Igen i år stepper Aarhus op – Se EM på storskærmen i havnen

Aarhus er et af landets store sportsbyer, hvor der er samlet et væld af aktiviteter. I Aarhus er der masser af mulighed for at man som indbygger eller gæst kan være aktiv. Kombiner et hurtig løb gennem byen med styrkeøvelser ved en af byens outdoor fitnessparker, tag en cykeltur, deltag i nogle af de mange vandsportsaktiviteter, hop i Danmarks største trampolinpark og meget mere. Aarhus store kærlighed for sport og fællesskab ses, når der blandt andet vises fodbold på storskærmen i havnen.

 

Udendørs aktiviteter i Aarhus

Der er et væld af aktiviteter ude i den frie natur i Aarhus, det handler bare om at være kreativ og hive vennerne med. Faktisk ligger Danmarks Outdoor hovedstad i Aarhusområdet, med store områder, til fri leg. Man kan gå på opdagelse i Nationalpark Mols Bjerge og sågar i en mere end 250 kilometer lang kyststræning med også mange børnevenlige strande på strækningen. Ud over gode muligheder for, at man kan løbe og cykle i byen og i udkanten, findes der mange andre spændende aktiviteter.

Særligt fordi der er tale om kystbyen Aarhus, ville det være oplagt at udnytte de mange muligheder er er til vands. Få en sjov oplevelse på vandet og nyd synet af den smukke lystbådehavn, mens du roligt padler fordi de flotte både og ikoniske bygninger. Der er rigemuligheder igennem Aarhus Surf Acency, at prøve kræfter med kitesurfing eller stand up paddle surfing. Det er bare et udsnit af de smukke naturoplevelser man kan få i Aarhus, oven i hatten med fysisk træning.

 

Aarhus er et engageret publikum

På den nye havneplads mellem Dokk1 og Navitas i Aarhus, vil sommerens VM-kampe blive vist på storskærm! Det er en stor tradition i Aarhus at samles og se kampene sammen. Det giver en kæmpe nationalfølelse og der samler sig hurtigt et par hundrede mennesker med picnickurve, øl og godt humør. Det gælder alle aldre, unge som gamle, børnefamilier er også til at finde på pladsen. Her kan man så side sammen og dele sine EM odds tips, og i spænding se hvordan andre har satset deres penge.

Det er en kæmpe begivenhed der samler hele verden og Aarhus bidrager stort til festen. Sport samler folk i fællesskaber og giver begejstring. Den nye havneplads er en oplagt ramme for en stor fodboldfest, hvor man kan juble sammen med det danske landshold og de mange andre deltagende nationer. Aarhus er et engageret fodboldpublikum, som nok skal skabe en stemning, der kan mærkes hjemme i de danske stuer.

 

Aarhus er en attraktiv eventby

Trods et stort antal sportsbegivenheder med afspærringer og omkørsler til gene for beboere og trafikanter mener 69 pct. af aarhusianerne ikke, at det er blevet for meget med motions-, cykel- og racerløb. Hvilket kun beviser Aarhus kærlighed til sport og fællesaktiviteter endnu mere.

Aarhus har et stort fokus på sport, hvilket helt naturligt lokker større sportsevents til området. DGI Huset Aarhus er byens største motions- kursus- og konference-hus. For private besøgende er der kæmpe sportshaller med daglige arrangementer, springsal, fitness og klatrebaner med mulighed for kurser. Byen hoster også store løb, som DHL Stafetten, The Color Run Aarhus, Nordic Race Aarhus og diverse maratoner.

Intet er bedre til at bringe danskerne sammen end de helt store sportsbegivenheder. Og med et kommende Europamesterskab, med dansk deltagelse, bliver det ikke meget større. Aarhus ser frem til at skabe endnu en stor fest for hele Danmark med udgangspunkt i Aarhus.

 

 

 

 

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *