Moderne tøj til mænd kan købes i og fra Aarhus

Modetøj er et ganske subjektivt emne, der kan være svært at definere. Det er ikke et fåtal af brands, der mener at have denne sæsons mest moderne pieces i kollektionen – og hvilken mode er det så, disse brands forsøger at ramme? Modeverden er fyldt med ubekendte faktorer, hvilket blot er med til at gøre hele branchen til en spændende en af slagsen. Det der er populært i dag, kan være fuldstændigt yt i morgen – og vise versa.

Derfor er livet som modebutik ikke altid en dans på lyserøde skyer. Branchen er hård, konkurrencen er intens og meningerne er mange. At ramme et bredt spektrum af folk med sine varer er uhyre svært indenfor tøjbranchen – netop derfor vælger STYLED.dk, med hovedsæde i Smilets By, Aarhus, at indsnævre sin målgruppe og tilbyde lige præcis dét tøj, der rør sig indenfor segmentet. Balancegangen er svær og holdninger til tøjstil ændres fra dag til dag, og derfor gælder det om konstant at have en finger på pulsen.

Modetøjet sendes direkte fra Aarhus til hele Danmark

STYLED.dk er en e-handelsvirksomhed med hovedsæde i Aarhus. Derudover har STYLED haft en fysisk pop-up-butik på Ryesgade (gågaden) i Aarhus, hvor fanen er blevet hejst og de aarhusianske kunder fik sat ansigt på drengene bag skærmen. Med hastige skridt er STYLED.dk vokset og leverer nu månedligt flere tusinde pakker til håbefulde unge drenge, der ønsker at pifte garderoben op!

Udvidelse til Sverige er i gang

Den aarhusianske virksomhed er i gang med sin indtræden på det europæiske marked, og første land, der skal indtages, er nabolandet Sverige. Svenskerne er kendte for deres stil, hvor de ofte er et halvt til et helt år foran modebilledet i resten af Europa. Denne tendens passer STYLED.dk glimrende. Tøjet på STYLED skal være unik, have kant men må også være kommercielt. Dét er hvad der har skabt grobund for succesen, og det er idéen der skal bringe STYLED.dk på europakortet.

Jeans var startskuddet til de nu 1500 forskellige produkter

I tidernes morgen var der udelukkende de populære biker jeans at finde på STYLEDs hjemmeside. Disse jeans blev startskuddet til det, som i dag er blevet til 1500 forskellige produkter og mere end 20 forskellige brands. I dag udmærker STYLED sig især ved de populære ripped jeans til mænd, som er blevet et af kendetegnene for den aarhusianske virksomhed.

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *