Hvide Nike Sko Herre

Hvide Nike Sko Herre

Hvide Nike Sko Herre - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Er du i nærheden af Alanya i Tyrkiet i aften, er du garanteret en fest, Sussi & Leo, et af Danmarks mest populære party-orkestre, den legendariske duo fra det nu lukkede værtshus Skansen i Skagen, underholder i den hvide nike sko herre tyrkiske ferieby de næste to aftener, Og så langt sydpå har parret vist ikke tidligere givet koncert, Det er faktisk første gang i deres liv, at Sussi & Leo er i Tyrkiet, - Men jeg er faktisk født i Afrika, siger Sussi på den nedenstående video, da hun bliver konfronteret med, at parret ikke hidtil har besøgt Erdogan & co, under de sydlige himmelstrøg..

Sussi & Leo besigtiger scenen i Alanya, (Foto: Dolphin Family) Det lyder næsten som om, hun forsøger at kompensere for de mangleden Tyrkiet-rejser med sin fødsel i Afrika, Leo har, som han plejer, gang i en pibe tobak, men ikke alt er som det plejer for den mandlige del af duoen, der ser ud til at være kommet sig helt efter det sygdomsforløb han var igennem efter hvide nike sko herre en faldulykke sidste år, - Leo har shorts på for første gang i 40 år lyder det på videoen, hvor han dog ikke går hele vejen, men holder sig til nogle knælange denimshorts..

Og man kan godt se på Leos hvide stænger på billedet oven for, at det ikke er hver dag, han lufter pusselankerne, Stort galleri med Sussi & Leo: Artiklen fortsætter under galleriet Sussi og Leo 45 års jubilæum I 45 år har Sussi og Leo, begge 60, underholdt danskerne, Hvis der har været uoverensstemmelser, har parret holdt sig til en fast regel, – Hvis ikke vi er helt enige om en idé, så er det mig, der bestemmer, om vi bruger den, Det er ikke så ofte, jeg må trække i nødbremsen, men det er hvide nike sko herre da sket, smiler Leo..

Foto: René Schütze 1 / 6 Du skal da lige friseres, inden der skal tages billeder, siger Sussi. Foto: René Schütze 2 / 6 For to år siden blev Sussi og Leo til Trio Sussi og Leo, da trommeslageren Thomas blev en del af gruppen. – Folk skal have det skægt, når de kommer til vores koncerter, slår Sussi fast, mens de tre viser frem i deres udklædningskuffert. Foto: René Schütze 3 / 6 4 / 6 Arbejdet med at underholde danskerne har altid taget det meste af Sussi og Leos tid. – Vi arbejdede, når andre holdt fri. Vi arbejdede, sov, spiste og kneppede, griner Leo.

Foto: All Over 5 / 6 – Vi har ikke fået børn, og det er et kompromis, Vi valgte det fra, fordi vi fik job oppe på Skansen, siger Leo, Parret underholdt i 23 år på Skansen i Skagen, men i 2003 begyndte de i stedet at turnere rundt, Lige nu er de også i gang med at indspille hvide nike sko herre en julekalender, Foto: All Over 6 / 6 Sussi og Leo 45 års jubilæum Hvis du vil opleve den festlige duo, så foregår det fra 19.30-23.45 onsdag og torsdag i 'Secret Garden' på Dolphin Hotel i Alanya, Så er du på de kanter, så er underholdningen garanteret, for den nordjyske duo leverer altid et show i absolut topklasse..

Efter lukningen af deres stamværtshus, Skansen, hvor de havde kontrakt på underholdning flere gange om ugen i tæt ved 25 år, farer de nu land og rige rundt dog stadig med hovedvægten på Jylland. Fredag er de således tilbage under mindre eksotiske himmelstrøg i Ebeltoft, hvor de giver koncert på 'Den skæve bar'. De har spillet sammen i 45 år, siden de blev kærester som 15-årige. Børn er det aldrig blevet til. Først fordi Leo var bange for, at Sussi ville dø under en eventuel graviditet, fordi hun er så lille.

Linse har sendt flere hilsener på Instagram til sin elskede mor, Mopper, der døde mandag aften efter længere tids sygdom, Alderspræsidenten fra 'Familien fra Bryggen' blev 78 år, I september meldte familien ud, at Mopper var alvorligt syg, og at de håbede på et lille mirakel i forhold til Moppers sygdom, Hun havde været syg et halvt års tid, da hun sov ind mandag, Læs også Mopper vil give Linse rørende gave som tak Hun var omgivet af sine kære, og børnene Linse og Mikkel Kessler postede et opslag på både Facebook, hvor de fortalte, at Mopper var hvide nike sko herre gået bort mandag klokken 18.25..

Teksten i opslaget var ledsaget af et meget rørende billede, hvor Linse og Mopper holder hinanden i hånden, Opslaget med det sørgelige budskab om Moppers død er delt mere end 10.000 gange og har afstedkommet mere end 125.000 reaktioner og over 42.000 kommentarer, Læs også hvide nike sko herre Moppers ukendte søn: Jeg har tilgivet, at hun forlod mig Hvis nogen skulle have været i tvivl inden, vidner den massive reaktion på Moppers bortgang om den helt ekstreme popularitet, der omgærder hovedpersonerne i 'Familien fra Bryggen' - Linse, Geggo og Mopper..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *