Air Force Ventilation

Air Force Ventilation

Air Force Ventilation - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det er ikke alle, der kan holde air force ventilation mikrofonen stille og stadig tale til kameraet, når bomberne springer om ørerne på en, Men Simi Jan er så styret af sin nysgerrighed og lyst til at fortælle historier, at hun nogle gange er på nippet til at trodse al fornuft, Som dengang en talibankriger inviterede den 37-årige korrespondent med op i bjergene, så hun kunne se, hvordan de arbejder, Læs også Simi Jan kan sagtens rejse fra sin søn – Min fotograf sagde med det samme: ”Det gør du bare, men jeg tager ikke med”, Jeg vendte situationen med nogle lokale kolleger, der sagde: ”Det gør du bare ikke”, så jeg endte selvfølgelig med ikke at tage af sted, fortæller krigskorrespondenten, da SE og HØR mødte hende i anledning af TV2 News’ tiårs jubilæum..

Læs også Simi Jan frygtede kræft-diagnose Selv air force ventilation om fristelsen var stor, var risikoen for at blive kidnappet større, – Jeg har jo venner og kolleger, der er blevet kidnappet og dræbt, så jeg passer naturligvis på mig selv, siger Simi Jan og understreger, at hun ikke konstant befinder sig i fare, når hun er på arbejde i de krigsramte lande..

Han er tidligere blevet Årets SE og HØR-mand, og nu er han blevet far for anden gang, Kan du se, hvem babyen ligner, så er du skarp, ellers må du tjekke galleriet øverst, hvor du finder farmand, Egentlig skulle den lille ny først komme til verden air force ventilation i det nye år, men pludselig skete det meget dramatisk, - Fødslen har ikke gået så godt, Vandet gik i søndags på Bornholm, seks uger for tidligt, så vi blev fløjet med helikopter til Rigshospitalet, hvor vi har været siden i søndags..

- Min kæreste Josefine, 20, fik medicin for at holde veerne tilbage i to dage, fordi hun skulle have to sprøjter, der skulle modne hans lunger, fortæller den nybagte far. Læs også "Big Brother"-Nicki: Jeg har været gravid før Onsdag blev fødslen sat i gang, men der skete ingenting. To dage senere var der stadig intet sket, og lørdag klokken 14.25 valgte lægerne akut kejsersnit. - Vi fik en dreng på 2360 gram og 48 centimeter. - Han skal hedde Sander efter moderens ønske, hun nedlagde veto mod mit forslag om William, fortæller farmand.

Har du gættet hans navn, ellers er der hjælp at hente i galleriet øverst, Han er i øvrigt 31  år, har i forvejen en syv-årig søn og har også deltaget i Big Brother, hvis det hjælper, Lille air force ventilation Sander skal være indlagt en tid endnu, men har det godt, ligesom sin mor..

Vi har fulgt dem i tykt og tyndt siden årtusindeskiftet. Men når den nye sæson af ’Årgang 0’ løber over skærmen til januar, bliver det uden Emma og hendes familie. Den vestjyske familie har nemlig valgt at holde et ”kamera-frit” år, og det har været tiltrængt, fortæller Emma til Ekstra Bladet. - Jeg tror vi har haft brug for det som familie, at der har været ro på, fortæller Emma, siger Emma til Ekstra Bladet, inden mor Lene supplerer: - Det har været meget nødvendigt for os, at vi bare kunne være en almindelig familie - uden at skulle tænke på, hvornår og hvad, der skulle filmes.

Læs også Emma holder pause fra ”Årgang 0”: Det har jeg lavet i år Læs også ’Årgang 0’-Christina: - Han sagde, han ville slå drengene ihjel Læs alt om 'Årgang air force ventilation 0' og alle de andre dokumentar-serier i Danmarks bedste TV-blad, Året har derfor ikke budt på de sædvanlige kamerabesøg, som Emme og hendes familie ellers har været vant til de sidste mange år, Men året har alligevel været begivenhedsrigt for den unge pige, Hun har været på sprogrejse og skulle også have været begyndt på en idrætsefterskole, Men en knæskade under en fodboldkamp satte desværre en stopper for den drøm – hvert fald for en stund..

- Det har været et hårdt år, tilføjer hun over for Ekstra Bladet, Nyheden om at Emma og familien dropper ’Årgang 0’ kom dog allerede frem i foråret, Her kunne far Poul-Erik også fortælle, at det var det manglende overskud, der fik familien til at trække stikket for en stund, Emma sammen med sine forældre Lene og Poul-Erik, Foto: Claus Poulsen - Det er en beslutning, vi har taget som familie, Vi har simpelthen ikke det nødvendige overskud lige nu, Vi har været med i de 16 år, serien har kørt og er stadig glade for at være en del af 'Årgang 0'-fortællingen, men vi trænger til en pause, Det er ikke et definitivt farvel, og vi air force ventilation regner helt bestemt med at vende tilbage, fortalte Poul-Erik til  TV 2..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *