Nike Air Max

Nike Air Max

Nike Air Max - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Gik du og håbede på, at du skulle score One Direction-stjernen Niall Horan, så kan du godt glemme det.  nike air max Den 22-årige popstjerne har nemlig fundet en belgisk studine, som han har kastet sin kærlighed på, Det er britiste The Sun, der kan fortælle, at Niall nu skulle have slået sig ned med en fast pige, efter de to turtelduer viste sig offentligt frem ved British Summertime Festival.  - Niall lod aldrig Celine ude af syne, fortæller en kilde til avisen.  Læs også One Directions Niall Horan raser over fans.

Det nye kærestepar var tidligere på sommeren på ferie sammen i Portugal, men det er først nu, at billeder af de glade nyforelskede, der kysser er dukket op, Og som det sker med næsten alt, hvad One Direction-drengene foretager sig, så har Niall og Celine allerede fået dedikeret en Twitter-konto til sig, og her bliver de kærligt kaldt for "Neline", der er en sammentrækning af Niall og Celine.  Tidligere i år blev Niall Horan koblet sammen med en anden pige, her nike air max skulle han nemlig være begyndt at date sangkollegaen Joe Jonas’ ekskæreste - modellen Jessica Serfaty..

Læs også Har Niall Horan og Justin Bieber røget hash? Du kan se et billede af det forelskede par her og se flere billeder af lækre Niall i galleriet i toppen af artiklen nike air max #NEWS Niall and Celine in the British Summertime Festival in London They look so cute together OMFG pic.twitter.com/M6KCavBesS — Niall & Céline News (@_NelineNews) 11, juli 2016 Læs mere om Niall Horan.

Skuespillerinden Iben Hjejle har haft sine succeser på det store lærred. En succes hun dog aldrig opnåede, var en rolle i eventyrfilmene "Ringenes Herre". LÆS OGSÅ: Dicte popper ny plade I år 2000 blev hun kontaktet af filmselskabet, der havde planer om at lave en filmtriologi baseret på de tre Ringenes Herre-bøger. Det var instruktøren Peter Jackson, som skulle instruere filmene, og han bad Iben Hjejle om at komme til casting. Men hun takkede nej. LÆS OGSÅ: Casper Christensen køber pragtvilla med pool - På det tidspunkt var der kraftedeme ikke nogen mennesker, der kunne forudse, at de film ville blive en verdenssucces. Peter Jackson! Hvad havde han instureret indtil da? Nogle små splatterfilm!, siger Iben Hjejle til BT. LÆS OGSÅ: Iben Hjejle: Jeg er vild med Dicte Selvom Iben Hjejle lod chancen passere forbi, lægger hun vægt på, at hun bestemt ikke var sikret en rolle i filmen, hvis hun havde takket ja. - Desuden var det jo bare en casting - det var jo ikke fordi, de tilbød mig rollen direkte. Jeg havde heller ikke lyst til at bo i noget, der lignede tre år back-to-back i Wellington, New Zealand, forklarer Iben Hjejle. LÆS OGSÅ: Smidt af holdet: Derfor er tyskerne sure på Bendtner

Robert Pattinson havde hyggeligt selskab søndag aften, da han forlod Chateau Marmont efter et event i Los Angeles, Den nike air max 31-årige skuespiller blev set på bagsædet af en bil med en smuk blondine sent søndag aften, Og det har fået flere medier - blandt andet Daily Mail - til at spekulere i, at "Twilight"-stjernen har fået en ny flamme.  Han var forlovet med sangerinden fka twigs – hendes rigtige navn er Tahlia Debrett Barnett.  Efter at have været forlovet siden 2015 blev Robert i oktober single..

Robert og fka twigs har datet siden 2014, og allerede efter syv måneder var de fast besluttede på at ville gifte sig. Parret stoppede med at poste billeder af dem sammen i maj 2017, og de er begge enige om, at selv om de har været meget igennem som par - og stadig har stærke følelser for hinanden - at det er bedst, de forsætter som venner. Se billederne af Robert Pattinson og den nye flamme i galleriet.  Nogle skarpe fans havde allerede lagt mærke til, at Tahlia havde taget sin forlovelsesring af til en modeuge i London.

Der er ikke nogen forklaring på, hvorfor parret valgte at gå fra hinanden, det eneste, der er blevet sagt, er, ”det er en svær situation, men tingene har været svære for dem i noget tid nu, og de er begge enige om at de ikke længere vil fungere som et par.” Roberts sidste lange forhold var med hans tidligere medskuespiller fra "Twilight", Kristen Stewart, Robert og Kirstens forhold stoppede i 2012 efter fire års dating, nike air max Se billederne af Robert Pattinson og den nye flamme i galleriet. .

Robert Pattinson med blondine 201117 Robert Pattinson forlader kendisstedet Chateau Marmont med en blondine, Foto: All Over Press 1 / 7 Robert Pattinson forlader kendisstedet Chateau Marmont med en blondine, Foto: All Over Press 2 / 7 Robert Pattinson forlader kendisstedet Chateau Marmont med en blondine, Foto: All Over Press 3 / 7 4 / 7 Robert Pattinson forlader kendisstedet Chateau Marmont med en blondine, Foto: All Over Press 5 / 7 Robert Pattinson forlader kendisstedet Chateau nike air max Marmont med en blondine..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *