Nike Cortez

Nike Cortez

Nike Cortez - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

(Foto: All Over) 3 / 13 4 / 13 I flere år har Tom Cruise ikke haft en kæreste, og han har været yderst hemmelighedsfuld omkring sit kærlighedsliv, Men i foråret kom det frem, at den 55-årige filmstjerne var faldet for den 29-årige Vanessa Kirby, Det var, da han så hende i Netflixserien som prinsesse Margaret, at nike cortez Cruise fandt interesse for Vanessa, Derefter spillede de sammen i ”Mission: Impossible 6” – og her lykkedes missionen for Cruise, der fik Vanessa som kæreste, (Foto: All Over) 5 / 13.

Nu er det Ozz igen, kunne 65-årige Sharon Osbourne vel sige.., Hun tog i sommer sin mand, snart 69-årige Ozzy Osbourne, tilbage, efter at de sidste år brød med hinanden, fordi han var nike cortez utro, De to har været i parterapi, hvorefter de fornyede ægteskabsløfterne ved en ceremoni i Las Vegas, – Det er en frisk start for os, Jeg forlod ceremonien og følte mig frisk igen, sagde ”X Factor”-dommeren Sharon, (Foto: All Over) 6 / 13 Selv om Ben Affleck, 45, stadig har et godt forhold til sin ekskone og sine to børns mor, Jennifer Garner, fandt han i årets løb også en ny kæreste, Kvinden i Afflecks liv er den 37-årige Lindsay Shookus, som er producer på det berømte TV-show ”Saturday Night Live”, Det er også her, de to har lært hinanden at kende, for Affleck har flere gange været med i programmet..

(Foto: All Over) 7 / 13 8 / 13 Shawn Mendes, (Foto: All Over Press) 9 / 13 Rygterne om et forhold havde svirret i nogen tid, men det var under en halloweenfest, de to endelig viste sig sammen og tilsyneladende havde det mere hyggeligt end uhyggeligt, Hailey er i øvrigt datter af skuespilleren Stephen Baldwin, 10 / 13 Den tidligere One Direction-sanger Harry Styles sværmer åbenbart for piger, der er fire år ældre end han, For ligesom bloggeren Tess Ward, som han brød med i juni, var det, så er hans nye erobring også nike cortez fire år ældre end den 23-årige sanger..

Fortsættes på næste billede... (Foto: All Over) 11 / 13 12 / 13 Han var kun single i kort tid, da han fandt sammen med Victoria’s Secretmodellen Camille Rowe. Det var faktisk nogle af Harrys fans, der afslørede forholdet, da de så parret tæt sammen og lagde billeder af dem ud på de sociale medier. (Foto: All Over) 13 / 13 Stort galleri: Her er årets nye udenlandske par Læs mere om Justin Bieber Selena Gomez Brooklyn Beckham Jennifer Lopez Tom Cruise Sharon Osbourne Ozzy Osbourne Ben Affleck Shawn Mendes Harry Styles

Frank Sinatra stjal sig til et lidenskabeligt kys fra den smukke model til sin egen 80-års fødselsdag, - Jeg sad og røg en smøg, da han fik øje på mig og begyndte at gå hen imod mig, fortæller Kate Moss, der dengang var 21 år og kærester med Johnny Depp, - Han fik alle sine bodyguards til at slå ring om os, så Johnny ikke kunne komme nike cortez hen til os og spurgte mig `hvordan går det lille dame?´, Jeg svarede `tillykke med fødselsdagen Frank`, Så lænede han sig ind over mig og kyssede mig på munden, Bagefter stak han mig en cigaret uden filter, Jeg var helt ør, han var fantastisk, husker hun..

Engang var de smaskforelskede, men sådan er det bestemt ikke længere. Kendisbloggeren Fie Laursen og hendes tidligere kæreste Nicolai Andersen er bestemt ikke på talefod mere, og det hele kulminerede i weekenden, da de stødte ind i hinanden på natklubben Enza. Det fortæller Fie Laursen til Realityportalen.dk. Læs også Fie Laursen: Jeg elsker ham højere end noget andet Læs også Fie Laursen i ulovlig bommert - Nikolai har haft så travlt med at svine mig til på nettet, efter jeg slog op. Og på natklubben skubbede han til mig, da jeg kom gående ind. Jeg blev så sur, og senere på aftenen fyrede jeg en drink i nakken på ham, fortæller Fie og tilføjer:

- Jeg fortryder det ikke, Han fortjente den, Jeg håber, han stadig stinker af tranebær/vodka, for med hans opførsel fortjener han det, siger kendisbloggeren, nike cortez Nikolai Andersen har selv bekræftet episoden på det åbne chatforum ask.fm, hvor han tilføjer, at han efterfølgende fik Fie Laursen og hendes veninde smidt ud, Men dét passer ikke, lyder det fra kendisbloggeren: - Han prøvede at få mig smidt ud af natklubben, men vagten grinte også bare af situationen, og så festede vi videre, fortæller Fie, der har en helt anden side af den historie, Ifølge hende var det nemlig ham, der blev smidt ud..

Læs også Fie Laursen: Jeg er gravid Læs også Fie Laursen slår fast: Jeg nike cortez er single - Jeg sagde til ham foran vagten: “Hvis du skal prøve at få mig smidt ud, fordi jeg kaster en drink, så kan jeg sige, at du skal vise noget ID til vagten her”, Og så blev der bare grint af ham, og han blev smidt ud, Han er ikke gammel nok til nattelivet, siger Fie Laursen til Realityportalen.dk.  Læs mere om Fie Laursen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *