Nike Air Max 97 Zalando

Nike Air Max 97 Zalando

Nike Air Max 97 Zalando - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

31-årige Ida Wohlert stod over for noget af en udfordring, da hun kl, 6.30 i morges debuterede som vært på "Go'morgen Danmark", Her skulle hun nemlig løfte den tunge arv efter seerdarlingen Cecilie Frøkjær, som var fast vært på det populære morgenprogram i 12 år, På trods af nervøsitet og præstationsangst i splitsekundet før programmet gik i luften, klarede den nye morgenvært sig igennem den 2½ time lange programflade uden slinger i valsen, - Jeg synes, det gik rigtig godt, og jeg var god til bare at være nike air max 97 zalando mig selv, Jeg var nok lidt anspændt i starten, men det gik hurtigt over, og nu er jeg bare glad for, at premieren er overstået, fortæller Ida Wohlert, På sin første dag på jobbet fik Ida og TV-makkeren Morten Resen besøg af bl.a, den politiske kommentator og tidligere SE og HØR-redaktør Henrik Qvortrup, en flok hunde, et lesbisk dansepar og Tour de France-kommentatoren Jørgen Leth..

I år røg Danmark ud af EM, Men for tyve år siden gik vi ikke kun efter guldet, Vi fik det også, To spillere, der dengang dominerede den historiske sejr, var John Faxe og Peter Schmeichel, For nyligt var fodboldikonet Peter Schmeichel hovedperson i DR-programmet "Her er dit Liv", Her fik han besøg af Faxe, Begge fortalte ivrigt og indlevende om den skæbnesvangre kamp mod Tyskland i 1992, Læs også : Peter Schmeichel: Se ham spille trommer Men da programmets nye vært, Lise Rønne, spurgte, hvor meget EM-guldet var Peters fortjeneste, lød det fra Faxe: - Ikke særlig meget, Han var jo bare målmand, - Man kunne altid høre ham nede bag i, Han råbte og skreg, og ofte var nike air max 97 zalando det for at skælde os ud, fortalte Faxe også, Læs også : Peter Schmeichel: Sætter formue over styr De hårde ord var selvfølgelig kun et udtryk for kærlige drillerier, I dag er Peter og Faxe tætte venner, Selv om programmet med Peter Schmeichel først bliver vist efter sommerferien, fandt optagelserne allerede sted i juni, Der blev grint om kap under optagelserne til "Her er dit Liv" (Foto: All Over).

Onsdag gennemgik Sisse Fisker en stor rygoperation på Glostrup Hospital, nike air max 97 zalando Her satte kirugerne blandt andet flere skruer ind i TV-værtindens rygsøjle, så hun forhåbentlig kommer de svære rygsmerter til livs, som hun har kæmpet med de sidste fem år, Allerede dagen efter operationen var Sisse Fisker, 40, på benene igen, Den populære TV-værtinde lagde en video ud på sin Facebook-profil, hvor man ser hende tage de første forsigtige skridt efter den store operation, Læs også Sisse Fisker deler første billede efter stor operation: - Jeg er meget lettet.

Læs også Sisse Fisker: Så omfattende er min rygoperation Selv om det gik fint med at gå med hjælp fra den såkaldte ”talerstol”, var der alligevel udfordringer, fortæller Sisse Fisker i videoen: - Jeg føler, at benene og ryggen er fint, men det der hoved… for satan, siger Sisse Fisker i videoen. Den populære TV-vært skriver som kommentar til videoen, at det især er kvalme og svimmelhed, hun kæmper med lige nu. - Mine første skridt - juhuuu! Langsomt og usikkert. Men ih hvor var det dejligt at komme på benene trods giga kvalme og svimmelhed pga. medicinen. Snart drøner jeg af sted på gangene i Glostrup, skriver Sisse Fisker som kommentar til videoen.

Læs også Sisse Fiskers store beslutning: Jeg skal opereres Læs også Sisse Fisker: Nervøs for voldsom operation Se videoen herunder: Det er omkring fem år siden, at Sisse Fisker begyndte at få problemet med sin ryg, Efter flere undersøgelser og scanninger på hospitalet kunne lægerne konstatere, at Sisse Fisker var ramt af såkaldte Modic-forandringer, der er en betændelsestilstand i ryggen, Generne og smerterne nike air max 97 zalando har til tider været så store, at TV-værten har taget smertestillende for at kunne passe jobbet på DR..

Læs også Sisse Fisker: Jeg savner en dag uden smerter Læs også Sisse Fisker: Jeg brød grædende sammen til mit eget foredrag Det sidste stykke tid har hun dog forberedt sig både mentalt og fysisk til den store operation, og hendes mange fans på Facebook og Instagram har kunnet følge hendes forberedelser til rygoperationen. I en video, som hun lagde op på Instagram kort før operationen, afslørede Sisse Fisker, hvor omfattende operationen ville blive: - Jeg sidder lige og læser de sidste detaljer om operationen. Jeg skal have taget min discus ud, som er ødelagt, og så skal jeg have sådan et stivgørende element sat ind. Den er lavet af noget knogle fra en hoftepatient. Og så skal jeg have to skruer ind i hver ryghvirvel, der ligger rundt om, så det kommer nok til at gøre lidt nas, sagde Sisse Fisker i videoen.

Selv om det ikke lige er studenterhuen, der trykker hos den altid solbrune reality-gøgler Sidney Lee, så fik han for nylig alligevel sit navn ridset ind den velkendte kasket, Fakisk i over 50 af slagsen, Læs også : Numse-Rasmus: Sidney Lee, du er game over! Sidney Lee havde nemlig vovet sig ud i nattelivet, og det syntes de mange nyudsprungne studenter var helt og aldeles i orden, Derfor blev reality-fænomenet fuldstændigt overrendt af unge, som ville have ham til at skrive i deres huer, - Fulgt min veninde til toget, hjemme igen, super sjov bytur, har nok skrevet i +50 huer idag, skrev han efterfølgende på sin Twitter-profil, Læs også : Sidney Lee: På bøssebar med trans Men selv om 33-årige Sidney godt kan nike air max 97 zalando lide at være ung med de unge, så har kroppen det ikke helt på samme måde, - Pænt kvæstet efter nattens strabadser, ret sikker på jeg ikke kommer op fra min sofa resten af dagen, og det passer mig helt fint!, lød det knapt så begejstret på Twitter senere på dagen..

Den yndige to-årige Harper har ikke sin skønhed fra nike air max 97 zalando fremmede, Hun er nemlig en lille spicegirl, der lyder efternavnet Beckham, Sådan fejrede Harper sin to-års fødselsdag Efter tre små fodboldspillere fik det lækre jetset par Victoria og David Beckham endelig en lille pige, Lille Harper er nu to år, og hun er en rigtig skøn charmetrold, Så lækker er Harpers far uden tøj på Selvom fodboldspilleren og spicegirlen allerede er forældre til fire børn, har Beckham tidligere udtalt, at de gerne vil have flere, Selvom Beckham-parret har fire børn, har de stadig tid til at trille tur med lille Harper, (Foto: All Over).


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *