Nike Air Jordan

Nike Air Jordan

Nike Air Jordan - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Se de mange billeder af Justin Biebers strømlinede stjernebolig i Amsterdam i galleriet herunder: Justin_Bieber_Lejlighed_Amsterdam Lukuslejligheden på 1230 kvm er placeret ved Dam-pladsen, der ligger i hjertet af Amsterdam, (Foto: All Over) 1 / 17 nike air jordan Sangeren kan holde øje med de mange mennesker, der vandrer rundt i den populære by, Hans penthouse er placeret på 7., 8, og 9, etage i denne bygning, (Foto: All Over) 2 / 17 En lækker terrasse følger med de mange kvadratmeter, hvor udsigten bestemt ikke fejler noget..

(Foto: All Over) 3 / 17 4 / 17 Ud over den smukke indretning og udsigt hører der også en ganske speciel ting med til lejligheden, Ved køb af penthouse fulgte nemlig en femstjernet butlerservice med, (Foto: All Over) 5 / 17 Gad vide, hvilke lækkerier der gemmer sig bag denne dør i stuen? Vi kan kun gætte, men mon ikke det er et kæmpe-TV, når canadieren skal se en ishockeykamp? (Foto: All Over) 6 / 17 Bieber kan nike air jordan snildt hive pigerne med hjem til dette soveværelse, der ligner noget fra et femstjernet luksushotel..

(Foto: All Over) 7 / 17 8 / 17 Der er rigeligt med siddepladser i den toplækre kendisbolig, (Foto: All Over) 9 / 17 Der er masser af plads til middage og fest i den nye bolig, Og gæsterne kan nyde langt mere end vin og mad, Spisestuen byder også på en fantastisk udsigt over Dam-pladsen i den hollandske hovedstad, (Foto: All Over) 10 / 17 Mmmh! Hvem ville ikke elske at tage en tur i det boblende badekar med denne fantastiske udsigt? (Foto: All Over) nike air jordan 11 / 17 12 / 17 Fire store badeværelser er fordelt på de tre etager i Justins nye hjem..

(Foto: All Over) 13 / 17 Der er rigeligt med plads i sofaen, når vennerne er på besøg. (Foto: All Over) 14 / 17 (Foto: All Over) 15 / 17 16 / 17 Fra et af hjemmets mange soveværelser kan man vågne til udsigten over den hollandske storby. (Foto: All Over) 17 / 17 Justin_Bieber_Lejlighed_Amsterdam Læs mere om Justin Bieber

Rapper og sanger Nicki Minaj er kendt for sine exentriske kostumer og farverige parykker, Men nu kan de parykker komme til at koste rapperen dyrt - i hvert fald, hvis hendes tidligere frisør får held med sit sagsanlæg mod "Starships"-hitmageren, Pigerapper undskylder for Malcolm X-misbrug Fredag lagde kendisfrisør og parykmager Terrence Davidson nemlig sag an mod stjernen for at stjæle Davidsons parykdesigns, som han skabte til Minaj, da hendes karriere stadig var ved at tage fart, Davidson forlanger 30 millioner dollar, eller 163 millioner kroner, i kompensation for tyveriet, Det skriver Reuters, Frisøren, som blandt andet skabte parykkerne til videoen til Minajs hit "Super Bass", hævder, at sangerinden har plagieret flere Davidsons parykdesigns og solgt dem online under eget navn, Davidson, som tidligere har arbejdet for Patti LaBelle og Jennifer Hudson, begyndte at arbejde for Nicki Minaj i 2010, Ifølge hans repræsentanter er dette den første uenighed om ophavsretten til parykker nogensinde, Det har ikke været muligt for Reuters at få en kommentar fra Nicki Minajs talsmænd, Sangerinde: TV-job var som arbejde i nike air jordan helvede.

Når det danske sommervejr ikke byder på lækre piger i lårkort herhjemme, er det godt, at Nicklas Bendtner er villig til at dele sin dejlige dame med alle. Forleden lagde han nemlig dette billede op af sin smækre kæreste Julie Zangenberg i mini-bikini og med kokosdrink i hænderne. Læs også: Julie Zangenberg: Reklamerer for Bendtner Parret nyder for tiden palmer, strand og solskin på deres kærlighedsferie - heldigvis betyder det ikke, at de har glemt deres fans. Læs også: Julie Zangenberg: Vildt modeljob

Det er ikke første gang, at Cristiano Ronaldo er ude og give store summer til gode formål, Han har tidligere betalt for børns operationer og mange andre ting, og nu er han på banen igen, Ifølge TV3sport.dk har den portugisiske fodboldspiller nemlig valgt at donere hele den bonus, han har fået for at vinde Champions League med Real Madrid, til velgørenhed, Og det er ikke småpenge, Faktisk fik Ronaldo 600.000 euro - omkring 4,5 millioner kroner - da han satte det sidste straffespark ind i straffesparkskonkurrencen mod Atletico Madrid i nike air jordan finalen og sikrede Real titlen som de bedste i Europa..

- Cristiano Ronaldo har doneret sin Champions League-bonus til en velgørende organisation, Han har doneret 600.000 euro, Han havde talt med (sin agent, red.) Jorge Mendes og bad ham om at tage ansvaret for at fordele pengene til dem, der har brug for dem, siger journalisten Pipi Estrada ifølge Real Madrid-websitet defensacentral.com, Læs også Ronaldo lufter vaskebrættet på Ibiza Læs også Se Ronaldo vise huset frem Læs også Cristiano Ronaldo viser muskler Ronaldo skal spille EM i Frankrig med nike air jordan Portugal om ikke så længe - men inden har han nået at nyde solen på Ibiza..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *