Disse burgersteder skal du opleve i Aarhus

I de seneste par år, har burgeren overtaget markedet fremfor Pizzaerne. Og det har resulteret i en stigning af kvalitets restauranter i Århus. I denne artikel får du en oversigt over restauranter som serverer burgere, lige til at bide tænderne i.

Konkurrencen er meget hård hvad angår de bedste burgersteder, som du kan finde i Århus. Vi har derfor dannet en liste med steder, vi har besøgt i den hyggelige by. Listen er ikke i rækkefølge hvad angår favoritter, da hver sted har sin egne unikke styrke.

Burger Boom – Til den hurtige sult

Hvis du ønsker at bide tænderne sammen i noget kvalitetskød fra fritgående kvæg, så er dette lige stedet for dig. Burgerne bliver kun serveret med friske råvarer. Ydermere er Burger Boom REFOOD-mærket, hvilket vil sige at de bekæmper kampen imod madspild.

Juliette – få dine smagsløg til at danse

Juliette ligger i hjertet af Frederiksbjerg i Århus. De specialiserer sig primært i fransk mad, men har også nogle andre kulinariske oplevelser. Det er her deres unikke teriyaki bruger kommer ind i billedet.

Burgeren består af, Hakkebøf, manchego, bacon, bløde løg, svampe, salat, tomat, syltede løg og agurk. Teriyakien giver den lige en tand ekstra, så dine smagsløg begynder at danse af glæde.

Købstadens Burger Joint

Hvis du er til fedtede burgere med volume, så er købstadens Burger Joint, lige noget for dig. Deres Bacon cheese burger, får dig nærmest til at falde baglæns, når du tager den første bid.

Sharks Dinner – Til den sultne

Sharks Dinner er old school i Århus. Det var her man gik ned, når man skulle pleje sine tømmermænd. Ydermere er de kendt for deres store volume i burgerne, så man skal ikke tage herhen for at pleje den lille sult.

Shark Dinner, havde en burger decideret til tømmermænd spækket med blødeløg, salat, tomat, rødløg, cheddar, bacon og spejlæg.

Restaurant kohalen – Svøbet i sovs

Hvis du ønsker en bøfsandwich helt udover det sædvanlige, så er dette lige stedet for dig. Med en stor bøfsandwich placeret midt på tallerkenen, og en sø af sauce, som omringer burgeren. Desuden er bollen hjemmebagt med blødeløg, hjemmesyltede rødbeder, agurkesalat, sennepspickles, ristet og rå løg, ketchup, sennep, remoulade og den nævnte brune sovs.

Dette er til dig som er en fanatiker, hvad angår den klassiske bøfsandwich.

The Burger Shack

Hvis du virkelig er fanatisk hvad angår burgere, er denne burger lige noget for dig. Den har desuden også sin egen twist med et brændemærke på burgerbollen, hvilket gør den unik i Århus.

 

Hvis du ikke lige orker at tage på en pubcrawl hvad angår burgerne, har du også mulighed for at få de fleste bragt til døren.  Bestil burger på Hungry.dk, og få tilfredsstillet din sult.

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *