Gode efterårsaktiviteter i Aarhus

Efteråret har sat ind i Danmark, hvilket vil sige blæst og regn. Det betyder at det er tid til flere indendørs aktiviteter. Det kan godt være sværere at få tiden til at gå om efteråret, men der er heldigvis mange muligheder for gode aktiviteter i Aarhus, der kommer et par forslag her.  

Besøg ARoS

Kunstmuseet ARoS, er et sted du skal besøge, hvis du er i Århus. ARoS er et fantastisk kunstmuseum med kunst i international klasse, og er et af Nordeuropas største kunstmuseer. ARoS har købende skiftende udstillinger, som gør at det altid er værd at tage en tur forbi ARoS.

ARoS’ varemærke er den kendte regnbue på toppen, hvor du kan gå rundt og se Århus by fra toppen af kunstmuseet.

 

Tag i biografen

Film skal ses i biografen, og en perfekt efterårsaktivitet er en tur i biografen. Du sidder indenfor i en god stol, med nogle varme popcorn og du behøver ikke at bekymre dig om det kolde vejr udenfor.

Der ligger flere biografer rundt omkring i Aarhus, så det er bare om at gå ind og finde den næste film som du skal se.

 

Tag på restaurant

Det er altid hyggeligt at tage ud og spise – specielt om efteråret. Om efteråret begynder restauranterne at have fokus på alle de gode efterårsretter som fx suppe. Det er en perfekt undskyldning, at tage på restaurant for at smage de nye retter, og så kan en tur på restaurant jo kombineres med en tur i biografen eller et besøg på ARoS.

 

Tag til TEDxAarhus

Nu har vi nævnt tre meget klassiske aktiviteter, så nu kommer der en, som ikke så mange kender til endnu. Du har måske set en TED Talk video på YouTube eller på TED Talks egen hjemmeside, men vidste du, at der findes et TED Talk event i Århus?

TEDxAarhus er en dag med live TED Talks i Århus, hvor der også vises et par videoer. TEDxAarhus foregår i hjertet af Århus i Tivoli Friheden. Du kan læse mere om eventet på tedxaarhus.com

X’et i navnet TEDxAarhus fortæller at det er ildsjæle der har arrangeret det, dog med vejledning og gode råd fra det officielle TED Team.

 

Tag på naturoplevelse

Selvom det er efterår og ved at blive lidt koldt, er det stadig muligt at tage på gode naturoplevelser. Du kan fx besøge Marselisborg Dyrehave, hvor du kan komme helt tæt på dyrene. Dyrehaven er åben hele året og der er derfor gode muligheder for at besøge haven.

En anden naturaktivitet du kan overveje i Århus er Botanisk have, der også har åbent hele året. I botanisk have er der både en flot anlagt have og du kan samtidig besøge væksthusene og se de mange planter, der vokser derinde.

Bare husk regnjakken når du tager på naturoplevelse, da vi aldrig ved, hvornår den næste byge kommer.

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *