Det skal du bruge sommeren på i Aarhus

Sommerferien står for døren og det betyder tid til nye oplevelser. Skal du bruge en del af din sommer i Aarhus? Så har du mulighed for mange forskellige oplevelser.

I denne artikel har vi samlet lidt af det, som du kan bruge sommeren på i Aarhus.

De populære seværdigheder

Hvis du har et par dage i Aarhus, bør du overveje at besøge nogle af de populære seværdigheder, som du finder rundt omkring i byen.

Aarhus blev kåret til kulturhovedstad i 2017 som vidner om at der er mange kulturelle oplevelser at finde i smilets by.

Blandt de mest populære er fx kunstmuseet ARoS der både har faste og skiftende udstillinger, så der altid er noget nyt at se. Der er både klassiske kunstværker samt nyere og moderne kunst, så der er helt sikkert noget, som vil falde i din smag. Du kan samtidig nyde udsigten over Aarhus i Your Rainbow Panorama der er blevet et varemærke både for ARoS og Aarhus.

Ud over ARoS kan du overveje at besøge Moesgaard Museum Botanisk Have, Den Gamle by som også ligger blandt de populære seværdigheder.

 

Lækre restauranter

Aarhus har også sat sit mærke, når det handler om god mad. Der er derfor mange restauranter og caféer, som er et besøg værd, hvis du lægger vejen forbi Aarhus i din sommerferie.

Du kan tage en pause på en af de hyggelige caféer langs åen eller nyde gastronomi i topkvalitet på en af de fine restauranter.

Er du mere til en god pizza, er der også mulighed for det og der er derfor noget for alle, når det gælder mad.

I 2018 blev Danmarks bedste burger kåret og her var Aarhus selvfølgelig repræsenteret. Der var faktisk to vindere som var The Burger Shack og Mikuna. Mikuna er en vegansk restaurant i Aarhus, som vandt med deres plantebaserede burger.

 

Musikarrangementer

I løbet af sommeren er der mange musikarrangementer i Aarhus, som du kan opleve. Der er fx gratis koncerter i Musikhusets spejlbassin , Bas under broen, opera-arrangementer og meget andet, som måske kan passe ind i din kalender.

Der er også mange enkeltstående koncerter I Aarhus, hvor du kan være heldig at opleve en af dine yndlingsartister.

 

Andre aktiviteter i Aarhus

Ud over de ovenstående er der mange andre oplevelser i Aarhus i løbet af sommeren, og du kan derfor nemt finde andre gode aktiviteter, som du kan bruge lidt af din sommer på.

Det kan være at tage på forskellige kruser, fx i havkajak eller hvordan du laver fantastiske pizzaer.

Du kan også tage på vinsmagning eller tage ud og dykke i Kattegatcenteret for at nævne et par eksempler på anderledes oplevelser i Aarhus.

Du kan se mere om sjove aktiviteter i Aarhus her.

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *