Air Max 98

Air Max 98

Air Max 98 - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Gustav er blevet far Den omsorgsfulde og børneglade TV-stjerne havde lige forladt børnehaven, hvor han havde haft en hård, men sjov dag med alle de skønne unger, - Jeg har været der i tre-fire timer, så jeg er helt færdig nu, Jeg har bare løbet rundt og leget gemmeleg og grinet rigtig meget med air max 98 børnene, og alt mit dyre tøj er helt mudret til, men det var rigtig sjovt, siger Gustav, TV-stjernen sviner Helle Thorning til Fem-årige Emilie og 23-årige Gustav mødte hinanden første gang for et år siden på en shoppetur i Ikea, hvor den lille kræftsyge pige fik taget et billede sammen med sit TV-idol, Gustav kunne slet ikke glemme mødet, og da han kom hjem, kontaktede han Emilies forældre på Facebook for at invitere deres datter med på en Tivoli-tur, Siden da de to været rigtig gode venner..

- Hun er den lillesøster, jeg altid har drømt om at få og den lille datter, jeg nok desværre aldrig får, siger den homoseksuelle Gustav til seoghoer.dk Den skønne lille Emilie i Rigshospitalets seng med sine bamser, som hun har fået af Gustav, (Foto: privat) Gustav hyggede med børnene air max 98 i Emilies børnehave, men hun var dagens midtpunkt, (Foto: privat) Gustav havde taget to skaldede kagemand med i Emilies børnehave (Foto: Privat).

Det skulle have været så hyggeligt, da Caitlyn Jenner forleden var på besøg hos talkshow-værten air max 98 Piers Morgan i hans program 'Life Stories Show', 68-årige Caitlyn Jenner, den tidligere OL-guldvinder i tikamp Bruce jenner, skiftede køn i 2016, men turde først fortælle om det i foråret 2017, fordi hun ikke stolede på sine nærmeste familiemedlemmer, Caitlyn Jenner udgav sidste forår sin selvbiografi "The secrets of my life", og her fortalte hun, hvordan hun havde gennemført sin kønsskifteoperation, der angiveligt også omfatter, at hun fik fjernet sin penis..

Og Piers Morgans spørgsmål kredser også om det meget omtalte kønsskifte. Men kort inde i interviewet er det ved at gå helt galt, da 52-årige Piers Morgan meget interesseret spørger til de fysiske forandringer hos Caitlyn. Caitlyn: - Du er respektløs Med i studiet har Piers Morgan en lille plastikfigur udformet som Bruce Jenner i hans storhedstid, da han vandt OL-guld i Montreal i 1976. Piers Morgan peger på figuren og siger: - Hvordan er din fysik i dag i forhold til, hvordan du så ud dengang? Visse områder på din krop er jo blevet forandret, siger Piers Morgan. Caitlyn Jenners øjne lyner, og hun bliver vred og svarer skarpt og bestemt den til tider kontroversielle talkshow-vært. - Du sagde 'visse områder', og det er meget respektløst for en transperson. Du kan få problemer ved at stille den slags spørgsmål, siger Caitlyn med temmelig dyb stemme. Først bliver Piers Morgan kortvarigt overrasket og befippet over Caitlyns reaktion, men så genvinder den rutinerede vært fatningen. I stedet for at undskylde begynder Piers Morgan at forsvare sig, og så bliver Caitlyn endnu mere arrig. - Det er ikke noget, man laver sjov med. Det her er alvorligt. Folk dør på grund af det her, og det er en meget alvorlig del af mit liv, og jeg vil ikke finde mig i, at det bliver til underholdning, siger Caitlyn meget bestemt, mens Piers Morgan forsøger at parere for sig. Du kan se klippet herunder på TV-stationen ITV's Instagramprofil: @thepiersmorgan interviewed @CaitlynJenner and they had a frank discussion about transgender issues. @PiersMorgan's #LifeStories. Tomorrow 9pm @ITV

Et opslag delt af ITV (@itv) den 3, Jan, 2018 kl, 11.24 PST Caitlyn får opbakning fra mange i kommentarfeltet, men der er også dem, der er meget, meget trætte af at se og høre på hende, - Åh nej, ikke hende, Hun har medvirket i alle programmer og skrevet en bog, Der er masser af meget mere interessante mennesker at tale med, skriver en, - Bruce, din hals ligner lort, og dit ansigt er helt stift - tag en pause fra botox, skriver en anden, - Gud, hvor er han (Bruce red, ) en klovn, Du er stadig en mand og en tosse, skriver en tredje, Se galleri med Caitlyn: Caitlyn Jenner 13102016 (Foto: All Over Press) 1 / 17 (Foto: All Over Press) 2 / 17 (Foto: All Over Press) 3 / 17 4 / 17 (Foto: All Over Press) 5 / 17 (Foto: All Over Press) 6 / 17 (Foto: All Over Press) 7 / 17 8 / 17 (Foto: All Over Press) 9 / 17 (Foto: All Over Press) 10 / 17 (Foto: All Over Press) 11 / 17 12 / 17 (Foto: All Over Press) 13 / 17 (Foto: air max 98 All Over Press) 14 / 17 (Foto: All Over Press) 15 / 17 16 / 17 (Foto: All Over Press) 17 / 17 Caitlyn Jenner 13102016.

I aftenens afsnit af For Lækker til Love er Gustav rejst med vennen Alexander til homo-paradiset Sitges i Spanien. Gustav har scoret sig en date senere på aftenen og har tårnhøje forventninger - både til daten og ikke mindst sig selv. Derfor er han sammen med Alexander gået på gaden i Sitges for at træne, men træningen forløber ikke helt smertefrit. LÆS OGSÅ: Her jagter Gustav mænd i homo-paradis Alexander har nemlig mere end svært ved at nyde træningen med sin bøsse-ven. - At træne med Gustav er et helvede, altså. Det er det værste, jeg ved. Han skriger som Hitler og går helt amok, siger Alexander, inden han kort tid efter må smide håndklædet i ringen: Han har fået 'sidebensstik', som han selv kalder det og kan ikke følge med i Gustavs vanvittige træningstempo: - Du er alt for aggressiv, psykopat. Man kan jo ikke træne med dig uden at få hjertestop! Se klippet her:

I aftenens afsnit afslører Gustav og Alexander også, at de er vældige skuffede over udvalget af mænd i det tropiske bøsse-paradis, Stranden er kun fyldt med 'tykke bjørne', som parret udtrykker det: - Det er grimme mænd, grimme tissemænd, Jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, Jeg er i panik faktisk, Jeg er skuffet, Jeg er trist, siger Alexander blandt andet, Se klippet her og husk, at air max 98 du kan se hele afsnittet af For Lækker til Love på TV3 i aften kl, 21:00..

I aftenens afsnit af "Landmand søger kærlighed" skal air max 98 den 44-årige landmand fra Skive, Claus, på date med fire kvinder, Og Claus har besluttet, at de skal ud og klatre, Og det bringer ham højt op i luften, men også langt under bæltestedet.  Claus klatrer nemlig op i det høje klatretårn hele to gange, og da han lander på jorden igen, siger en af pigerne imponeret: - To gange på en dag, Læs også 'Landmand søger kærlighed': Ruud fik FOR meget opmærksomhed Og den kommentar får Claus' tanker til at bevæge sig syd for bæltestedet. .


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *