe i Middelhavets lækre vand.  Og det gjorde hun så forleden dag, og det er altså et syn, som vi i den grad godt kan lide.  20-årige Bella er nemlig en rigtig smuk kvinde.  Læs også Bella Hadid og Kendall Jenner på stripklub.

Når man kigger på hendes lækre bikinikrop, så er det slet ikke til at forstå, at modellen lige nu er single.  For ikke mange måneder siden dumpede The Weeknd hende nemlig til fordel for Selena Gomez, og det kan vi altså ikke forstå, Læs også Wow! Se Bella Hadids vilde forvandling Læs også Bella Hadid er færdig med Selena Gomez Du kan se flere billeder fra Bellas badeferie i galleriet herunder Bella Hadid på badeferie i Cannes Bella Hadid er lige nu på ferie adidas yung series i Cannes i Frankrig, hvor hun viser sig fra sin bedste side..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *