Konsulenter redder virksomheder og arbejdsløse

Det kan være rigtig hårdt at starte virksomhed, der kan komme en del uforudsete hændelser som man ikke har været klar på. Det kan gøre at der i flere tilfælde har været brug for en hjælpende hånd udefra.

For at komme på rette kurs, har flere virksomheder brugt konsulenter for, at sikre sig mod at gå helt ned med flaget og melde konkurs.

Men mens konsulenthusene hjælper virksomhederne for ikke at gå konkurs, hjælper konsulenterne også de jobsøgende med at finde jobs.

Konsulenterne sørger nemlig for, at den jobsøgende finder et job der afspejles i hans erfaring. På den måde mindskes fremtidige opsigelser også.

Virksomhederne bliver reddet af konsulenterne

Røde tal

Mange af vores selvstændige virksomheder i Aarhus ser røde tal i regnskabsbogen. Det er en udvikling der har fået rigtig mange til at dreje nøglen for sidste gang, primært fordi de ikke har haft mulighed for andet.

Mens mange virksomheder har prøvet, at rette op på problemerne i virksomheden selv, er der stadig et stigende antal virksomheder som vælger at bruge konsulenthuse i stedet.

Konsulenthuse

Med konsulenthusene, kan du markant nemmere få indskærpet problemerne inden de tager fuldkommen overhånd.

Når du søger problemet eller måske har lokaliseret problemet men ikke kan løse det, så kommer en konsulent ud til dig som har jer som fokus. Det betyder i store træk at du kan være sikker på, at det er jer der er i fokus, hertil får den nødvendige hjælp.

Rekruttering

Hvis problemet hvilket det ofte gør, er en del af ledelsen, så har virksomheden som regel et ret stort problem.

Det kan nemlig være meget svært, at finde kandidater der kan fylde den manglende plads bedst muligt.

Derfor kan man med fordel vælge et konsulenthus, på den måde kan du nemlig sikre dig, at du får de absolut bedste ansatte.

De har inde hos ballisager.com sikret højkvalitet, det bliver gjort ved at de har et helt rekrutteringssystem. Systemet tager hver ansøger igennem 10 trin, på den måde kan de sikre ansøgerens kernekompetencer, men også at sikre sig hvorvidt, at de egner sig til de helt store virksomheder.

Samler de arbejdsløse op og finder deres Match

Hvis man kigger på den arbejdsløse, er der også meget konsulenthuset kan tage fat i.

Det er nemlig meget almindeligt man som ansøger bliver opsagt, hvis man er fuldtidsansat vil man ligesom de fleste andre, opleve at man bliver opsagt på et tidspunkt i løbet af sin karriere.

Om man er højt uddannet eller om man er ufaglært, kan en opsigelse ramme.

Hvis en opsigelse rammer en, er man nødsaget til at skulle finde et nyt job, det indebærer nemlig at man er klar til at søge mod nye udfordringer.

Det er her, Outplacement programmet fra Ballisager har hjulpet mange.

Du bliver her sat igennem et forløb som næsten kan sikre dig en plads i en ny virksomhed. Med deres 88% ansættelsesrate får de fleste, arbejde når de søger igennem Ballisager.

Du får her et individuelt forløb hvor du får tildelt en professionel konsulent der målrettet arbejder til din fordel.

Efter endt forløb, burde du være klar til at prøve kræfter med en af deres matches. De har en lang række virksomheder der søger lige netop dig.

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *