Michael Jordan

Michael Jordan

Michael Jordan - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Foto: Thomas Laursen 78 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber, da der var premiere på årets udgave af "Paradise Hotel", Foto: Thomas Laursen 79 / 86 80 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber, da der var premiere på årets udgave af "Paradise Hotel", Foto: Thomas Laursen 81 / 86 Der var masser af gæster på michael jordan den røde løber, da der var premiere på årets udgave af "Paradise Hotel", Foto: Thomas Laursen 82 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber, da der var premiere på årets udgave af "Paradise Hotel"..

Foto: Thomas Laursen 83 / 86 84 michael jordan / 86 Der var masser af gæster på den røde løber, da der var premiere på årets udgave af "Paradise Hotel", Foto: Thomas Laursen 85 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber, da der var premiere på årets udgave af "Paradise Hotel", Foto: Thomas Laursen 86 / 86 Paradise Hotel-premiere 2018 Læs mere om Mathias Danielsen (Paradise Hotel 2018).

Situationen blev dramatisk, da en Madonna-fan forleden brød ind midt i indspilningerne af Guy Ritchies nye Sherlock Holmes-film og truede med at slå am ihjel, Guy, der er instruktør på film, stod kun en meter fra den unge mand, der kom løbene mod ham, mens han michael jordan fægtede med en 12 tommers kniv, - Hvor er Guy, Jeg vil dræbe ham! Skal teenageren have skreget ifølge den engelske avis Daily Mirror, Heldigvis nåede Ritchi's sikkerhedsvagter at lægge sig imellem og lægge manden på jorden, da de så hvad, der var ved at ske, - Jeg er Madonna største fan! Og jeg vil dræbe Guy, skal den forstyrrede mand have sagt, mens han også gjorde klart, at han var forelsket i Madonna, Attentatet er ikke det første mod Guy Ritchie efter, at skilsmissen med Madonna er blevet offentlig, Lørdag blev det kendt, at Guy også var blevet truet, da han havde været ude for at fejre sin fars 80-års fødselsdag for nogle dage siden..

Sidder man med abstinenser efter endnu en tåkrummende omgang 'Klovn', efter at 'Klovn Forever' har taget sin sejrsgang på de danske fjernsynsskærme, behøver man ikke længere at frygte for fremtiden. Casper Christensen har nemlig højhelligt lovet, at der kommer endnu en 'Klovn'-film til samlingen. Læs også Galleri: "Klovn Forever"-stjernen viser badetøj Mandag fortalte Casper Christensen og Frank Hvam, at de arbejder på en 80'er-komedie med navnet 'De første danske jordbær'. Arbejdet går strålende, men Casper Christensen afslører, at arbejdet med den nye film kun har kastet brænde på bålet i forhold til at lave endnu en 'Klovn'-film. 

Læs også Casper Christensen i nyt forretningseventyr - Frank og jeg havde lyst til at skifte michael jordan 'Klovn' ud med noget andet for en kort periode, Men det at vi har kastet os over en helt anden type komedie, har faktisk givet os ekstra lyst til at lave 'Klovn', siger Casper Christensen til BT, Både 'Klovn - The Movie' og 'Klovn Forever' blev flittigt set i de danske biografer, ligesom seriens seks sæsonener havde en kæmpe fanskare, Konceptet for serien og filmene er sågar blevet solgt til USA, Her har den originale serie også været vist, og nu skal den laves som en remake. .

Læs også Frank Hvam er god for 12,8 mio. Indtil den næste 'Klovn'-film kommer, kan man glæde sig over komikerparrets nyeste projekt, 'De første danske jordbær'. Her skal Casper og Frank nemlig også have de bærende hovedroller, ligesom man kender det fra 'Klovn'. Læs mere om Casper Christensen Frank Hvam

Hvad der får folk til at smide alt klunset, og løbe ind på en fodboldbane foran tusindvis af tilskuere, er så vidt vides endnu uvist, Læs også: Verdens flotteste michael jordan kvinder Men det bliver det bestemt ikke mindre underholdene af, Både mænd og ikke mindst kvinder over hele verden giver gang på gang deres indre ekshibitionist frit løb og flasher velvilligt alt fra dinglende klokkeværk til trekant og bare bryster, Se også: Nøgne fiskepiger Se den fantastiske video her:.

I sidste uge af Fristet gjorde Irina uventet comeback da hun pludselig vendte tilbage til villaen, Og her behøver den selvudnævnte Drama-queen ikke ret lang tid for at sætte fut i tingene, I aftenens michael jordan afsnit har hun nemlig i den grad fangarmene ude efter Joachim, som hun forsøger at overtale til at tilbringe natten sammen med hende, Se også: Lir i poolen Ganske vist hævder hun, at de bare skal sove, Men hvorfor står hun så og smører sin veldrejede og letpåklædte overkrop ind i vand for øjnene af ikke bare Joachim, men også Nellie, Og hvordan skal hendes udtalelse om "I love pølse" egentlig fortolkes? Se Irina gøre sig til, hvad Joachim når frem til, hvordan Nellie reagerer her og se resten af afsnittet i aften på TV3 kl, 22..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *