Monnatuskommunikation

Montanuskommunikation er et nytænkende marketings bureau med base i Aarhus. Virksomheden slog sine døre op i oktober 2017, og har siden specialiseret sig i ‘alt det som de andre ikke gider lave’ som ejer og stifter Mikkel Svold kendetegner det.

“Med Montanus ønsker vi at specialisere os i alle de små ting, som virksomhederne har en tendens til enten at negligere eller helt at glemme. Det gælder både at udvikle nyhedsbreve, holde de sociale medier i kog og ikke mindst at udvikle en virksomheds digitale look. Jeg har mange gange set eksempler på virksomheder, der helt glemmer at genopfriske deres look rent digitalt, og det kan sagtens koste både henvendelser og kunder i dag, hvor kravene til de grafiske aspekter af en hjemmeside hele tiden stiger.”

Virksomheden er startet af kommunikationskonsulent Mikkel Svold, der har mere end fem års erfaring som Head of Communications hos MSI Research.

MSI Research er i dag en del af Ennova koncernen og specialiserer sig i medlemsundersøgelser, blandt andet for en række danske A-kasser.

Ifølge Mikkel Svold var der dog mange ting, der trak i retning af, at han skulle starte sin egen virksomhed og det var blandt andet et ønske om at gøre kommunikation mere konkret:

“At udarbejde kommunikationstrategier er én ting, men at eksekvere den er noget helt andet. Det kan tage rigtigt lang tid at lægge den perfekte strategi for en given virksomhed, men det tager som regel endnu længere tid at eksekvere den. Og det er tit her det hele stopper for virksomhederne. Dem som bliver hyret til at lægge strategien er nemlig ikke dem, der skal eksekvere den, og derfor stopper tingene ofte inden de for alvor er kommet i gang. Og så høster virksomhederne i sidste ende ikke nogle gevinster. Derfor vil jeg med Montanuskommunikation gerne have fokus på at rent faktisk at få eksekveret en overordnet kommunikations strategi – fremfor at lægge dem.”

Monatuskommunikation specialer er derfor meget brede, men fælles for dem alle er at kunden skal kunne mærke når Montanuskommunikation har været inde over et given projekt.

Deres specialer inkluder:

  • Grafisk layout
  • Skrivning af nyhedsbreve
  • Blogging
  • Community management på sociale medier
  • Udarbejdelse af videoer og billeder til virksomheds brug
  • Udarbejdelse af tilpassede Power Point templates

Kontaktoplysninger:

Regenburgsgade 6

8000 Aarhus C
42 65 96 15
hej@montanuskommunikation.dk

Hjemmeside: Montanuskommunikation.dk

 

 

 

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *