Den perfekte værtsgave

Vi kender det alle sammen. Hvis man er vært til en festlig begivenhed er det sjældent, at man nyder det fuldt ud. Man stresser rundt og skal sørge for, at alle har noget i deres glas, og alle kan lide maden. Påsken er lige rundt om hjørnet, og med den følger påskefrokoster. Har du slippet for at skulle stresse rundt og være vært? Så sørg for, at du viser din taknemmelighed over for den, som rent faktisk har fået den sure tjans at være vært. Vi guider dig til hvilke værtsgaver, som mest bliver værdsat.

Blomster

Der findes mange der tilbyder blomster udbringning i Århus, så hvis værten bor nær Århus, kan du få leveret en buket blomster på selve dagen, eller dagen før, således værten ikke skal tænke og bruge penge på blomster til borddekorationen. Alle værdsætter blomster, og blomster er en glimrende måde, hvorpå man skaber lidt forkælelse og glæde i hverdagen.

Gavekort

Noget man aldrig går galt i byen med er gavekort. Alle kan bruge et gavekort, og man kan efterhånden få gavekort til alle. Hvis du ikke kender værten super godt, kan det være en fordel at give et gavekort til et supermarked eller et center, som har beliggenhed nær værten. Hvis værten er en kvinde, kan man med fordel give lidt forkælelse. Her er Tromborg en sikker vinder, som alle kvinder er vilde med. Ligeledes kan en tur til massage eller en shellac-behandling altid falde i god jord.

Kurve

En anden klassisk gave som man aldrig går galt i byen med er en gavekurv. En gavekurv kan indeholde noget til enhver smag. Hvis værten er en mand, så kan man med fordel lave en kurv med gode øl, en whisky eller noget andet godt. Hvis værten er en kvinde kan man altid give smukke lys, chokolade af god kvalitet eller en god flaske hvidvin.

Gør-det-selv

Har du masser af overskud eller ønsker at give en personlig gave, kan du bevæge dig ud i et gør-det-selv-projekt. Der findes efterhånden masser af projekter, som ikke kræver den helt store kreativitet. Prøv for eksempel at lave en lækker bodyscrub med lavendel eller et lækkert duftlys. Hjemmelavede gaver er desuden også godt for pengepungen, da de fleste projekter ikke koster alverdens penge.

Oplevelsesgaven

En anden værtsgave, som med sikkerhed vil blive værdsat er oplevelser. Der findes masser af oplevelser, som ikke springer budgettet. En biograftur er ideel for de fleste – alle nyder en god film og en stor popcorn. Alternativt kan du give en cafétur eller en tur ud at spise på værtens yndlingsrestaurant. Du kan med fordel invitere dig selv med. På den måde sikrer du desuden, at I får kvalitetstid sammen.

Slå jer sammen

Er værten ikke den store tilhænger af små, men gode ting? Så kan du med fordel høre nogen af festens andre deltagere, om de ikke har lyst til at slå sig sammen. På den måde har I råd til at give en større gave, som måske falder i bedre jord. Man kan for eksempel give værten en velfortjent wellness-tur. Efterhånden kan man få billige flybilletter til Europas storbyer, så hvad med at forære en tur til Budapest eller London? Så længe I slår jer sammen, behøver en tur til udlandet ikke at springe budgettet.

Bioethanol og biopejse

Bioethanol og biopejse til personen der har alt. Vi kender alle én, som har alt. Det er altid besværligt at finde gave til sådan en person. Tænk ud af boksen og skab hygge i personen hjem uden at springe budgettet. Biopejse er det nye sort og kan nemt opsættes i huse og lejligheder uden problemer.

 

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *