Januarudsalg: Her finder du de bedste januar tilbud i Aarhus

Julen er netop overstået og selvom at din konto måske ikke har det alt for godt, så er det faktisk i januar, at du har de bedste muligheder for at gøre et godt køb. Så hvis du godt kan lide at tænke langsigtet og spare penge, så kommer der her en kort guide til nogle af de produkter som du kan spare mange penge på i januar.

1: Køb dit vintertøj til næste år

En af de ting som du kan spare rigtigt mange penge på lige efter jul, er selvfølgelig vintertøj. Årsagen til dette er, at butikkerne ved at de kan sælge rigtigt meget af dette op til jul. Derudover ved man også fra forretningernes side, at foråret kan komme pludseligt, hvorfor man næppe kan sælge det samme tøj i længere tid.

Så hvis du ikke selv har fået vintertøj som vinterjakker i gave, men ved, at du skal bruge noget inden for et års tid, så er det nu du skal slå til. Vinteren kan både blive lang og kort, hvorfor du skal drage fordel af de nuværende tilbud. Du kan også med god grund købe din nye jakke i år og vente med at tage den i brug til næste vinter, hvis ikke mode er afgørende for dig.

Der er masser af gode butikker i Aarhus der sælger vintertøj af høj kvalitet. Vi vil særligt anbefale dig, at kigge forbi STOY der ligger på Store Torv.

2: Elektronik – køb den sidste nye gadget på tilbud

En anden meget populær gaveide som du kan spare penge på i januar, er elektronik. Særligt mænd er meget glade for elektronik og derfor er der mange der vælger at give en ny telefon eller ny Google home i gave.

Men hvis du ikke hører til dem der skal have det sidste nye, så kan du spare rigtigt mange penge på ved at vælge en lidt ældre telefon, smartur, eller en lidt ældre talerobot. På elektronik kan man ofte spare helt op til 30-40% når der kommer nye modeller og efter højtiderne slutter. Hvis du vil finde det bedste udvalg af elektronik i Aarhus, så bør du efter vores mening overveje at lægge vejen forbi Elgiganten i Tilst.

3: Køkkenudstyr – gå op i kvalitet og ned i pris

En tredje ting som du kan spare mange penge på i januar, er køkkenudstyr og køkkenmaskiner. Dette skyldes særligt den enorme popularitet disse typer varer har som gaver, særligt til vores mødre og søstre. Men ligesom med tøj, så er køkkenudstyr som knive, slibesten eller køkkenmaskiner noget som vi altid har brug for – og derfor er der ingen grund til at købe dem mens priserne er populariteten er højest, tværtimod. På køkkenudstyr kan man typisk spare helt op til 30% – hvilket ikke mindst gør besparelsen endnu bedre at tænke over, når man tager med i sin betragtning at det er et produkt man typisk har i rigtigt mange år. Her kan man virkelig tale om at få fuld valuta for sine penge.

Hvis du gerne vil finde et godt udvalg af køkkenudstyr og køkkenmaskiner i Aarhus vil vi anbefale dig at lægge vejen forbi Kop og Kande der ligger midt på Gågaden på Søndergade 6.

 

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *