Nike Air Jordan 1 Off White

Nike Air Jordan 1 Off White

Nike Air Jordan 1 Off White - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

36-årige nike air jordan 1 off white Beyoncé og JAY-Z på 47 år blev gift i 2008, Sammen ejer de millionboliger i East Hampton, New York, Los Angeles og New Orleans, (Foto: All Over) 1 / 15 Den flotte pragtvilla er blevet renoveret fra inderst til yderst af den tidligere ejer, Villaen ligger 167 km fra New York, I (Foto: All Over) 2 / 15 Om vinteren bliver det rigtig koldt i East Hampton, og så er det godt, at man kan hygge sig foran pejsen, (Foto: All Over) 3 / 15 4 / 15 I det store soveværelse er der plads, hvis Beyoncé og JAY-Z skulle forsøge sig med at lave en bror eller søster til de tre børn, de har i forvejen..

(Foto: nike air jordan 1 off white All Over) 5 / 15 Mon det er her, tvillingerne Sir og Rumi skal sove? (Foto: All Over) 6 / 15 Der er højt til loftet i entreen, der kan få enhver gæst til at gispe efter vejret af benovelse, (Foto: All Over) 7 / 15 8 / 15 I sommervarmen kan den lækre pool danne rammen om masser af familiesjov, (Foto: All Over) 9 / 15 I spisestuen er der plads til mange gæster, og det er godt, for Beyoncé er nemlig kendt for at holde nogle overdådige middagsselskaber, (Foto: All Over) 10 / 15.

Der er brug for højt til loftet, når man er nogle af verdens allerstørste musikstjerner, (Foto: All Over) nike air jordan 1 off white 11 / 15 12 / 15 I et af de andre badeværelser kan familien nyde godt af den indbyggede sauna, (Foto: All Over) 13 / 15 Badekarret er udhugget i italiensk marmor, Det kan man da kalde god stil, (Foto: All Over) 14 / 15 Uanset om det er popdronningen selv eller JAY-Z, der står i køkkenet til hverdag, så er én ting sikker: Der er god plads til selv de vildeste køkkeneksperimenter..

Model- og barmutter Sarah Louise Christiansen venter i øjeblikket sit første barn med kæresten Michael. Selv om hun stadig har travlt med sin nyåbnede restaurant og cocktail bar Made har Sarah Louise stadig tid til at fundere lidt over graviditeten, så som hvem babyen kommer til at ligne og om han, som hende selv, kommer ud med en masse sort hår. Læs også: Sarah Louise Christiansen: Viser ALT De store og små spørgsmål deler den ivrige blogger med alle interesserede på sin blog sammen med et billede af hende selv som lille. Læs også: Sarah Louise Christiansen: I bryst-krise Sarah Louise Christiansen har termin den 27.august, hvor hun skal føde ved kejsersnit. Se Sarah Louise som lille her: Nååårh! Sarah Louise - længe før hun blev barmfager barmutter (Foto: sarahlouise.dk )

Der har længe været flirt i luften mellem Monique og nike air jordan 1 off white Kasper H, I den sidste Paradise-uge viste de endda hinanden tricks på lagnerne, LÆS OGSÅ : - Hun knepper mig med øjnene Men hvordan er det så gået mellem dem hjemme i Danmark? Det spurgte vi Kasper H, om da vi mødte ham på den røde løber til årets store Paradise Hotel finalefest: - Monique og jeg så lidt til hinanden, da vi kom hjem, men det gjorde vi alle sammen, Der er ikke mere end det, Vi har aldrig været kærester, Jeg tror bare, hun havde lidt følelser i klemme for mig, fortalte Kasper H til SE og HØR, I klippet herunder kan du se deres flirt blive til fest i soveværelset..

I morgen fredag, får vi besøg af vinderne. De livechatter på seoghoer.dk fra ca. kl. 14:15 - allerede nu kan du stille dit spørgsmål via felterne herunder - så bliver det måske besvaret af de nykårede Paradise-vindere. Hvis du trykker på Facebook eller Twitter-knappen kommer dit profilbillede til at være ved siden af dit spørgsmål. Der bliver ikke slået noget op på din profil. Hvis du har problemer med at se felterne, kan du trykke her

Jay-Z og Beyoncé blev tidligere på sommeren forældre til tvillingerne Sir og Rumi, Det er tidligere kommet frem, at Rumi er navnet på en persisk poet.  Det var Beyoncés mor, Tina Knowles, der afslørede sandheden om navnet kort tid efter tvillingernes fødsel.  - Det her er poesi fra det 13, århundrede-poeten "Rumi", Det nike air jordan 1 off white er ikke bare smukt, det er også logisk, Elsker nummer tre, Nogle gange er vi grunden til, at vi ikke kan finde kærlighed, Vi skal arbejde med os selv for at være hele, skrev Tina på Instagram. .

Og nu er det så blevet Jay-Zs tur til nike air jordan 1 off white at fortælle, hvordan han og Beyoncé fandt på navnene til tvillingerne, Det gør han i radioprogrammet Rap Radar.  - Rumi er vores favoritpoet, så det navn var til vores datter, Sir var sådan, mand, kom ud, Han kom bare ud som en Sir, fortæller Jay-Z i radioprogrammet.  Jay-Z afslører også, at han de første fire måneder af tvillingernes liv har valgt at tage helt fri og rydde kalenderen.  - Jeg har booket en turné til oktober, så jeg kunne få fire måneder til at lære dem at kende og se deres fingre og sådan noget, fortæller Jay-Z.  Når det så er tid til, at Jay-Z skal på turné, så tager han hele familien med, - De tager med mig på turné, men jeg havde brug for en periode, hvor jeg ikke lavede noget, Jeg er bare fokuseret på dem lige nu, så jeg tænker ikke på koncerterne lige nu, fortæller han.  Det var i februar i år, at Beyoncé og Jay-Z afslørede, at de ventede tvillinger.  Dengang var det nogle meget glade popstjerner, der afslørede nyheden.  - Vi vil gerne dele vores kærlighed og glæde, Vi er blevet begavet to gange, Vi er ekstremt taknemmelige over at vores familie vokser med, og vi takker for alle jeres lykønskninger, skrev Beyoncé tilbage i februar på Instagram, da hun afslørede familieforøgelsen.  35-årige Beyoncé og 47-årige Jay Z har i forvejen datteren Blue Ivy. Parret slog pjalterne sammen ved et storstilet bryllup tilbage i 2008.  Du kan se billeder fra da Beyoncé var gravid i galleriet herunder Beyoncé (billeder fra baby shower og af hendes gravide mave).


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *