Boligadvokat365.dk

Boligadvokat365.dk er en hjemmeside der har til formål at gøre det let for danskere at finde en lokal og kompetent boligadvokat i hele landet. Hjemmesiden er startet i august 2018 og er en del af virksomheden NEMADVOKAT.dk – Danmarks digitale advokater. Hjemmesiden har et særligt stort fokus på flere østjyske byer, herunder særligt Aarhus, Skanderborg og ikke mindst Randers.

Ifølge stifterne bag hjemmesiden er der i dag stadig en stor ugennemsigtighed inden for advokatbranchen og derfor er det deres håb at en side som Boligadvokat365.dk kan være med til at bidrage til at det bliver nemmere at finde en dygtig og ikke mindst en lokal boligadvokat. Ifølge NEMADVOKAT.dk er lokalkendskab nemlig en særdeles vigtig faktor når det kommer til boligkøb.

For eksempel er det både vigtigt, at man har et indgående kendskab til priserne i området, samt ikke mindst de kommunale aktiviteter, som kan tænkes at påvirke udviklingen på boligmarkedet. Her er det særligt vigtigt at vide, hvad der konkret kommer til at ske med hensyn til byggeaktiviteten og lokalplanerne da dette både kan forøge og ikke mindst forvære værdien af en bolig.

I de senere år har der været en stor tilflytning af personer til de største byer i  Danmark i form af særligt København og Aarhus, men det betyder ikke, at de øvrige byer i Østjylland ikke  er attraktive, tværtimod. Hos NEMADVOKAT mener man også, at en side som boligadvokat365.dk kan være med til at få danskernes øjne op for de mange alternativer der rent faktisk er til de to-tre største byer i Danmark og netop når det kommer til dette punkt har Østjylland ekstra meget at byde på, da der ligger en lang række af Danmarks største byer tæt på Aarhus i form at både Skanderborg, Randers samt ikke mindst Horsens, som alle har masser at byde på, også sammenlignet med Aarhus.

Hos NEMADVOKAT har man også selv set flere eksempler på særligt unge og ældre, der på grund af de høje boligpriser istedet vælger at flytte til nærtliggende byer som Randers og Horsens, da begge er nemme at komme til med både bil og tog.

Hvis I selv er på udkig efter en dygtig boligadvokat i Aarhus området kan vi derfor varmt anbefale jer at tjekke siden ud.

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.