Jordans Retro

Jordans Retro

Jordans Retro - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

De fleste har nok set, at McDonald's har lavet en julekop, der ved hjælp af et par hurtige streger med en kuglepen ligner en person, der spreder sine baller, Den frække julekop er nemlig gået verden rundt, og store som små har fået et godt grin over koppen, Men nu er den altså lige blevet en smule frækkere.  Læs også 19 jordans retro ting du IKKE kan få på McDonald's i Danmark En bruger på Imgur har nemlig lavet en lille video, hvor han ved hjælp af endnu en kuglepen får koppen til at ligne noget helt andet..

Læs også McDonald's piller ved det allerhelligste Det er stadig en person, der spreder baller, Bare lidt sjovere.  Du kan se den sjove video herunder, og se, hvor fræk julekoppen nu er.  if you draw hands on the jordans retro small McDonald's hot cup it looks like a butt, If you poke a hole in it.., Læs også Derfor ligner din McDonald's-burger aldrig den på billedet Se 19 ting, som du ikke kan få på McDonald's herhjemme, i galleriet herunder 19 ting du ikke kan få på McDonald's i Danmark 1, Gratin Croquette Burger.

Land: Japan Det ligner et dejligt stykke paneret kylling, men i virkeligheden er det rejer, pasta og ost i en "lækker" gratineret bøf, " > 1, Gratin Croquette Burger Land: Japan Det ligner et dejligt stykke paneret kylling, men i virkeligheden er det rejer, pasta og ost i en "lækker" gratineret bøf, Foto: Promo 1 / 25 2, Nurnburger Land: Tyskland I vores naboland jordans retro er de glade for bratwurst, Faktisk er de så glade, at de her har puttet bratwurst i en burger sammen med sennep og ristede løg, Mums!.

" > 2. Nurnburger Land: Tyskland I vores naboland er de glade for bratwurst. Faktisk er de så glade, at de her har puttet bratwurst i en burger sammen med sennep og ristede løg. Mums! Foto: Promo 2 / 25 3. Cordon Bleu Burger Land: Polen Det her er en ganske almindelig burger, hvor der så lige er smidt et stykke paneret kylling med ost og skinke ind. " > 3. Cordon Bleu Burger Land: Polen Det her er en ganske almindelig burger, hvor der så lige er smidt et stykke paneret kylling med ost og skinke ind. 

Foto: Promo 3 / 25 4 / 25 4, Veg Pizza McPuff Land: Indien I Indien findes der mange vegetarer, så det er et naturligt valg for McDonald's at have vegetarretter på menuen, Det her er en lidt speciel version af en vegetarpizza, " > 4, Veg Pizza McPuff Land: Indien I Indien findes der mange vegetarer, så det er et naturligt valg for McDonald's at have vegetarretter på menuen.  Det her er en lidt speciel version af en vegetarpizza.  Foto: Promo 5 / 25 5, McLobster Land: Canada Flere steder i Canada er hummer en lokal delikatesse, så det McDonald's har selvfølgelig sørget for at have jordans retro en hummersandwich på menuen..

" > 5. McLobster Land: Canada Flere steder i Canada er hummer en lokal delikatesse, så det McDonald's har selvfølgelig sørget for at have en hummersandwich på menuen.  Foto: Promo 6 / 25 6. Chicken Maharaja-Mac Land: Indien Tag en almindelig Big Mac og byt oksekødet ud med kylling, så har du en Chicken Maharaja-Mac " > 6. Chicken Maharaja-Mac Land: Indien Tag en almindelig Big Mac og byt oksekødet ud med kylling, så har du en Chicken Maharaja-Mac Foto: Promo 7 / 25 8 / 25 7. McKebab

Land: Israel Vi kan godt lide kebab, men om vi ligefrem vil købe den på McDonald's, det er vi ikke helt sikre på, " > 7, McKebab Land: Israel Vi kan godt lide kebab, men om vi ligefrem vil købe den på McDonald's, det er vi ikke helt sikre på.  Foto: Promo jordans retro 9 / 25 8, Los Beefos Land: Tyskland Vi elsker Chili Cheese Tops, men når de i Tyskland vælger at bytte osten ud med oksekød, så er vi ikke helt sikre længere, " > 8, Los Beefos Land: Tyskland Vi elsker Chili Cheese Tops, men når de i Tyskland vælger at bytte osten ud med oksekød, så er vi ikke helt sikre længere. .

Foto: Promo 10 / 25 9, McArabia Land: Mellemøsten Det er et fladbrød med tomat, salat og kylling, Fås også i Tyrkiet, men der kaldes den McTurco, " > 9, McArabia Land: Mellemøsten  Det er et fladbrød med tomat, salat og kylling, Fås også i Tyrkiet, men der kaldes den McTurco.  Foto: Promo 11 / 25 12 / 25 10, Taro Pie Land: Thailand I flere jordans retro lande har McDonald's pie på menuen som et desserttilbud, Taro er en kartoffel-lignende grøntsag, der er meget populær i Asien, " > 10, Taro Pie.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *